Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…
Τα άλλα καλά, το Low Winter Sun όμως γιατί; Μια χαρά μου φάνηκαν τα 2 πρώτα επεισόδια.
Τα άλλα καλά, το Low Winter Sun όμως γιατί; Μια χαρά μου φάνηκαν τα 2 πρώτα επεισόδια.
Όντως έχει κοπεί. :furious3:Το Alphas νομιζω οτι εχει κοπει ετσι κι αλλιως.
Κουράγιο, 9 Οκτωβρίου ξεκινά ο 2ος κύκλος!Άφησα το Arrow στο 12 νομίζω,δεν άντεξα άλλο..
Ηostages......ειδα ενα ειδα δυο στο τριτο το παρατησα και πολυ του ητα....
sleepy hollow.... η πρωταγωνιστρια πολυ χαλια. Δεν εφερναν την αλλη αποτυχημενη απο την σειρα με το Αλκατραζ καλυτερα ? supernatural εναλλακτικο, προτιμω το αυθεντικο.
blacklist.....ειναι με το ενα ποδι στην μαυρη λιστα......και ειμαι περιπου βεβαιος οτι δεν προκειται να μην το φαει το μαυρο σκοταδι.....
Οnce upon a time in the wonderland......επισημως το πρωτο μου που κοπηκε στα 5 πρωτα λεπτα....
Έχουν βγάλει τέτοιους και για άλλες σειρές; Λίγο γέλιο το χρειάζομαι....οπου εχουν βγει σατυρικοι υποτιτλοι.
Προσωπικα δεν εχω δει The Vampire diaries, True Blood και φυσικα το Originals πλην ενος επεισοδιου του πρωτου οπου εχουν βγει σατυρικοι υποτιτλοι. Δεν ξερω εαν ηταν το συγκεκριμενο επεισοδιο αλλά ο ενας εκαναν συνεχεια κοπλιμεντα στον αλλον (!!!)
American horror story
Προκειται για την μοναδικη σειρα που εγκαταλειπω λογω της ....ποιοτητας της.
Ειναι η πρωτη σειρα τρομου που μου κεντρισε την προσοχη, ενα σοου αιματος και παρανοιας που ομοιο του δεν εχει ξαναγινει νομιζω.
Βλεποντας το εξαιρετικο πρωτο επεισοδιο του τριτου κυκλου με την Καθυ μπειτς να ξαναγυριζει στον ρολο που αγαπησαμε ολοι και σκορπισε τον τρομο στον Τζειμς Καν..... καταλαβα οτι ματαια περιμενω να πατωσει ποιοτικα η σειρα για να την εγκαταλειψω. Οποτε επεσε hard erased.......γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν διασκεδαζω πλεον με τοσο τρομο.
Παντα μου αρεσαν τα παραμυθια και σπανια εκεινα με τρομακτικο περιεχομενο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.