Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Τα άλλα καλά, το Low Winter Sun όμως γιατί; Μια χαρά μου φάνηκαν τα 2 πρώτα επεισόδια.

Το Alphas νομιζω οτι εχει κοπει ετσι κι αλλιως. Εθεσαν το θεμα και στο big bang theory αλλωστε .

To beauty and the beast κόπηκε από το 1 επεισόδιο. Το ξεκίνησα από περιέργεια για να δω το τέρας και είδα έναν μορφονιο. Μου κοζαραν και την αντιολισθητική από το smallvile πολύ θέλει?

Ηostages......ειδα ενα ειδα δυο στο τριτο το παρατησα και πολυ του ητα....

sleepy hollow.... η πρωταγωνιστρια πολυ χαλια. Δεν εφερναν την αλλη αποτυχημενη απο την σειρα με το Αλκατραζ καλυτερα ? supernatural εναλλακτικο, προτιμω το αυθεντικο.

blacklist.....ειναι με το ενα ποδι στην μαυρη λιστα......και ειμαι περιπου βεβαιος οτι δεν προκειται να μην το φαει το μαυρο σκοταδι.....

Οnce upon a time in the wonderland......επισημως το πρωτο μου που κοπηκε στα 5 πρωτα λεπτα....

Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Ηostages......ειδα ενα ειδα δυο στο τριτο το παρατησα και πολυ του ητα....

sleepy hollow.... η πρωταγωνιστρια πολυ χαλια. Δεν εφερναν την αλλη αποτυχημενη απο την σειρα με το Αλκατραζ καλυτερα ? supernatural εναλλακτικο, προτιμω το αυθεντικο.

blacklist.....ειναι με το ενα ποδι στην μαυρη λιστα......και ειμαι περιπου βεβαιος οτι δεν προκειται να μην το φαει το μαυρο σκοταδι.....

Οnce upon a time in the wonderland......επισημως το πρωτο μου που κοπηκε στα 5 πρωτα λεπτα....

Sleepy & wonderland εφυγαν αδιάβαστα .

Στα blacklist & Wonderland τα αντέχω ακόμα

Και εγώ στο πεντάλεπτο το έκλεισα το Wonderland , επίσης απορρίφθηκε απευθείας το Witches of East End (δεν άντεξα ούτε ολόκληρο το πρώτο επεισόδιο να δω).

Βλέποντας την λίστα με τις σειρές που πιθανόν να κοπούν θυμήθηκα ότι είχα δει και το πρώτο επεισόδιο του "Trophy Wife" αλλά ήταν μάπα. Ομοίως και το "Brooklyn Nine-Nine" , απαράδεκτο τελείως.

Το blacklist το αντεχω οριακά λόγω του απολαυστικοτατου James spader, αλλά το 4ο επεισόδιο πραγματικα δοκίμασε την υπομονή μου. Αν υποπτευθω οτι θα τραβήξει μακριά η βαλίτσα με το μυστήριο γυρώ απο τον άντρα της Κην..... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! :-)

Η σειρά θα έχει 22 επεισόδια.. μην βιάζεσαι.. :p

"Ξέχνα" τον άντρα της και απόλαυσε τον Spader! ;)

The Originals , είδα 3 επεισόδια και το παρατάω , γενικά βέβαια οι σαπουνόπερες με Βαμπίρ δεν με συγκινούν.

Προσωπικα δεν εχω δει The Vampire diaries, True Blood και φυσικα το Originals πλην ενος επεισοδιου του πρωτου οπου εχουν βγει σατυρικοι υποτιτλοι. Δεν ξερω εαν ηταν το συγκεκριμενο επεισοδιο αλλά ο ενας εκαναν συνεχεια κοπλιμεντα στον αλλον (!!!)

Προσωπικα δεν εχω δει The Vampire diaries, True Blood και φυσικα το Originals πλην ενος επεισοδιου του πρωτου οπου εχουν βγει σατυρικοι υποτιτλοι. Δεν ξερω εαν ηταν το συγκεκριμενο επεισοδιο αλλά ο ενας εκαναν συνεχεια κοπλιμεντα στον αλλον (!!!)

το true blood ειναι μια κατηγορια απο μονο του δεν εχει σχεση με βαμπιροσειρες.

American horror story

Προκειται για την μοναδικη σειρα που εγκαταλειπω λογω της ....ποιοτητας της.

Ειναι η πρωτη σειρα τρομου που μου κεντρισε την προσοχη, ενα σοου αιματος και παρανοιας που ομοιο του δεν εχει ξαναγινει νομιζω.

Βλεποντας το εξαιρετικο πρωτο επεισοδιο του τριτου κυκλου με την Καθυ μπειτς να ξαναγυριζει στον ρολο που αγαπησαμε ολοι και σκορπισε τον τρομο στον Τζειμς Καν..... καταλαβα οτι ματαια περιμενω να πατωσει ποιοτικα η σειρα για να την εγκαταλειψω. Οποτε επεσε hard erased.......γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν διασκεδαζω πλεον με τοσο τρομο.

Παντα μου αρεσαν τα παραμυθια και σπανια εκεινα με τρομακτικο περιεχομενο.

Απάντηση: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Ηostages.!

Δεν φτανει που με τις μετριες σειρες εχω ξενερωσει με την υποκριτικη αταλαντοσυνη των ηθοποιων, σε αυτη τη σειρα δεν μου αρεσει τιποτα.

Ουτε το καστ, ουτε η υποκριτικη τους, ανουσιοι ξενερωτοι διαλογοι, βαρετη/φτωχη/κλισεδιαρικη σκηνοθεσια και δεν ξερω τι αλλο ξεχναω.

Επισης, τι θελει κι αυτος ο σκηνοθετης και κανει τοσο κοντινα πλανα σε αυτη τη γιατρο, ειδικα οταν κανει γκριματσες και εκφρασεις. ?

Την παραταω, χωρις να της δωσω ουτε μιση ευκαιρια.!

American horror story

Προκειται για την μοναδικη σειρα που εγκαταλειπω λογω της ....ποιοτητας της.

Ειναι η πρωτη σειρα τρομου που μου κεντρισε την προσοχη, ενα σοου αιματος και παρανοιας που ομοιο του δεν εχει ξαναγινει νομιζω.

Βλεποντας το εξαιρετικο πρωτο επεισοδιο του τριτου κυκλου με την Καθυ μπειτς να ξαναγυριζει στον ρολο που αγαπησαμε ολοι και σκορπισε τον τρομο στον Τζειμς Καν..... καταλαβα οτι ματαια περιμενω να πατωσει ποιοτικα η σειρα για να την εγκαταλειψω. Οποτε επεσε hard erased.......γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν διασκεδαζω πλεον με τοσο τρομο.

Παντα μου αρεσαν τα παραμυθια και σπανια εκεινα με τρομακτικο περιεχομενο.

Καλα ναι αστα αυτα. Απλα θα περιμενεις να τελειωσει η σεζον για να την καταπιεις σε ενα σκ.