Οργάνωση ακρόασης Dacs

Οι φίλοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη συνάντηση σπίτι μου το Σάββατο θα ειδοποιηθούν αύριο το πρωί με pm για την διεύθυνση του σπιτιού και την ώρα που θα ξεκινήσουμε.

Να ζητήσω συγγνώμη γιατί σε συνέχεια της απόφασής μου να μην ασχοληθώ πλέον με την διοργάνωση οιασδήποτε μορφής εκδηλώσεων, δεν πρόκειται να γίνουν οι επόμενες ακροάσεις σπίτι μου.

Τα ίδια και τα ίδια, χρόνια τώρα.
Και αφού κάποιοι κατάφεραν να ξενερώσουν τον Αντρέα, το μόνο που μένει είναι κλείσει και η κατηγορία του hi-end (όπως θέλουν μερικοί, κομπλεξικοί κατά την γνώμη μου)

Και αφού κάποιοι κατάφεραν να ξενερώσουν τον Αντρέα

Και η αλήθεια είναι ότι πρέπει να χρειάστηκε αρκετή προσπάθεια για να γίνει αυτό, μιας και ο Ανδρεας είναι παθιασμενος στη κυριολεξία με αυτο που κάνει σε αυτο το forum! Κρίμα, déjà vu πάντως...

Πάντως θα ήθελα το Σάββατο να συναντηθούμε και να περάσουμε καλα!

Και στο κάτω κάτω όποιος δεν γουστάρει, να πάρει τα αυτάκια του, να κάνει τα τεστ που θέλει, όπου θέλει και στο τέλος να μας πει πιο είναι το καλύτερο.
Γεμίσαμε Ντ' Αρτανιάν των "χαζών" που δίνουν τσάμπα τα λεφτά τους........

φυσικά δεν συζητάμε γιά το φοβικό σύνδρομο να ανακαλύψεις ξαφνικά ότι τα "έδωσες τσάμπα".

Εκεί να δείς.

Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Και στο κάτω κάτω όποιος δεν γουστάρει, να πάρει τα αυτάκια του, να κάνει τα τεστ που θέλει, όπου θέλει και στο τέλος να μας πει πιο είναι το καλύτερο.
Γεμίσαμε Ντ' Αρτανιάν των "χαζών" που δίνουν τσάμπα τα λεφτά τους........

Τι εννοείς Δημήτρη?

Λοιπον...

Αποφασισαν μερικοι ανθρωποι απο το club να μαζεψουν καποια DAC και να κανουν, ακροασεις για μερικους ή συγκριτικο για αλλους (αν και για μενα ειναι το ιδιο και το αυτο, οταν ακους κατι και μετα κατι αλλο εχεις γνωμη). Ο Αντρεας και προς τιμην του αποφασισε να βαλει το σπιτι του.
Μεχρι εδω καλα.

Μετα ηρθε το θεμα διαδικασια, εκει, οπως ξερουμε ολοι, ειναι παντα η στιγμη που αρχιζουν τα μπερδεματα... Δεν ειναι δα και η πρωτη φορα.

Αν καταλαβα καλα το θεμα, τελικα, ειναι ποια DAC θα αλλαξοακουστουν με ποια. Και με ποια διαδικασια.
Ακουστηκαν διαφορες γνωμες, αλλες light αλλες πιο... heavy, so what. Παντα θα υπαρχουν διαφορετικες γνωμες.

Εγω θα ελεγα καντε την ακροαση/συγκριτικο οπως αρεσει σε εσας που θα συμμετεχετε. Εγω μονο μια ουσιαστικη αντιρηση εχω αλλα δεν θελω να την πω out in the open γιατι δεν θα συμμετεχω οποτε δεν εχει και καμια σημασια. Ουτε και εχει σημασια με ποιους συμφωνω ή οχι.

Ηρεμια λοιπον και ας χαρει ο καθενας μας αυτο που γουσταρει, οπως το γουσταρει, χωρις στεναχωριες.

