Ώρα για Whisky.

Μα βρεθήκαμε τις προάλλες έξω 8 μαντράχαλοι στις 21:00 και όλοι πήραν καφέ. Εντάξει εγώ αγγίζω τα όρια του αλκοολισμού....αλλά καφέ στις 21:00???

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Ώρα για Whisky.

Ενώ εσύ προέρχεσαι από τη νυκτερινή κραιπάλη ,με τα σημάδια της εμφανή στο πρόσωπο ...

Nα .... κατι τετοια ξεφουρνιζεις .... και μου βγαινει το ονομα ! :flute: .... αδικως και καταχραστικως ! :smash:
Eιμαι παιδακι που μπαινει κρεββατακι, απο τις 11 το βραδακι :sleep:(μετα απο 10λεπτη αναγνωση ... Γκιουλιβερ :proud:)

Μα βρεθήκαμε τις προάλλες έξω 8 μαντράχαλοι στις 21:00 και όλοι πήραν καφέ. Εντάξει εγώ αγγίζω τα όρια του αλκοολισμού....αλλά καφέ στις 21:00???

Καλυτερα καφε...καλυτερα...
Αν σου πω τι ηπιαμε εκεινη τη μερα (εκτος το Γιαπανι)...αλλα δεν το λεω. Ντρεπομαι.
Και μαλλον την Πρωτοχρονια παλι τετοια θα χουμε...

Καλυτερα καφε...καλυτερα...
Αν σου πω τι ηπιαμε εκεινη τη μερα (εκτος το Γιαπανι)...αλλα δεν το λεω. Ντρεπομαι.
Και μαλλον την Πρωτοχρονια παλι τετοια θα χουμε...

Βανιλια ? :rolleyes:

Ελα ... μεταξυ μας θα μεινει :flute: ... πες !

Βανιλια ? :rolleyes:

Ελα ... μεταξυ μας θα μεινει :flute: ... πες !

Σαμπανια Λευκο κρασι ( με το φουα Γκρα ) Κοκκινο κρασι και το χειροτερο και πιο αμαρτωλο...

Absinthe ! ( το "φαρμακο των καλλιτεχνων" 73° )

IMG_8046.jpg

:drool:

Σαμπανια Λευκο κρασι ( με το φουα Γκρα ) Κοκκινο κρασι και το χειροτερο και πιο αμαρτωλο...

Absinthe ! ( το "φαρμακο των καλλιτεχνων" 73° )

View attachment 147559

:drool:

Όταν λέω ότι πρέπει να βρεθούμε....αυτή είναι μια φώτο που ανέβασα πριν 2 χρόνια στο νήμα. Αν προσέξεις πάνω αριστερά υπάρχει το ίδιο ακριβώς αψέντι, reverse engineered απο το original... το έψαχνα καιρό και τελικά το βρήκα από ένα site στη γερμάνια.

Attachments

• christmas bar (1).jpg
    christmas bar (1).jpg
    100.2 KB · Views: 152
εσείς όλοι που πίνετε, κάνετε κάτι συγκεκριμένο και ξαπλώνουν οι φωτογραφίες σας ? :grinning-smiley-043 (γιατί οι δικές μας βγαίνουν όρθιες)

Πάνω που ετοίμαζα να ανεβάσω και γω! Λοιπόν είχαμε την ίδια ιδέα, εχθές πήγα κάβα και ξεροστάλιαζα τα γιαπανια πάλι. Σκεφτόμουν το δεξιά αλλά στα χρήματα αυτά βρήκα Macallan 12.

Είναι αυτό που μέσα σου παλεύεις με το διλλημα "κάτι που ξέρω ότι θα μου αρεσει πολύ ή μήπως κάτι που ίσως να μου αρεσει παραπάνω, ίσως όμως και όχι".

Σαν κότα που είμαι, πήρα ξανά το Macallan.

Καλή πρωτοχρονιά να έχετε όλοι, πολύ χαίρομαι το νήμα παραμένει ζωντανό και προς το 2018

...και τώρα η ιεροσυλία......maple old fashioned...

Υ.Γ. Αυτό το γλυκύτατο σκυλάκι τι ράτσα είναι, μινιατούρα πιντσερ;

τι ειναι αυτός ο πάγος ρε καουμπόι;

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:p

εσείς όλοι που πίνετε, κάνετε κάτι συγκεκριμένο και ξαπλώνουν οι φωτογραφίες σας ? :grinning-smiley-043 (γιατί οι δικές μας βγαίνουν όρθιες)

Ελα ντε...:hmmmm:

Παντως...καθε νεο ετος μπαινει με μια σημαντικη αποφαση.
Εννοειται οτι απο την πρωτη της χρονιας, αντε τη δευτερη, ολα αυτα κοβονται.
Μονο κρασακι το Σαββατοκυριακο.

Oταν βαζεις ημερομηνιες για κοσμογονικες αλλαγες ... οι αλλαγες κρατανε πολυ λιγο.
Αν δεν βαλεις καμια ημερομηνια και αρχιζεις να ελαττωνεις κατι 0.000001% την φορα
(και ΟΧΙ με αυστηρη ημερησια πειθαρχια) τοτε οι προοπτικες σου ειναι εξαιρετικες :proud:
(δεν ισχυει για τσιγαρα, ηρωινες, γυναικες :rolleyes:)

Ας πουμε ...
τα smoothies του Θοδωρα, τα απολαμβανω ΟΠΟΤΕ προκυψει.
Και μεχρι στιγμης, ειναι μια φορα το εξαμηνο (η και το δωδεκαμηνο :laugh:)
Δεν επιζητω προφαση (καποια ταινια) για να παω να κατεβασω πεντε smoothies σε μια βραδυα
γιατι μετα ... θα πινω μονο smoothies και θα κοψω και το νερο. Τοσo addictive drinks ειναι !!!!

Οι φωτο βγαίνουν ξαπλωτες όταν έχεις όρθιο το ταμπλέτα ή smartphone και ενώ στο pc μπορείς να τις γυρίσεις, στο φόρουμ μπαίνουν Όπως τραβήχτηκαν.

Auteur, το maple old fashioned γίνεται με μπόλικο πάγο. Γι'αυτό γράφω ιεροσυλία. Αλλά είναι ωραίο το άτιμο και είπα τέτοιες μέρες που είναι να το τολμήσω.