Οργάνωση ακρόασης Dacs

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Αν ξαναδιαβάσεις όλο το νήμα αυτό, όπως κ όπου σχεδόν υπάρχει αναφορά σε dac, θα βρεις ότι πάντα κ παντού το βουβάλι είναι το καλύτερο...:BDGBDGB53:
Κ το γράφω αυτό χωρίς να έχω dac της προκοπής, δεν χρησιμοποιώ καν στο σύστημά μου, ενώ αυτό που έχω είναι ένα κινεζάκι με μικρό κόστος.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Αν ξαναδιαβάσεις όλο το νήμα αυτό, όπως κ όπου σχεδόν υπάρχει αναφορά σε dac, θα βρεις ότι πάντα κ παντού το βουβάλι είναι το καλύτερο...:BDGBDGB53:
Κ το γράφω αυτό χωρίς να έχω dac της προκοπής, δεν χρησιμοποιώ καν στο σύστημά μου, ενώ αυτό που έχω είναι ένα κινεζάκι με μικρό κόστος.

το διάβασα, εκστρατεία συνεχίζω να μην βλέπω ....

2-3 θεώρησαν οτι πρέπει να "στηθεί" απέναντι σε ακριβότερα ....., δεν διάβασα πουθενά οτι είναι το καλύτερο dac ...

σε ποιό ποστ αναφέρεται αυτό ? γιατί μπορεί να μου ξέφυγε ...

το ξεκαθαρισα πιο πανω οτι δεν ελεγα για σενα,λεω οτι υπαρχει μια ''αιωρουμενη'' ταση σε ολο το φορουμ,οπως παλιοτερα γινοταν με ενα αλλο ντακ και ειναι φορες που αν καποιος πει για καποιο αλλο ντακ,πως θα παει που θα ερθει, στο τελος γινεται παλι συγκριση με το βουβαλι κι αντε παλι απ'την αρχη το βουβαλι ειναι ετσι,το βουβαλι μαμει και δερνει και φτιαξτε και σεις ενα,τα λεω βεβαια λιγο ''φουσκωμενα'' για να φανει η ταση που επικρατει,αλλα καπως ετσι εχουν τα πραγματα.
Οχι αλλο καρβουνο ρε παιδια,φτανει με το βουβαλι,.υπαρχουν εξ ισου καλα ντακ και πολλα αλλα καλυτερα απ'αυτο.

Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

το ξεκαθαρισα πιο πανω οτι δεν ελεγα για σενα,λεω οτι υπαρχει μια ''αιωρουμενη'' ταση σε ολο το φορουμ,οπως παλιοτερα γινοταν με ενα αλλο ντακ και ειναι φορες που αν καποιος πει για καποιο αλλο ντακ,πως θα παει που θα ερθει, στο τελος γινεται παλι συγκριση με το βουβαλι κι αντε παλι απ'την αρχη το βουβαλι ειναι ετσι,το βουβαλι μαμει και δερνει και φτιαξτε και σεις ενα,τα λεω βεβαια λιγο ''φουσκωμενα'' για να φανει η ταση που επικρατει,αλλα καπως ετσι εχουν τα πραγματα.
Οχι αλλο καρβουνο ρε παιδια,φτανει με το βουβαλι,.υπαρχουν εξ ισου καλα ντακ και πολλα αλλα καλυτερα απ'αυτο.

ούτε εγώ έχω σκοπό να γίνω υπέρμαχος είτε πολέμιος ενός μηχανήματος, δεν έχω κανέναν λόγο και φυσικά κανένα συμφέρον ...

αυτό όμως είναι ψέμα

κανει για τα παντα,παρε και συ ενα να σωθεις...

μήνες τώρα προσπαθώ να του μάθω να κάνει κανα εσπρεσάκι .. αλλά φευ ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

μήνες τώρα προσπαθώ να του μάθω να κάνει κανα εσπρεσάκι .. αλλά φευ ....

προφανως δεν του εχεις βαλλει τους καταλληλους πυκνωτες και τροφοδοσια,για προσπαθησε παραπανω :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

προφανως δεν του εχεις βαλλει τους καταλληλους πυκνωτες και τροφοδοσια,για προσπαθησε παραπανω :flipout:

δεν έχω λόγο Λάκη ..

είπαμε, δεν έχω κανένα συμφέρον ...

Ολα τα βουβαλια παιζουν το ιδιο ?

Θα ηταν ισως ενδιαφερουσα μια μαχη μεταξυ των βουβαλιων που κυκλοφορουν αναμεσα μας, και το καλυτερο να προκριθει για συγκριση με αλλα dac

Βρε σεις αφήστε τα βουβάλια πια… και το πώς παίζουν.
Υπάρχουν και άλλα νήματα για το πώς παίζουν.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

δεν έχω λόγο Λάκη ..

είπαμε, δεν έχω κανένα συμφέρον ...

κανενας δεν εχει κερδος απο το συγκεκριμενο,γιατι πολυ απλα ειναι ντιουικο.
Απλα καποιοι νομιζουν οτι εκαναν την ανακαλυψη του αιωνα και οτι οι υπολοιποι ειναι ηλιθιοι που πανε και δινουν λεφτα να παρουν εμπορικα κοματια.

Wind οργάνωσε το, αλλά να σε παρακαλέσω σε άλλο νήμα για να μη τα μπλέκουμε όλα μαζί.

Λάκη μου και συνάδελφοι, δε μοιράζουμε κύπελλα πρωτιάς :firstprize: σε κανέναν που μπορεί να συνδέσει μερικές πλακέτες μεταξύ τους. Ούτε αυτό είναι η πραγματική έννοια του DIY – που την έχουμε ξεσκίσει.

Re: Απάντηση: Οργάνωση ακρόασης Dacs

δεν καταλαβαινω που κολλαει αυτο με μενα.

στον Τασο αναφερομαι.

σε αυτό :-)

Απλα καποιοι νομιζουν οτι εκαναν την ανακαλυψη του αιωνα και οτι οι υπολοιποι ειναι ηλιθιοι που πανε και δινουν λεφτα να παρουν εμπορικα κοματια.

Απάντηση: Re: Οργάνωση ακρόασης Dacs

Λάκη μου και συνάδελφοι, δε μοιράζουμε κύπελλα πρωτιάς :firstprize: σε κανέναν που μπορεί να συνδέσει μερικές πλακέτες μεταξύ τους. Ούτε αυτό είναι η πραγματική έννοια του DIY – που την έχουμε ξεσκίσει.

Όλοι από κάπου ξεκινάνε όμως αγαπητέ, κι ένα κολλητήρι το πιάσαμε τουλάχιστον πάντως, μην τα ισοπεδώνεις όλα...
Βλάσση ενημέρωσε!!