OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Re: Απάντηση: Re: OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Αφού το έχω γράψει εδώ και καιρό (και το έχεις δει) ότι γίνεται dvd region free με το σχετικό αρχείο .iso που έχουμε κάψει σε CD-R.
Το έχω κάνει και δουλεύει. Τι σε προβληματίζει?

Φίλε AlexT_,

Με προβληματίζει αν το dvd region free που έχω δει στην ελληνική
αντιπροσωπεία είναι το ίδιο με αυτά που έχεις βρει στο internet
και εγκατέστησες /έτρεξες.
Μάλλον θα ενημερωθώ απευθείας από την αντιπροσωπεία μόλις
είμαι έτοιμος να κάνω το μεγάλο βήμα!:drummer:

Re: Απάντηση: OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Μην το λες!
3D bluray πως θα δεις? Είναι το μόνο αξιόλογο μηχάνημα (bdp - media player) που υποστηρίζει αναπαραγωγή ριπαρισμένου 3D bluray (σε .iso) Υπάρχει ακόμα το Himedia 900, αλλά είναι απολύτως εισαγωγικό σε όλα.

Χμ! Για να δω 3D ISO θα πρέπει να έχω και 3D μέσο προβολής...... και η Pioneer σταμάτησε τις τηλεοράσεις πριν βγάλει 3D Kuro... :p

Μεγειά!!! :smile:
Καλορίζικο, καλοθέατο και καλόηχο...

Kαλάκουστο και καλοθέατο, μάναμ' !!! :ernaehrung004:

Καλοάκουστο και καλοθέατο Κώστα!
Καλώς όρισες στο κλαμπ των οππόπληκτων!

Ευχαριστώ παιδιά! Πριν λίγο έβγαλα απ' το έπιπλο το Sony BDP-S550 το οποίο θα πάει σε φίλο που δεν έχει A/V με HDMI (για να εκμεταλλευτεί τις 7.1 αναλογικές εξόδους του) και το universal player της Pioneer (DV-600AV) που χρησιμοποιούσα ως SACD player. Τη θέση τους πήρε το OPPO. Εγιναν οι συνδέσεις και οι απαραίτητες ρυθμίσεις, και τώρα θα ξεκινήσω θεάσεις - ακροάσεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Ευχαριστώ παιδιά! Πριν λίγο έβγαλα απ' το έπιπλο το Sony BDP-S550 το οποίο θα πάει σε φίλο που δεν έχει A/V με HDMI (για να εκμεταλλευτεί τις 7.1 αναλογικές εξόδους του) και το universal player της Pioneer (DV-600AV) που χρησιμοποιούσα ως SACD player. Τη θέση τους πήρε το OPPO. Εγιναν οι συνδέσεις και οι απαραίτητες ρυθμίσεις, και τώρα θα ξεκινήσω θεάσεις - ακροάσεις.

Πότε να έρθω να το ακούσω? :p

Θα έχω σουαρέ την επόμενη εβδομάδα. Με Καστρουνή, czoun, gzoun. Συνοδεία γουρουνοπούλας και μπύρας. Θα ειδοποιήσω....... :p

Κατάλαβα...θα ακούμε το Oppo Esoteric...:flipout:
Είμαι stand by, keep me posted!

Kατα καιρους μου "τσαλακωνει" τους υποτιτλους,το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?

Απάντηση: Re: OPPO BDP-95EU (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Kατα καιρους μου "τσαλακωνει" τους υποτιτλους,το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο?
Τι ακριβώς σου κάνει με τους υπότιτλους?
Ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα.

Ούτε εγώ κάποιο πρόβλημα...Τι εννοείς "τσαλακώνει"?

Στην μεση της οθονης απο καμοια φορα μου βγαινουνε καπως διπλωμενα καπος διπλα.Θα προσπαθησω να αναπαραγω το προβλημα για να μπορεσω να βγαλω φωτο.Εκ πρωτης νομιζα οτι ειναι καποια αντανακλαση της εικονας στον χορο μου απο των προβολεα αλλα εχω την εντυπωση οτι μονο οι υποτιτλοι παραμορφονοντε.

