Οργάνωση ακρόασης Dacs

δε χρειαζεται να διαλεξω κατι πιο πειστικο για επιχειρημα γιατι εγω το εχω συγκρινει με ακριβο DAC το Buffalo και εβγαλα τα συμπερασματα μου. Απο αυτα που γραφεις μαλλον εσυ δε το εχεις κανει οποτε σου συνιστω να το κανεις καποια στιγμη...

Τωρα για το ποιο ειναι Skoda και ποιο ειναι Audi οποιος εχει αυτια ακουει....

σόρρυ που σου χαλάω και πάλι τη μανέστρα, αλλά και εγώ το έβαλα δίπλα δίπλα με άλλα και πατούσα κουμπιά.
Αμα ξέρεις ποιό παίζει κάθε φορά βγάζεις ωραιότατα συμπεράσματα.

σόρρυ που σου χαλάω και πάλι τη μανέστρα, αλλά και εγώ το έβαλα δίπλα δίπλα με άλλα και πατούσα κουμπιά.
Αμα ξέρεις ποιό παίζει κάθε φορά βγάζεις ωραιότατα συμπεράσματα.

ναι οντως αυτο φταιει.... το οτι ηξερα πιο επαιζε....

Την άλλη φορά που θα με καλέσετε σε ακρόαση θυμίστε μου να φέρω μαζί μου τα καινούργια μου γιαλιά...

Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Την άλλη φορά που θα με καλέσετε σε ακρόαση θυμίστε μου να φέρω μαζί μου τα καινούργια μου γιαλιά...

Καλά εσύ έχεις αρνηθεί πάμπολλες φορές, ακόμα και σε προσκλήσεις μελών να κάνεις ακρόαση.

ΥΓ Μπέρια και τα μυαλά στο μπλέντερ

Παρακαλώ να λείπουν τα σχετικά υποτιμητικά σχόλια.

Το ότι μπορεί να διαφωνείτε δε συνεπάγετε ότι κάποιος από τους δύο πρέπει να είναι αναγκαστικά κουφός.

Η συνάντηση είναι για ακρόαση.
Δεν είναι η μάχη της Κορέας.

Re: Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Καλά εσύ έχεις αρνηθεί πάμπολλες φορές, ακόμα και σε προσκλήσεις μελών να κάνεις ακρόαση.

ΥΓ Μπέρια και τα μυαλά στο μπλέντερ

πού να κάνω βρε, στο Αθενς κλαμπ?

Μπέρια τέλος. Ξεβούλωσα τα αυτιά και τώρα μου φτάνει 1 βατ....:grandpa:

δε μπορω να καταλαβω,καθε φορα που ειναι να διοργανωθει καποιο αξιολογο συγκριτικο,παντα εμφανιζεται ενας δογματικος και τιναζει τη προσπαθεια στον αερα.
Το ιδιο ειχε συμβει πριν κανα δυο χρονια,οταν ο Χιουστον ετοιμαζε κατι αναλογο.
Αντρεα,ευχομαι να μην εχει την ιδια καταληξη,κλεισε τ'αυτια σου για δυο μερες,μπας και καταφερουμε να κανουμε το πολυποθητο συγκριτικο κι ετοιμασε τα για το Σαββατο.

όπου είναι εφικτό τυφλό

γιατί αν κάποιος επηρεάζεται από την εξωτερική εμφάνιση ή το λογότυπο τότε η κρίση του imho δεν έχει καμία αξία ,

και επειδή μάλλον συμβαίνει σε πολλούς το καλύτερο είναι να μην βλέπει τι ακούει οπότε και να μην επηρεάζεται .....

Μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο πάντως Δημήτρη..Να βλέπει ας
πούμε ένα σούπερ ντούπερ σασί, να περιμένει τα μέγιστα και να μην τα παίρνει...

Η κρίση είναι θέμα πείρας, βασικά...

Ανδρέα, εγώ θέλω να δω και το έπιπλο...:grandpa: :damnyou: :D

Ειρήνη παίδες... ακούγονται και άλλες απόψεις (καθόλου άσχημες) και η συζήτηση γίνεται ώστε ο διοργανωτής να πάρει ιδέες!

Μια χαρά θα γίνουν οι ακροάσεις και μακάρι να είναι η απαρχή για ακόμα καλύτερες... βήμα βήμα...

...και προσοχή στο πληκτρολόγιο...
...καμιά φορά γράφει άλλα πράγματα που δεν τα εννοούμε όπως ακριβώς γράφονται...

-bye-

Μπορεί να συμβεί και το αντίστροφο πάντως Δημήτρη..Να βλέπει ας
πούμε ένα σούπερ ντούπερ σασί, να περιμένει τα μέγιστα και να μην τα παίρνει...

Η κρίση είναι θέμα πείρας, βασικά...

σαφώς ...

λίγο πολύ όμως όλοι (ή σχεδόν όλοι) είμαστε "θύματα" του ωραίου και ενίοτε υποκύπτουμε ,

για αυτό το λόγο λέω οτι όπου και όποτε είναι εφικτό το "τυφλό" είναι το μόνο αξιόπιστο ...

σαφώς ...

λίγο πολύ όμως όλοι (ή σχεδόν όλοι) είμαστε "θύματα" του ωραίου και ενίοτε υποκύπτουμε ,

για αυτό το λόγο λέω οτι όπου και όποτε είναι εφικτό το "τυφλό" είναι το μόνο αξιόπιστο ...

Ισως, αν και αν θέλουμε το απόλυτο το πιό αξιόπιστο συμπλήρωμα
των( συνήθως πολυήμερων)ακουστικών εντυπώσεων είναι και μια σειρά μετρήσεων.

Ομως, δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα..

Το συγκριτικό θα γίνει στο σπίτι του Ανδρέα, οπότε η περίπτωση του μπερντέ μάλλον δεν είναι εφικτή..Ας είμαστε λοιπόν λιγότερο απαιτητικοί..

Το τέστ της κουρτίνας είναι ιδανικό γιατί εκτός των άλλων δέν φανερώνει και τα πρόσωπα.
:BDGBGDB55:Ειδικότερα, προτείνω κουρτίνα στα μηχανήματα και μπούργκες στους συμμετέχοντες :flipout:

Ισως, αν και αν θέλουμε το απόλυτο το πιό αξιόπιστο συμπλήρωμα
των( συνήθως πολυήμερων)ακουστικών εντυπώσεων είναι και μια σειρά μετρήσεων.

Ομως, δεν έχουμε αυτή τη δυνατότητα..

Το συγκριτικό θα γίνει στο σπίτι του Ανδρέα, οπότε η περίπτωση του μπερντέ μάλλον δεν είναι εφικτή..Ας είμαστε λοιπόν λιγότερο απαιτητικοί..

δεν νομίζω να εκφράστηκε καμία απαίτηση - τουλάχιστον από μένα - (αν αναφέρεσαι σε μένα αφού με quotaρες), συζήτηση κάνουμε ...

ή όχι ??

Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Το τέστ της κουρτίνας είναι ιδανικό γιατί εκτός των άλλων δέν φανερώνει και τα πρόσωπα.
:BDGBGDB55:Ειδικότερα, προτείνω κουρτίνα στα μηχανήματα και μπούργκες στους συμμετέχοντες :flipout:

Την ειδική κουκούλα τύπου balaclava για τους χαφιέδες (αυτούς που θα μας πουν αυτά που θα γίνουν αλλά δεν θα γραφτούν δημόσια!) ξέχασες :BDGBGDB55:

κανείς δεν εξέφρασε απαιτήσεις.
Μιλάμε για ακρόαση τριών (εκεί κατέληξε) πηγών. Μεγέθους λιγώτερο από Α4.
Ούτε κουρτίνα θέλει ούτε τίποτα.

Αποσύρονται οι ακροατές. Ο οικοδεσπότης αλλάζει πηγή και βάζει επάνω ένα σκέπασμα.
Προσωπικά όπου πήγα και έβλεπα μηχάνημα μου άρεζε πάντα το ομορφότερο και το ακριβώτερο.

Θα μπορούσε να φέρει κάποιος ένα κομσό Γιαπωνέζικο παραβάν :a0210: