Ώρα για Whisky.

29 εχεις εκεί πάνω??? Τόσο εχω εγώ εδώ.

Πες μου εσύ πότε και έρχομαι σε 30' με την μπουκάλα.

να τακτοποιήσω λίγη σκόνη πρώτα....
(όχι τίποτε άλλο εσύ έχεις και κριτικό μάτι και θα μας κάνεις ρόμπα....)

Kαι μόνο που μιλάτε για ουίσκι με τέτοια ζέστη...

... πάω να πιω μια μπυρίτσα.

Bye! :D

Αα μην νομιζεις..... μύθος είναι οτι φέρνει παραπάνω εφίδρωση το ποτό από την μπύρα. Το ποσοστό του αλκοολ στο αίμα ειναι που παιζει ρόλο από οσο ξέρω. Οπότε με μπύρα (επειδή κανείς δεν μένει στην πρώτη) εχεις το ίδιο αποτέλεσμα.
http://www.md-health.com/Alcohol-Sweating.html

Πρεπει να τα ξανακοψω και τα μεν και τα δε...

:flipout:.....εγώ έκοψα οτιδηποτε νόστιμο από φαι και κάνω δίαιτα....εχω χάσει 4+ κιλά και συνεχίζω. Το ποτό δεν έκοψα.....αλλά καταναλώνω περίπου το μισό από πριν. Πέφτει σοβαρή πείνα και ξενερουα φαγητό.

Το πήρα σοβαρά....και να τρώνε οι άλλοι....εγώ γιαούρτι, πεπόνι....κτλ

Τώρα που ειναι η εποχή τους, φάε ώριμο ροδάκινο με συνοδεία άσπρο κρασί παγωμένο, ένα ροδίτη ας πούμε. Θα με θυμηθείς.

Τώρα που ειναι η εποχή τους, φάε ώριμο ροδάκινο με συνοδεία άσπρο κρασί παγωμένο, ένα ροδίτη ας πούμε. Θα με θυμηθείς.

Thanks! Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Τα ώριμα ροδάκινα είναι τώρα ή τον Αύγουστο? Μου αρέσουν αρκετά εκείνα που είναι πορτοκαλί από μέσα και ελαφρώς χνουδωτά από έξω.

Thanks! Θα το δοκιμάσω σίγουρα. Τα ώριμα ροδάκινα είναι τώρα ή τον Αύγουστο? Μου αρέσουν αρκετά εκείνα που είναι πορτοκαλί από μέσα και ελαφρώς χνουδωτά από έξω.

Θα σε γελάσω, κανονικά νομίζω είναι τον Ιούλιο, αλλά υπάρχουν και τα πρώιμα.

:flipout:.....εγώ έκοψα οτιδηποτε νόστιμο από φαι και κάνω δίαιτα....εχω χάσει 4+ κιλά και συνεχίζω. Το ποτό δεν έκοψα.....αλλά καταναλώνω περίπου το μισό από πριν. Πέφτει σοβαρή πείνα και ξενερουα φαγητό.

BRAVO TEDDY !
Ειμαι περηφανος για σενα ξερω τι σημαινει το εκανα περυσι...
ειχα χασει κοντα στα δεκα τελικα....αλλα ειχα κοψει τα αλκοολια.

BRAVO TEDDY !
Ειμαι περηφανος για σενα ξερω τι σημαινει το εκανα περυσι...
ειχα χασει κοντα στα δεκα τελικα....αλλα ειχα κοψει τα αλκοολια.

Να σαι καλα που δείχνεις συμπόνοια.

Δίνω υπόσχεση εδώ στο forum ......πάω για τα 35Kg σε ένα έτος.....μήπως να τα μετράω σε stones όπως εκείνοι οι παχύσαρκοι Αμερικάνοι;....:drummer:

Φίλε μου, υπήρξα κοκαλιάρης και θυμάμαι: να νιωθω αλλιώς, να κοιμάμαι αλλιώς...κτλ

Για να λέμε τα πράματα όπως είναι.....όταν αρχίζεις να ξεπερνάς το χοντρός και να μπαίνεις στο παχύσαρκος αγριεύουν τα πράγματα.......για να το πω ωμά......αρχίζεις να νιώθεις πολίτης β´ κατηγορίας.... και είμαι σε αυτή τη φάση σχεδόν 5 χρόνια τώρα και δεν λέει.

Ασε που καμιά όμορφη πριγκίπισσα του παραμυθιού δεν αγαπάει τον Tubby....:smash:

Πριν ένα χρόνο τον Αύγουστο έσκασα μύτη παραλία και ντράπηκα για την πάρτι μου.....

....όσο για το ποτό.....μπορεί να είναι κούφιες οι θερμίδες του αλλά εβδομαδιαία μπορώ να εχω ακομα και 800-1000 θερμίδες μοιρασμένες για αυτο (είμαι πολλά κιλά και ακόμα με παίρνει....αργότερα όταν θα μικρύνω και οι θερμιδικές ανάγκες θα πέσουν κι άλλο θα πρέπει να κοπεί και αυτό)....όπως βλέπεις το νήμα έχει ατονίσει....

αλλα....το μεγάλο πρόβλημα με τα ποτά δεν είναι μόνο αυτά.....είναι και η απίστευτη πείνα λόγω αφυδάτωσης που σου έρχεται 1-2 ώρες αφού εχεις κατανάλωση την χ ποσότητα. Σε συνδυασμό με την ζαλάδα που σε κάνει να σκέφτεσαι....έλα μωρέ....τι είναι μια πιτσούλα στις 02:00 τη νύχτα.......και μετά πέφτεις στο κρεβάτι σαν λαβωμένος βίσονας και το ροχαλητό ακουγεται στα διπλανά δωμάτια.... η λαϊκή σοφία λέει.....ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.......ο μεθυσμένος-πεινασμένος να δεις τι καρβέλια ονειρεύεται....καρβέλια και μπαστούνια σαλάμι ολόκληρα.