Last edited:
Mήπως αναφέρεσαι σε αναπαραγωγή αρχείων SBS 3D με απλούς .srt υπότιτλους; Κάτι τέτοιο βλέπεις;

imag0649.jpg

Τελικα καταφερα να το αναπαραγω αλλα δεν μπορεσα με τιποτα να το βγαλω φωτο ή βιντεο ,γινεται τοσο γρηγορα που δεν το προλαβενω.
Βρηκα ομως τι φταιει.
Λογο του οτι ο ΑV receiver δεν ειναι 3D εχω κανει το εξεις με τις 2 εξοδους του oppo
1 πρωτη εξοδος παει κατευθειαν στον προβολεα
2 δευτερη εξοδος παει στον ΑV receiver και μετα παλη στον προβολεα με αλλο καλωδειο σε αλλη θυρα του προβολεα.

Οταν βλεπω απο τη δευτερη εξοδο μου "τσαλακωνει συχνα τους υποτιτλους .Κουφο ε? και ομως δεν χαλαει ολοι την εικονα παραμονο τους υποτιτλους σε ενα τυχαιο σημειο.

Last edited:
ξερει κανεις αν υπαρχει κανενα εφαρμογη που να μπορεισ να χηριζεσαι το Oppo απο android συσκευες? βρηκα κατι απο την crestron αλλα ακομη δεν ξερω αν δουλευει και πως.....

Λοιπόν.... για mkv με ελλ. srt (μέσω DLNA πάντα), υπάρχει το oShare (dlna media server, αν τα λέω καλά).
Είναι ελεύθερο (μάλλον έχει βάλει το χεράκι της και η oppo), εύκολο και πανάλαφρο.

Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι το δοκίμασε ήδη ο Άλεξ... και δουλεύει... χοχοχο!

Ναι, αυτό είναι σημαντικό νέο!
Οντως το oShare είναι ένας DLNA server που εμφανίζει εξωτερικούς υπότιτλους srt σε αρχεία mkv, με πολλά πλεονεκτήματα.
1. Είναι πανάλαφρος
2. Δε θέλει εγκατάσταση, τρέχει από τον φάκελο
3. Παιχνίδι στο σετάρισμα
4. Βλέπει σίγουρα srt σε mkv.
5. Είναι free!

Δοκιμάστηκε χθες βράδυ σε Windows Vista PC.

Οπως όλοι οι DLNA servers δε βλέπει αρχεία ISO.

Τον δοκίμασα κι εγώ το απόγευμα. Οντως βλέπει αρχεία mkv από δίκτυο και τα αναπαράγει με υπότιτλους (με την γνωστή βέβαια γραμματοσειρά και μικρό μέγεθος). Δοκίμασα 5-6 ταινίες. Τις έπαιξε όλες πλην μίας στην οποία έβγαλε μήνυμα "Το αρχείο δεν υποστηρίζεται απ' την συσκευή". Την ίδια ταινία βέβαια το Popcornhour C-200 την έπαιξε για πλάκα.

Δοκίμασα επίσης αρχεία μουσικής (FLAC) και εκεί δεν συνάντησα κάποιο πρόβλημα......

Σημαντική η δυνατότητα αναγνώρισης εξωτερικών υποτίτλων, αλλά με το τωρινό setup μου δε βοηθήθηκα. Χρησιμοποιώ δύο NAS που ενσωματώνουν DLNA Servers, (LaCie-Zyxel) αλλά δεν υποστηρίζουν εξωτερικούς υπότιτλους.
Για όσους ενδιαφέρονται, οι WD Live ενσωματώνουν τον Twonkie DLNA server ο οποίος απ' ότι γράφεται "βλέπει" εξωτερικούς srt.

Απο την οθονη του μπορουμε να περιηγηθουμε στα περιεχομενα ενος σκληρου δισκου η usb flash για αναπαραγωγη μουσικης HD?