ORF HD στις 2 Ιουνίου!

αν μπορείτε να με ξεστραβώσετε και μένα με ένα pm για το πως θα δω το orf1hd σε dreambox 800 :-)

Τελικα ΠΑΙΖΕΙ! Ευχαριστω πολυ τον Νεκταριο για το tip..
Περιττο να σας πω οτι η εικονα του ORF σκοτωνει!
H Kuro μου εχει βγαλει τα ματια...Ανυπομονω να την δω το βραδακι και με τον Dila...

Παιδιά έβαλα ένα CI cam με Cryptoworks και κάρτα ORF Digital απο ένα φίλο μου που τά έχει απο την Αυστρία και παίζει καταπληκτικά στον Humax HDCI2000

Τελικα ΠΑΙΖΕΙ! Ευχαριστω πολυ τον Νεκταριο για το tip..
Περιττο να σας πω οτι η εικονα του ORF σκοτωνει!
H Kuro μου εχει βγαλει τα ματια...Ανυπομονω να την δω το βραδακι και με τον Dila...

Στον 60άρι που το είδα είναι πραγματικά πάρα πολύ καλή! Για 720p δεν το περίμενα με τίποτα!!!!

Re: Απάντηση: ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Παιδιά έβαλα ένα CI cam με Cryptoworks και κάρτα ORF Digital απο ένα φίλο μου που τά έχει απο την Αυστρία και παίζει καταπληκτικά στον Humax HDCI2000

Ρε παιδιά έχω και γω τον HUMAX HDCI 2000 και θέλω να δω το ORF HD.

Χρειάζομαι άραγε ένα Diablo cam ή υπάρχει και άλλη μέθοδος ??

Το κανάλι το βλέπω στο pc με την Skystar 2 με πρόβλημα όμως στο συγχρονισμό του ήχου. Πράγματι έχει πολύ καλή ποιότητα και νόμιζα ότι έιναι 1080...

Xαιρετω την παρεα του AVCLUB καθως ειναι το 1ο μου post αλλα διαβάζω εδω και αρκετο καιρο κυριως τα δορυφορικα.
ΕΡΩΤΗΣΗ
To ΟRF τελικα θα μεινει οπως εχει απο αυριο που ξεκινα ή θα κωδικοποιηθει αλλιως ,δηλαδη θα δουμε EURO HD ?

Απάντηση: Re: ORF HD στις 2 Ιουνίου!

Xαιρετω την παρεα του AVCLUB καθως ειναι το 1ο μου post αλλα διαβάζω εδω και αρκετο καιρο κυριως τα δορυφορικα.
ΕΡΩΤΗΣΗ
To ΟRF τελικα θα μεινει οπως εχει απο αυριο που ξεκινα ή θα κωδικοποιηθει αλλιως ,δηλαδη θα δουμε EURO HD ?
Αν βλέπεις σήμερα, θα βλέπεις και αύριο..

Άρχισε το κανονικό πρόγραμμα μια μέρα νωρίτερα;
Στίβο βλέπω

Μετά από τόσες μέρες που παρακολουθώ τένις στο EurosportHD....η εικόνα του Orf1 HD δεν με ενθουσιάζει.
orfuk3.jpg

Sorry που επαναλαμβάνομαι αλλά θα το εκτιμούσα αν μπορούσε κάποιος να με ενημερώσει με pm για το πως μπορώ να πιάσω το κανάλι με dreambox

Η εικόνα είνια χάλια ή είναι ιδέα μου? Εντάξει, προφανώς και δεν έχουν HD υλικό να δείξουν, αλλά αυτό είναι το καλύτερο SD τους?

Δεν νομιζω οταν διχνει υλικο HD δεν υπαρχει προβλημα

About Euro 2008 in HD
June 1, 2008 by skara

Eurobird 4 (4.0°E)
11096 H 20926 7/8 id: Service 01
MPEG-2 4:2:2 42Mbps DVB-S2 (8PSK)
Feed for ORF

Last edited: