Φιλε kontr δεν θελω κανενος ειδους αντιπαραθεση μαζι σου,ομως απο τη φωτογραφια καταλαβα γιατι υποστηριζεις οσα υποστηριζεις για τις κορνες,που ειναι αβασιμα,δεδομενου οτι αυτα που ακους(φωτο)δεν ειναι κορνες.Τωρα τα υπολοιπα περι Studio Monitors ειναι μεγαλη κουβεντα και αλλο θεμα,αν ενδιαφερθεις και διαβασεις λιγο την ιστορια ηχογραφησης, πιστευω,να καταλαβεις.Δηλαδή τι κατάλαβες από μια φωτογραφία?
Βλέπεις μια από τις πολλές αλλαγές συνήθως παίζω με το 2’’ που βλέπεις κάτω αλλά με άλλο χωνί .απλά το συγκεκριμένο μου άρεσε περισσότερο λόγω fullrange και μπαφλας .το μπουλετ είναι πάνω από 12κ
Φιλε kontr δεν θελω κανενος ειδους αντιπαραθεση μαζι σου,ομως απο τη φωτογραφια καταλαβα γιατι υποστηριζεις οσα υποστηριζεις για τις κορνες,που ειναι αβασιμα,δεδομενου οτι αυτα που ακους(φωτο)δεν ειναι κορνες.Τωρα τα υπολοιπα περι Studio Monitors ειναι μεγαλη κουβεντα και αλλο θεμα,αν ενδιαφερθεις και διαβασεις λιγο την ιστορια ηχογραφησης, πιστευω,να καταλαβεις.
Το 2” είναι το 750 της b&c και έχει κλασικό διαφραγμα .έχω ακούσει πολλά μεγάφωνα στο συγκεκριμένο σχέδιο αφού για κλασική basshorn ούτε καν το συζητώ και έχω καταλήξει στα συγκεκριμένα .και βέβαια έχω ακούσει και πολλά vantage μεγάφωνα κάποια από τα οποία ήταν καλά. Κανένα όμως δεν συνδύαζε το χαμηλό και το μεσαίο του συγκεκριμένου (μιλάμε για πάνω από 20 μεγάφωνα)
Το χωνί που έχω στη φωτο είναι για πάνω από 1.5Κ αυτό που είχα ήταν το μεγάλο της το οποίο είναι από 800 Ηz και πάνω απλώς χρειάστηκα τις κόρνες για μια άλλη δουλειά και με έπιασες με αυτό το χωνί .
Και κάτι τελευταίο όταν λέω 99% είμαι απόλυτα ακριβείς αφού όλοι ξέρουμε ότι αυτό το ποσοστό της συγκεκριμένης αγοράς το έχουν αποκλειστικά δυο εταιρίες τις οποίες έχουμε ακούσει όλοι εκατοντάδες φορές ..σε καμία περίπτωση δεν μιλάω για κατασκευές οπού μονό εκεί έχω ακούσει καλές δουλειές αλλά είναι πολύ λιγότερο από 1% απλά βαριέμαι να γράφω τόσα δεκαδικά.
Άλλωστε το ότι οι οπαδοί της κόρνας (που κατά κάποιο τρόπο είμαι και εγώ) υποστηρίζουν τα ηχεία τους με τέτοιο φανατισμό (εξου και η ομαδική επίθεση που δέχτηκα επειδή τόλμησα να τα θίξω για την αντικειμενικότητα τους και μονό) μονό και μονό επειδή μόνο με φανατισμό μπορούμε να υποστηρίζουμε κάτι που δεν αξίζει. Όλα τα αλλά δεν χρειάζονται καμιά υποστήριξη απλά υπάρχουν και κινούνται.
Αυτά για το συγκεκριμένο θέμα δεν επανέρχομαι καλές ακροάσεις.
Kontr, πηγαινε να ακουσεις στου morfea. it's a must!
Αν πιστεύεις ότι τσιρίζουν και δεν αξίζουν πραγματικά σας περιμένω μαζί με τον Γιώργο και το Oppo.
Αν υπάρχει όρεξη μπορούμε να κανονίσουμε μια κοινή ακρόαση. Χωρίς χαμένους και νικητές.
Αν πιστεύεις ότι τσιρίζουν και δεν αξίζουν πραγματικά σας περιμένω μαζί με τον Γιώργο και το Oppo.
δεν με κάλεσε
Εκτος απο CD's,oppo κλπ παρε μαζι σου και χαπια για τη πιεση.Οποτε κανονίσετε προφανώς είμαι μέσα .περιμένω πμ με τηλ και διευθύνσεις (ετσι είναι οι προσκλήσεις βρε….τσ τσ τσ τσ τς )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.