Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus

Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

πραγματι αυτοι οι δεκτες αδελφακια ειναι απλα δεν ξερω αν παιρνανε οι αναβαθμισεις του opticum καλο ειναι να μη γινει καποια κινιση πριν μαθουμε στα σιγουρα

Απάντηση: Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

πραγματι αυτοι οι δεκτες αδελφακια ειναι απλα δεν ξερω αν παιρνανε οι αναβαθμισεις του opticum καλο ειναι να μη γινει καποια κινιση πριν μαθουμε στα σιγουρα
οταν το λεει ο γιατρος τον yu-ma-tu κατι θα ξερει και αυτος-bye-

Ακομα 3 φωτο....

Attachments

• Yamatu_5a.jpg
    Yamatu_5a.jpg
    119.7 KB · Views: 31
  • Yamatu_6a.jpg
    Yamatu_6a.jpg
    76 KB · Views: 27
  • Yamatu_7a.jpg
    Yamatu_7a.jpg
    118.8 KB · Views: 28
Re: Απάντηση: Re: Opticum 9500 HD PVR 2CI2CXE Plus.

οταν το λεει ο γιατρος τον yu-ma-tu κατι θα ξερει και αυτος-bye-

thanks Για τα καλα σου λογια απλα οτι μπορω κανω τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο-bye-

Tις Ψυκτρες κ τα fan εγω τα τοποθετησα...
Αυτο γιατι ειχε ψυκτρα μονο στην CPU, k μετα απο 1-2 ωρα λειτουργιας υπηρχε αρκετη ζεστη στο καπακι..πανω απο το τροφοδοτικο, ετσι του εβαλα παντου ψυκτρες, κ 2 fan, απο παλιες Μ/Β, ακομα κ στις μνημες κ ειναι μια χαρα ...εργαζεται 24/24ωρο

Eπαιξε την original καρτα Ν泇v@ χωρις κανενα προβλημα....

Οσοι εχετε τον 9500 ΗD πισω εχει 2 USB ?
το ενα λεει Power USB και το αλλο USB ?
Δοκιμασε κανεις να γραψει απο το Power USB ?

Οσοι εχετε τον 9500 ΗD πισω εχει 2 USB ?
το ενα λεει Power USB και το αλλο USB ?
Δοκιμασε κανεις να γραψει απο το Power USB ?

Καλησπέρα και Χρονια πολλα σε όλο το forum. Ο OPTICUM 9500 που έχω, έχει 2 USB. DATA και POWER. Tον έχω βάλει και γράφει MONO απο τη DATA USB. Δεν έχω δοκιμάσει την άλλη.

To δικτυο εργαζεται ? συνδεθηκε πουθενα? Για πες μου , εγω δεν καταφερα ακομα να τον συνδεσω σε κανενα δικτυο.
Για το USB εχεις δικιο το Power ειναι για παροχη ρευματος στον δισκο...
και αν ειναι δυνατον πες μου ποσο τον πηρες..κ απο που

:BDGBGDB55:Μπράβο φίλε :a0210: πάρα πολύ καλό !! τον αγόρασα τον δέκτη προχθές το έκανα και update me to παραπάνω firmware και όλα ΟΚ !!

τελικά μία τεχνική ερώτηση χρειάζεται το 2ο Ανεμιστηράκι ναι ή όχι ??

υπαρχει καποιος που να εχει στην κατοχη του τον opticum 9500 ή τον 9600 που μ`ενδιαφερει,να μας πει εαν παρουσιαζει το ιδιο προβλημα στην προσαρμογη της εικονας με τον 7300?

οταν δοκιμασα εναν opticum 7300,ειχα το εξης προβλημα:

απο το μενου του δεκτη οταν του δηλωνα 16/9 τηλεοραση,επαιζε κανονικα τα καναλια που επαιζαν σε αυτο το φορματ,αλλα τα 4/3 επαιζαν μονο στην μεση της τιβι,χωρις να μπορω να την απλωσω ουτε πειραζωνατς το apect της τηλεορασης.
εαν εβαζα 4/3 απο το μενου του δεκτη,γεμιζε ολη η οθονη στα καναλια 4/3,αλλα τα 16/9 επαιζα πολυ στενομακρα.
οι επιλογες του δεκτη στο aspect,ηταν 2 φορμα σε 4/3 και ενα σε 16/9.
το ιδιο αποτελεσμα ειχα και στις 2 συνδεσεις(scart/hdmi).
τωρα που ψαχνω για δεκτη,εχω στο νου μου μην σκασει κανα παρομοιο προβλημα με αυτο του opticum.
πρεπει να προσεξω κατι?

εχουμε το ιδιο θεμα και σ`αυτους?