Ώρα για Whisky.

Ρε να μην μπορώ ούτε να τα μυρισω αυτά τα bourbon.
Μου είχε δώσει ένας ξάδερφος και ένα καναδεζικο. .......άλλο μπουγαδονερο και αυτό!
Απορώ γιατί τα λένε whiskey.
Ένα ποτό είναι βέβαια αλλά σε καμία των περιπτωσεων whiskey.

Ρε Singleton και πάλι Singleton λεμεεεεεεεεεεε:firstprize:

Είχα δοκιμάσει το Canadian club πριν λίγα χρόνια και δεν ήταν τόσο άσχημο (αν εννοείς αυτό βέβαια) ήταν πολύ γλυκό θυμάμαι με ιδιαίτερη γεύση, δεν έμοιαζε με οτιδηποτε άλλο εχω δοκιμάσει.

Για το bourbon που λες....αν και προσωπικά μου αρεσει πολύ και εχω δοκιμάσει πολλά καταπληκτικά......θα συμφωνήσω οτι δεν έχει καμιά σχέση με whisky, ίσως έπρεπε να είχαμε κάνει ξεχωριστό νόημα εξαρχής.

Το κόκκινο αν το πιεις σκέτο είναι πολύ τραχύ vlad θέλει πολύ πάγο να αραιώσει.

Για πρώτη φορά πέτυχα το συγκεκριμένο Glenfarclass στην κάβα της γειτονιάς μου. Το ευχάριστο είναι οτι για κάποιο λόγο το μπουκάλι των 700ml είχε ίδια τιμή με αυτό του 1Π” και δεν κρατήθηκα.

Το σπίτι είναι τόσο καθαρό που μπορείς να φας από το πάτωμα και το συμμάζεμα σε επίπεδα ocd.... αφού η καραντίνα μου την έχει βαρέσει στο κεφάλι......θα αναφέρω αν αξίζει σε μια ώρα. Περιμένω βιντεοκλήση από τους συνήθεις υπόπτους για να προσποιηθούμε οτι είμαστε σε μπαρ....αφού δεν βλεπω να τα ανοίγουν ποτε ......ξέρετε ποιοι είστε ......Ready for takeoff!!!

Attachments

• 20210204_200329.jpg
    20210204_200329.jpg
    122.6 KB · Views: 133
  1. Γράψε την τιμή, μη ντρέπεσαι! :D

2. Βλέπω το ποτήρι εντελώς άδειο. Κατά τη γνώμη μου χρειάζεται μόνο ένα παγάκι, πριν αρχίσεις να συμπληρώνεις... :grandpa:

3. Το τσιγάρο ας έλειπε! :eviltongue:

4. Κερνάω μουσικούλα για την περίσταση!

Στην υγειά μας! :guitarist: :drummer:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Δεν ντρέπομαι καθόλου Σονους. Εδώ στην γειτονιά μου κάνει 71,18 το λίτρο ενώ κάτω σε σας έχει 86 τα 700ml. :Banane0:

Καπνίζω και δεν με βλεπω να το κόβω στα κοντά δυστυχώς. Πάντα όμως δοκιμάζω πριν καπνίσω για να μην με επηρεάζει.

Κάτσε να σου ανεβάσω άλλη φώτο. Εγώ σκέτο, όχι γιατί είμαι πιουριστας αλλά επειδή περάσαν χρόνια που ο λαιμός μου δεν καίγεται ούτε λίγο και αν νερώσει με ενοχλεί. Βάζω όμως λίγο εμφιαλωμένο νεράκι όταν είναι cask strenghth η όταν είναι πχ 46%.

Σε υπερευχαριστώ για την μουσική!!!! Είναι.....και λατρεύω τα whisky sours αλλά δυστυχώς βρίσκομαι σε προ διαβητικό στάδιο και δεν μπορώ να τα απολαμβάνω πια.

Το whisky είναι πολύ ωραίο αλλά το 15 ρι είναι ισάξιο και ίσως και καλύτερο από αυτό ...και κάνα 20ρικο πιο φθηνό οπότε δεν αξίζει σαν vfm που είναι αυτό που όλοι ψάχνουμε εδώ στο νήμα.

....καταπληκτική η μουσική...και πάλι ευχαριστώ....στην υγεια σου φιλε. Κάποια στιγμή να κάνουμε και μαζί βιοντεοκληση, σε βλεπω χρόνια που γράφεις στο φόρουμ περιποιημένα σεντόνια αλλά δεν είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά. :ernaehrung004:

Attachments

• 20210204_214642.jpg
    20210204_214642.jpg
    231.3 KB · Views: 102
....καταπληκτική η μουσική...και πάλι ευχαριστώ....στην υγεια σου φιλε. Κάποια στιγμή να κάνουμε και μαζί βιοντεοκληση, σε βλεπω χρόνια που γράφεις στο φόρουμ περιποιημένα σεντόνια αλλά δεν είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά. :ernaehrung004:
Κάποια στιγμή θα γίνει κι' αυτό.
Όταν κάποια στιγμή ελευθερωθούμε από αυτή την κατάσταση! :ernaehrung004:

Υ.Γ. Χαίρομαι που σου άρεσε η μουσκη για Ουισκι. Την έχω χρησιμοποιήσει και στις δοκιμές με ακουστικά! :operator:

Θοδωρη ειδα ενα βίντεο τις προάλλες, που τεσταριζε ολα τα Johnnie Walker .
Bεβαια η γεύση είναι υποκειμενική ,αλλά ο τύπος έβγαλε πρώτο το double black και έλεγε ότι σε καμμία περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να δώσεις χρήματα, για το blue.
Εμενα μου αρεσει το green ,οποτε οταν κατεβεις ,θα κανουμε blind test:ADFADF1: