Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Έχω αφήσει στην μέση Defiance, Falling Skies, The Last Ship, Extant, The Strain, Under the Dome..

Πρώτα.. αποφάσισα να τελειώσω το Tyrant.. και νομίζω καλά έκανα..
Να δω τώρα.. :cool:

Λοιπόν ξεπέταξα Defiance, Falling Skies και Last Ship.. :cool:

Οι 2 πολύ καλές σειρές για μένα που συνεχίζω τώρα είναι το Outlander και το Masters of Sex..

Να ξεπετάξω και καμία από Extant, The Strain, Under the Dome μέχρι την άλλη εβδομάδα?? :cool:
Χμ..

Πάντως μεγαλύτερη περιέργεια έχω για το Strain.. (που ούτε να το ακούσει δεν θέλει ο Yperion!) :p

Re: Ως εδώ ήταν... Σε παρατάω...

Αυτο το the Librarians δεν βλεπεται....με το ζορι αντεξα μια ωρα και μετα αντε χαρηκαμε....

Το "The Librarians" είναι πολύ παιδικό τελικά!

Υπάρχουν τόσες άλλες σειρές να δείτε τώρα! ;)

Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν... Σε παρατάω...

Μετά από πολύ καιρό.........μέχρι και η γυναίκα μου είπε ΤΕΛΟΣ για το revenge. Έλεος πια
Το έχουμε αφήσει από την αρχή του τρίτου κύκλου και όλο αυτό το διάστημα πίστευα πως θα το έχουν.κόψει.
Δεν ήξερα ότι παίζει ακόμα

Πρόσφατα παράτησα το Strain. Ήταν καλούτσικο μέχρι τη στιγμή που έδειξαν τον κακό... ειλικρινά τι σκέφτονταν δεν μπορώ να καταλάβω...

Πιο πριν είχα παρατήσει το Walking Dead κάπου εκεί που τελείωνε η σεζόν στη φυλακή. Πολύ σαπουνόπερα για τα γούστα μου.

Επίσης παράτησα το Falling Skies στη 2η σεζόν, δε θυμάμαι καν που. Δεν είχε κάτι να με κρατήσει.

Το American Horror Story στην τελευταία σεζόν. Απογοητεύτικα με το πόσο χλιαρά τελείωσε η 2η σεζόν ενώ περίμενα να γίνει χαμός. Η 3η ήταν κι αυτή μέτρια με κάποιες αναλαμπές, αλλά τελικά στην 4η με κούρασε υπερβολικά το ότι δεν έχει σχεδόν κανένα φυσιολογικό σημείο... μια συνεχής παράνοια...

Το Under the dome δεν με τραβάει να δω τη 2η σεζόν

Το Royal pains δεν είδα ποτέ την προηγούμενη σεζόν... απλά το βαρέθηκα...

Το person of interest είδα μόνο 5-6 και το βαρέθηκα

Το Alcatraz είδα μόνο 2

Το Sopranos που είδα μόνο 3-4 και το παράτησα απλά γιατί δεν είναι του γούστου μου.
Το ίδιο και το Vorgias
Το ίδιο και το Broadwalk Empire

Το Hell on Wheels το είδα μέχρι ένα σημείο, απλά ποτέ δεν ξεκίνησα την προηγούμενη σεζόν...

To Sleepy Hollow το παράτησα δε θυμάμαι που... μετριότατο...

Το big bang theory δεν ξεκίνησα ποτέ την καινούρια σεζόν... κούρασε...

Το Doctor Who είμαι επίσης έτοιμος να το παρατήσω. Χλιαρότατα και μάλλον προχειρογραμμένα τα τελευταία άρκς...

Και ένα που έπρεπε να έχω παρατήσει αλλά ήταν και είναι λίγο συνήθεια... Το Supernatural... έπρεπε να τελειώσει με την 5η σεζόν που έκλεισε και το βασικό αρκ. Από κει και μετά... κατήφορος...

Ά και τα True Blood και Vampire diaries που δεν τα σταμάτησα απλά γιατί είχα καλή παρέα... /wink /wink

To person of interest το εγκατελειψα στην αρχη του δευτερου επισοδειου.
Θες το παρανοικο σεναριο με τη παρακολουθηση των παντων, θες ο ανεκφραστος πρωταγωνιστης,
θες η οχι και τοσο πλουσια παραγωγη, θες η αντιπαθητικη εγχρωμη αστυνομικινα, θες το
αφεντικο με τη περιεργη μουρη, δεν βρηκα το παραμικρο ενδιαφερον για να συνεχισω τη σειρα.
Ασε δλδ που εκανα αγωνα για να δω το πρωτο επισοδιο.