Αντε μην τα παρω και με στειλει ο captain στο μπαλαουρο...:BDGBGDB55:

Να διευκρινήσω ότι την ακρόαση στο σπίτι μου δεν την διοργανώνω με την ιδιότητά μου ως συντονιστής αλλά ως Ανδρέας.

Επίσης δεν πρόκειται για συγκριτικό αλλά για ακρόαση μεταξύ φίλων.

Δεν έχω καμμία επαγγελματική σχέση με κανέναν αντιπρόσωπο, παρά μόνον φιλικές με πάμπολλους λόγω της πολυετούς ενασχόλησής μου με το χόμπι.

Επειδή κάπου (σε άλλο σημείο του φόρουμ) γράφτηκαν πολλά περισσότερα από όσα πρέπει θίγοντας ανθρώπους, έχω ενημερώσει την διοίκηση του φόρουμ ότι δεν επιθυμώ πλέον να συμμετέχω στην διοργάνωση εκδηλώσεων

Σας ευχαριστώ

Ανδρέας

η ουσία μάλλον δεν βρίσκεται στο παρόν νήμα ...

Τα pm με τη διεύθυνση του σπιτιού και τα τηλέφωνα εστάλησαν. Πιστεύω ότι δεν ξέχασα κανέναν, παρ' όλα αυτά αν κάποιος δεν το πήρε ας μου στείλει ενα pm......

Ωραία, μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα λινκ να δω τί γράφτηκε επιτέλους και που? Νομίζω πως προσωπικά είπα την άποψή μου πολύ κόσμια, με διακριτικότητα, καθώς και σεβασμό προς όλους!
Και νομίζω δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται η ειρωνία για το βουβάλι, είπαμε, είναι ένα καλό diy dac που θα θέλαμε απλά να το δούμε παρέα με άλλα καλά και ακόμα καλύτερα εμπορικά dac και τίποτα παραπάνω. Ώχου...
Μάλλον πρέπει κι εγώ να αποσυρθώ από ενδεχόμενες συναντήσεις, αν είναι κάθε φορά να γίνονται τέτοια...

dAC δεν εχω αλλα οποιος θελει μπορει να φερει το DAC του σπιτι μου να το συγκρινουμε με οποιο αλλο θελει. Το συγκριτικο θα γινει στα τυφλα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

τι απορεις βρε Δημητρη,εικονισμα κοντευει να γινει,σε λιγο καιρο δεν θα τολμαμε να λεμε οτι εχουμε κατι αλλο και θα μας κραζουνε.
Καλο χρυσο και αγιο το βουβαλι,αλλα δε σταματησε και το Συμπαν απο τοτε που δημιουργηθηκε.
Και δε το λεω για σενα,αλλα υπαρχει γενικα ενα κλιμα με το συγκεκριμενο ντακ,που κατανταει αρρωστημενη διαφημιση.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

τι απορεις βρε Δημητρη,εικονισμα κοντευει να γινει,σε λιγο καιρο δεν θα τολμαμε να λεμε οτι εχουμε κατι αλλο και θα μας κραζουνε.
Καλο χρυσο και αγιο το βουβαλι,αλλα δε σταματησε και το Συμπαν απο τοτε που δημιουργηθηκε.
Και δε το λεω για σενα,αλλα υπαρχει γενικα ενα κλιμα με το συγκεκριμενο ντακ,που κατανταει αρρωστημενη διαφημιση.

απορώ Λάκη, γιατί στο συγκεκριμένο νήμα δεν νομίζω να έγινε εκστρατεία για το βουβάλι,

εγώ πχ δεν το ανέφερα καθόλου (δεν έχω κανέναν λόγο να πείσω τον οποιονδήποτε, οι αναφορές στο διαδίκτυο πλέον είναι πάμπολλες, ενώ το εν λόγω τσιπάκι το χρησιμοποιούν πλέον εταιρείες θρύλοι), ο Αλέξανδρος που το ανέφερε 2-3 φορές ήταν αρκετά διακριτικός και διαλλακτικός ...

πώς προέκυψε η εκστρατεία λοιπόν δεν το κατάλαβα ....