Μα βρεθήκαμε τις προάλλες έξω 8 μαντράχαλοι στις 21:00 και όλοι πήραν καφέ. Εντάξει εγώ αγγίζω τα όρια του αλκοολισμού....αλλά καφέ στις 21:00???
Last edited:
Ενώ εσύ προέρχεσαι από τη νυκτερινή κραιπάλη ,με τα σημάδια της εμφανή στο πρόσωπο ...
Μα βρεθηκαμε τις προαλλες εξω 8 μαντραχαλοι στις 21:00 και ολοι πηραν καφε ..... καφε στις 21:00???
..................
Υ.Γ. Αυτό το γλυκύτατο σκυλάκι τι ράτσα είναι, μινιατούρα πιντσερ;
Μα βρεθήκαμε τις προάλλες έξω 8 μαντράχαλοι στις 21:00 και όλοι πήραν καφέ. Εντάξει εγώ αγγίζω τα όρια του αλκοολισμού....αλλά καφέ στις 21:00???
Καλυτερα καφε...καλυτερα...
Αν σου πω τι ηπιαμε εκεινη τη μερα (εκτος το Γιαπανι)...αλλα δεν το λεω. Ντρεπομαι.
Και μαλλον την Πρωτοχρονια παλι τετοια θα χουμε...
Βανιλια ?
Ελα ... μεταξυ μας θα μεινει :flute: ... πες !
Σαμπανια Λευκο κρασι ( με το φουα Γκρα ) Κοκκινο κρασι και το χειροτερο και πιο αμαρτωλο...
Πάνω που ετοίμαζα να ανεβάσω και γω! Λοιπόν είχαμε την ίδια ιδέα, εχθές πήγα κάβα και ξεροστάλιαζα τα γιαπανια πάλι. Σκεφτόμουν το δεξιά αλλά στα χρήματα αυτά βρήκα Macallan 12.
Είναι αυτό που μέσα σου παλεύεις με το διλλημα "κάτι που ξέρω ότι θα μου αρεσει πολύ ή μήπως κάτι που ίσως να μου αρεσει παραπάνω, ίσως όμως και όχι".
Σαν κότα που είμαι, πήρα ξανά το Macallan.
Καλή πρωτοχρονιά να έχετε όλοι, πολύ χαίρομαι το νήμα παραμένει ζωντανό και προς το 2018
...και τώρα η ιεροσυλία......maple old fashioned...
Υ.Γ. Αυτό το γλυκύτατο σκυλάκι τι ράτσα είναι, μινιατούρα πιντσερ;
εσείς όλοι που πίνετε, κάνετε κάτι συγκεκριμένο και ξαπλώνουν οι φωτογραφίες σας ?(γιατί οι δικές μας βγαίνουν όρθιες)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.