Πήγα προχθές να συνεχίσω την σειρά εκεί που την έχω αφήσει εκεί κάπου στην μέση της 2ης σεζόν και δεν το άντεξα.. :cool:

Αυτό που μου την σπάει περισσότερο είναι το στυλ του John που τους βολεύει άνετα όλους, χωρίς να τσαλακώσει ούτε το κουστούμι του! :p
Πάνω που περίμενα και κανένα νέο πρόσωπο έμεινε στα ίδια εκεί..

Η τρίτη σεζόν, τα τελευταία επεισόδια του 2ου και ο 4ος κύκλος πάντως έχουν κλιμάκωση επεισόδιο με επεισόδιο, κάντε μια προσπάθεια.....

Εγώ είχα δει 4-5 επεισόδια του πρώτου κύκλου. Δεν το συνέχισα. Όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Απλά κάθε φορά που ήμουν έτοιμος να δω το επόμενο, έβρισκα κάτι καλύτερο να κάνω. Αυτό δεν μου συνέβη με άλλες σειρές που μου άρεσαν πολύ. Άρα... μάλλον δεν με ενθουσίαζε και υποσυνείδητα δεν με τραβούσε. Αγγαρεία δηλαδή. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν είναι καλή σειρά. Απλά δεν ήταν του γούστου μου.

Εγώ είμαι έτοιμος να κόψω το Banshee για δεύτερη φορά , αν δεν έχει δεμένο σενάριο μια σειρά καταντάει αδιάφορη μετά από λίγο.

Τελικά η σειρά δεν σου έκατσε καλά από την αρχή! :cool:

To Banshee έχει τις επιμέρους ιστορίες του, που όλες περιστρέφονται κυρίως γύρω από τον βασικό πρωταγωνιστή του..
δεν έχει μία πολύ βασική ιστορία..
Πιστεύω ότι είναι αυτά τα επιμέρους στοιχεία που πολλοί έχουν βρει κάτι το ενδιαφέρον!

Το εξηγούσαν ωραία και τα άρθρα εδώ! :cool:
http://www.koolnews.gr/bookcinematv...eni-seira-antron-kai-ginaikon-kai-oxi-tixaia/
http://www.oneman.gr/keimena/diaske...koi-logoi-gia-na-deis-to-banshee.3115397.html

Καλό το ξύλο (παλιότερα έβλεπα και WWF και μου άρεσε...:p) και το sex (έστω και σε κακογυρισμένες σκηνές) αλλά υπάρχουν δεκάδες γεγονότα που δεν κολλάνε το ένα με το άλλο , και δεν μιλάμε για λεπτομέρειες αλλά για βασικά πράγματα (πχ. 2 φορές τον ανακάλυψε το FBI και δεν του έκαναν τίποτα).

Όπως είπα και παραπάνω με προβληματικό σενάριο "ότι να ναι" δεν πας πουθενά.

To person of interest το εγκατελειψα στην αρχη του δευτερου επισοδειου.
Θες το παρανοικο σεναριο με τη παρακολουθηση των παντων, θες ο ανεκφραστος πρωταγωνιστης,
θες η οχι και τοσο πλουσια παραγωγη, θες η αντιπαθητικη εγχρωμη αστυνομικινα, θες το
αφεντικο με τη περιεργη μουρη, δεν βρηκα το παραμικρο ενδιαφερον για να συνεχισω τη σειρα.
Ασε δλδ που εκανα αγωνα για να δω το πρωτο επισοδιο.

http://io9.com/5904091/how-close-are-we-to-a-real-life-person-of-interest

http://nypost.com/2012/06/18/the-machine-is-real/

[url]http://entertainment.time.com/2013/06/11/the-real-government-data-mining-program-behind-the-machine-on-person-of-interest/

[/URL]

Χμ......ήμουν έτοιμος στο 7 να παρατήσω το "the affair " αλλά λέω κάτσε να δούμε τρία επεισόδια μείνανε. Είτε τα έβλεπα είτε δεν το ίδιο πράγμα. Ενώ ξεκίνησε ψιλοενδιαφέρον με τις διπλές αφηγήσεις κατέληξε αδιάφορο. Δε με βλέπω για δεύτερη σεζόν.