supersonic
Μέλος Σωματείου
- 17 June 2006
- 49,660
Τα ακουστικά πάντα βοηθούσαν σε αντίστοιχες ακροάσεις πάντως.
ποτέ δεν ακούω με ηχεία στις δοκιμές...
μου κανει τρομερη εντυπωση,οι διαφορες που υπαρχουν ειδικα στο σαξοφωνο,ειναι εμφανεστατες.
μήπως σου έχουν μείνει από την ημέρα των δοκιμών?
πάντως παίζουν τα εξής ενδεχόμενα.
2. τα θάβει το υπόλοιπο σύστημα
Λάκη χτες μου τα έβαζε ο Μπουλ με τυχαία σειρά. Καλύτερο έβγαλα και τις 3 φορές το 2. To DAC του Μπουλ είναι το παλιό Benchmark.
Φυσικά ο καλύτερο ήταν το πρωτότυπο.
Μάλλον κι εγώ επηρεάστηκα ψυχοακουστικά γιατί μπορεί να μην ήξερα πιο είναι πιο και να μην ήμουν στην ακρόαση, αλλά είναι γνωστό ότι έχω δυνατότητα να διαβάζω σκέψεις και να βλέπω μέσα από τοίχους.
εσυ δε μετρας,εισαι εκτος συναγωνισμου γιατι εισαι χαιεντας :music-smiley-005:
Καλά εγώ ρε, όλοι εσείς που ακούτε διαφορές, τι είστε? Κρυφοί? :drummer::drummer::drummer:
την ημερα των δοκιμων οπως εχω γραψει πιο πισω,δεν ειχα την δυνατοτητα ν'ακουσω τοσο καλα οσο ακουω στο σπιτι μου(εχω εξηγησει τους λογους) και μαλιστα στο σπιτι του Ανδρεα δεν ηταν τυφλο τεστ,αρα δεν ''παιζει'' να μου εχει μεινει κατι απο κει και να με παραπλανα.
Εγω τι πιστευω,οτι μαλλον ακους τις διαφορες,απλα τις θεωρεις αμελητεες και ως τετοιες τις απορριπτεις εντελως,επισης πιστευω οτι θεωρεις οτι το βαις με το γουαιρντ επειδη φορουν το ιδιο τσιπ και επειδη εχεις και το ''κολλημα'' με το συγκεκριμενο,παιζουν το ιδιο(ειμαι 100% σιγουρος οτι πιστευεις οτι το 2-3 ειναι τα ''βουβαλατα'' και το 1 ειναι η αντιλοπη).
Για τη διαγνωση δεν θα σου παρω χρηματα,αλλα επιφυλασσομαι για το μελλον![]()
Δημήτρη ο προ που έχεις, έχει τάση να ομογενοποιεί, δύσκολα θα ακούς διαφορές γενικά με αυτόν τον προ.
Προσωπικά πάντως και άκουσα αλλά και βλέπω διαφορές ανάμεσα στα wav... Εδώ 2 π.χ.
![]()
Προσωπικά πάντως και άκουσα αλλά και βλέπω διαφορές ανάμεσα στα wav... Εδώ 2 π.χ.
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.