Οργάνωση ακρόασης Dacs

Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

μου κανει τρομερη εντυπωση,οι διαφορες που υπαρχουν ειδικα στο σαξοφωνο,ειναι εμφανεστατες.

μήπως σου έχουν μείνει από την ημέρα των δοκιμών?

πάντως παίζουν τα εξής ενδεχόμενα.
1. έχω κουφαθεί εντελώς
2. τα θάβει το βουβάλι ή το υπόλοιπο σύστημα
3. τις αναδεικνύει η αντιλόπη

Λάκη χτες μου τα έβαζε ο Μπουλ με τυχαία σειρά. Καλύτερο έβγαλα και τις 3 φορές το 2. To DAC του Μπουλ είναι το παλιό Benchmark.
Φυσικά ο καλύτερο ήταν το πρωτότυπο.
Μάλλον κι εγώ επηρεάστηκα ψυχοακουστικά γιατί μπορεί να μην ήξερα πιο είναι πιο και να μην ήμουν στην ακρόαση, αλλά είναι γνωστό ότι έχω δυνατότητα να διαβάζω σκέψεις και να βλέπω μέσα από τοίχους.

την ημερα των δοκιμων οπως εχω γραψει πιο πισω,δεν ειχα την δυνατοτητα ν'ακουσω τοσο καλα οσο ακουω στο σπιτι μου(εχω εξηγησει τους λογους) και μαλιστα στο σπιτι του Ανδρεα δεν ηταν τυφλο τεστ,αρα δεν ''παιζει'' να μου εχει μεινει κατι απο κει και να με παραπλανα.
Εγω τι πιστευω,οτι μαλλον ακους τις διαφορες,απλα τις θεωρεις αμελητεες και ως τετοιες τις απορριπτεις εντελως,επισης πιστευω οτι θεωρεις οτι το βαις με το γουαιρντ επειδη φορουν το ιδιο τσιπ και επειδη εχεις και το ''κολλημα'' με το συγκεκριμενο,παιζουν το ιδιο(ειμαι 100% σιγουρος οτι πιστευεις οτι το 2-3 ειναι τα ''βουβαλατα'' και το 1 ειναι η αντιλοπη).
Για τη διαγνωση δεν θα σου παρω χρηματα,αλλα επιφυλασσομαι για το μελλον :D

μήπως σου έχουν μείνει από την ημέρα των δοκιμών?

πάντως παίζουν τα εξής ενδεχόμενα.
2. τα θάβει το υπόλοιπο σύστημα

Δημήτρη ο προ που έχεις, έχει τάση να ομογενοποιεί, δύσκολα θα ακούς διαφορές γενικά με αυτόν τον προ.

Λάκη χτες μου τα έβαζε ο Μπουλ με τυχαία σειρά. Καλύτερο έβγαλα και τις 3 φορές το 2. To DAC του Μπουλ είναι το παλιό Benchmark.
Φυσικά ο καλύτερο ήταν το πρωτότυπο.
Μάλλον κι εγώ επηρεάστηκα ψυχοακουστικά γιατί μπορεί να μην ήξερα πιο είναι πιο και να μην ήμουν στην ακρόαση, αλλά είναι γνωστό ότι έχω δυνατότητα να διαβάζω σκέψεις και να βλέπω μέσα από τοίχους.

εσυ δε μετρας,εισαι εκτος συναγωνισμου γιατι εισαι χαιεντας :music-smiley-005:

την ημερα των δοκιμων οπως εχω γραψει πιο πισω,δεν ειχα την δυνατοτητα ν'ακουσω τοσο καλα οσο ακουω στο σπιτι μου(εχω εξηγησει τους λογους) και μαλιστα στο σπιτι του Ανδρεα δεν ηταν τυφλο τεστ,αρα δεν ''παιζει'' να μου εχει μεινει κατι απο κει και να με παραπλανα.
Εγω τι πιστευω,οτι μαλλον ακους τις διαφορες,απλα τις θεωρεις αμελητεες και ως τετοιες τις απορριπτεις εντελως,επισης πιστευω οτι θεωρεις οτι το βαις με το γουαιρντ επειδη φορουν το ιδιο τσιπ και επειδη εχεις και το ''κολλημα'' με το συγκεκριμενο,παιζουν το ιδιο(ειμαι 100% σιγουρος οτι πιστευεις οτι το 2-3 ειναι τα ''βουβαλατα'' και το 1 ειναι η αντιλοπη).
Για τη διαγνωση δεν θα σου παρω χρηματα,αλλα επιφυλασσομαι για το μελλον :D

δεν ακούω ΚΑΜΜΙΆ διαφορά πέραν της στάθμης.
Το ότι στη συνέχεια είδα ότι τα αρχεία είναι πανομοιότυπα συχνοτικά τουλάχιστον με καθησύχασε.
Κάλλημα δεν έχω με κανένα συγκεκριμένο. Μάλλον κάτι άλλο ή κάποιους άλλους έχεις στο μυαλό σου...:award:

προσωπικά δεν θα έκανα καμμιά πρόβλεψη διότι είναι σαν να ποντάρεις τα υπάρχοντά σου στη ρουλέτα, οι υπογραφές όμως των τριών μου λένε ότι μάλλον τα 2-3 έχουν συγγένεια, αλλά δεν θα με εξέπληττε καθόλου να είναι το 1 το weiss.
Βασικά δεν ξέρω αν καταλάβατε, αλλά κουρεύουμε αυγά...
και μάλλον τουρκίας.-bye-

Δημήτρη ο προ που έχεις, έχει τάση να ομογενοποιεί, δύσκολα θα ακούς διαφορές γενικά με αυτόν τον προ.

θα πάω να πάρω κανέναν ροτελ ή μάλλον κανένα josty kit μπας και ακούσω διαφορές...-bye-

Προσωπικά πάντως και άκουσα αλλά και βλέπω διαφορές ανάμεσα στα wav... Εδώ 2 π.χ.

attachment.php

Attachments

• waves.jpg
    waves.jpg
    230 KB · Views: 131
αυθυποβαλλεσαι και προκαλεις αναδιαμορφωση των κυματομορφων αναλογως της ψυχικης σου διαθεσης και προδιαθεσης.
Ειναι ακριβως οπως συμβαινει στον μικροκοσμο βασει της κβαντομηχανικης,οταν καποιος παρατηρει καποια σωματιδια,αυτοματως επηρεαζει τα αποτελεσματα της παρατηρησης του.
Ουτε σενα θα χρεωσω τη διαγνωση γιατι ειναι η πρωτη.:nurse:

Κατέβασα ένα freeware, το QuickAudio...
Αυτό βασικά παρατήρησα και με τα δικά σου Screenshot, μόνο που είχε μπροστά τον analyzer και δεν έβλεπα όλο το wav... :smile:

τα έχω κι αυτά, απλά το audition έβγαλε μόνο διαφορές σε στάθμη.
Το ίδιο επιβεβαιώθηκε και στα στατιστικά.

του τζιμισκή.
Τα δικά μου είναι ίδια....
με το κυάλι βρίσκεις διαφορά εκτός της στάθμης.
Και μάλιστα και με zoom επί μέρους....