Ώρα για Whisky.

Μου έφεραν δώρο το συγκεκριμένο, το βλέπω πρώτη φορά στη ζωή μου, ωραίο ως ντεκόρ, είναι κάτι ιδιαίτερο ή "κινεζιά" ρε παιδιά? :grinning-smiley-043

20180330_215204.jpg

To Playstation; Αυθεντικό φαίνεται, τσιπαρισμένο δεν ξέρω αν είναι... :silly:

ατσιπάριστο φίλτατε!Κανω το κολπάκι με το demo cd με ανοιχτό το καπάκι και τις αλλαγές :grinning-smiley-043

(πω πω τι θυμήθηκα ρε φίλε..)

Είναι JVC. Απλα θέλει ελάχιστο νεράκι!!! Καλα να περάσεις!!! (Το εχω ανεβασει παλαιότερα στο νήμα)

Ο φίλος που στο έφερε μάλλον σε συμπαθεί πολύ!

ωραία!Να βγάλω και εγώ καμια υποχρέωση άφοβα δηλαδή.. :flipout:

Η JVC το έριξε και στα whisky;
Και γιατί να δώσεις 40 για ένα whisky ενώ μπορείς να πάρεις με τα ίδια λεφτά 5-6 καλά μπουκάλια κρασί;
Άντε, κάνε τα 5 + ένα teachers για να λες ότι έχεις και whisky.
Ή ένα καλό κονιάκ!

Τι έχετε πάθει όλοι με το κοριοζούμι;

(και κάπως έτσι ξεκίνησε ο καυγάς :flipout:)

Δεν ανοιγεις νημα " ωρα για κρασί" ; Μακαρι να ξερα να εγραφα αλλα πετυχες τον πλεον ασχετο.

Κρασι δεν εχω βρει ακομα αυτο που μου αρεσει. Μεχρι τωρα απο τα ελαχιστα που δοκιμασα μου αρεσε ενα γεροβασιλειου κοκκινο.

Εχω και ενα αλλο θεμα, το αλκοολ μου αρεσει σκετο και οχι με το φαγητο τοσο. Αντε ισως μπυρα η τσιπουρο.....αλλα γενικά προτιμω coca cola.

Ολοι οσοι αρεσουν το κρασι μου λενε οτι χανω την μιση απόλαυση και οτι το κρασι θελει φαγητο. Δεν εχει κανενα και για μενα που το πινω σκετο?

Μα φυσικά και έχει!
Υπάρχουν κρασιά, όπως π.χ. το Gewurstraminer (σημείωσέ το, θα το ξεχάσεις! :flipout: ) που δεν νομίζω ότι πάνε με κάτι...
Άλλο, σε πιο φτηνό, είναι και το Moscato D' Asti ή κάποιο Porto, Κουμανταρία κλπ που τα πίνεις σαν ποτό και όχι σαν κρασί.

Αν βρεις Gewurztraminer του Blank και θέλεις να δώσεις τόσα, τσίμπα το.
Αλλιώς, ξεκινάς από τα πιο φτηνά για να δεις το προφίλ. :smile:

εγώ στα κρασιά εμπιστεύομαι μόνο ρετσίνα κουρτάκη πάντως...ή μαλαματίνα :grinning-smiley-043

Σε πρόλαβα... :eviltongue:

Άλλο, σε πιο φτηνό, είναι και το Moscato D' Asti ή κάποιο Porto, Κουμανταρία κλπ που τα πίνεις σαν ποτό και όχι σαν κρασί.

Αυτό είναι ωραίο και παγωμένο, να το πιεις σαν σφηνάκι.
Δεν θα σου δώσει τα αρώματα ενός Gewurztraminer, αλλά το προτιμώ από ένα whisky, άσχετα αν είναι λίγο άσκηση εγκράτειας το να πιεις μόνο ένα σφηνάκι.

Απάντηση: Re: Ώρα για Whisky.

Μα φυσικά και έχει!
Υπάρχουν κρασιά, όπως π.χ. το Gewurstraminer (σημείωσέ το, θα το ξεχάσεις! :flipout: ) που δεν νομίζω ότι πάνε με κάτι...

Με κινέζικο και τυριά

Για να μην καλύψεις ένα δυνατό Gewurztraminer θα πρέπει να φας πολύ δυνατά σε γεύση τυριά, κάτι που βρίσκω άσκοπο.
Πιο πολύ με φρούτα θα έλεγα ότι πηγαίνει. :P
Βέβαια αυτά είναι γούστα...

Λοιπον θα παω καβα σημερα...δεν μπορω να ησυχασω με αυτα που γράφετε. .. να δω μηπως το βρω. Απο οτι βλεπω online υπαρχουν πολλα....αυτο του blanck δυσκολο να το βρω αλλα θα ψαξω.

Απάντηση: Re: Ώρα για Whisky.

Λοιπον θα παω καβα σημερα...δεν μπορω να ησυχασω με αυτα που γράφετε. .. να δω μηπως το βρω. Απο οτι βλεπω online υπαρχουν πολλα....αυτο του blanck δυσκολο να το βρω αλλα θα ψαξω.

Πρέπει να αλλάξεις σπίτι ή να μετακομίσει ο Σείριος ...

...πήγα, έψαξα, ρώτησα.Το παλικάρι στην καβα ευτυχώς ήξερε πολυ καλα τα συγκεκριμένα. Του είπα οτι δεν εχω ιδέα από κρασί και οτι γενικά δεν μου αρεσει και οτι φίλος προτείνει αυτά....

Είχε πάρα πολλές ετικέτες και μου είπε να πάρω ένα οικονομικό να δω αν θα μου αρεσει και αν ναι, μου πε να περάσω ξανά από βδομάδα να μου δώσει ένα πραγματικά καλό.

Δεν το ανοίγω τώρα γιατί δεν εχω καν ποτήρια κρασιού στο σπιτι. Επίσης θα χρειαστώ εκείνο το μαραφέτι που αφαιρεί τον αέρα απο το ανοιγμένο μπουκάλι κτλ... + φρούτα και τυριά.

Θα το ανοίξω την παρασκευή λογικά.... Ευχαριστω Τzimisce!

...

Attachments

• 20180403_214408.jpg
    20180403_214408.jpg
    209 KB · Views: 74