Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Από φετινές εγώ ξεκίνησα Hostages, The blacklist, S.h.i.e.l.d., Και sleepy holow, αλλά προς το παρών συνεχίζω μόνο το The blacklist και βλέπουμε.

Το American Horror Story είδα το πρώτο επεισόδιο αλλά δεν τρελάθηκα. Ίσως του δώσω μια δεύτερη ευκαιρία. Γενικά μόνο η πρώτη season άξιζε από αυτή τη σειρά. Από τη δεύτερη είδα δύο επεισόδια μόνο αλλά δεν με κράτησε.

Επίσης σταμάτησα και το revolution μετά το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης season. Και που είδα όλη τη πρώτη πολύ του ήταν.

American horror story

Προκειται για την μοναδικη σειρα που εγκαταλειπω λογω της ....ποιοτητας της.

Ειναι η πρωτη σειρα τρομου που μου κεντρισε την προσοχη, ενα σοου αιματος και παρανοιας που ομοιο του δεν εχει ξαναγινει νομιζω.

Βλεποντας το εξαιρετικο πρωτο επεισοδιο του τριτου κυκλου με την Καθυ μπειτς να ξαναγυριζει στον ρολο που αγαπησαμε ολοι και σκορπισε τον τρομο στον Τζειμς Καν..... καταλαβα οτι ματαια περιμενω να πατωσει ποιοτικα η σειρα για να την εγκαταλειψω. Οποτε επεσε hard erased.......γιατι η αληθεια ειναι οτι δεν διασκεδαζω πλεον με τοσο τρομο.

Παντα μου αρεσαν τα παραμυθια και σπανια εκεινα με τρομακτικο περιεχομενο.

Τέτοια λέγε μου, τέτοια λέγε μου!
Ακόμα δεν έπιασα την τρίτη σαιζόν, περιμένω να μαζευτούν 2-3 επεισόδια για να "βουτήξω"

Εχουν ηδη βγει 3 επεισοδια.

Αλλα δεν αντεχεται τοση αρρωστεια , πραγματικα.

Παράτησα και το Sleepy Hollow , στο τελευταίο επεισόδιο που είδα (το 5o) βαρέθηκα τόσο πολύ που κοιτούσα συνέχεια πόσο έχει μείνει ακόμη για να τελειώσει.

Αν είναι να βλέπω με το ζόρι κάποια σειρά καλύτερα να μην την βλέπω καθόλου.

Και το Hostages έτοιμος είμαι να το παρατήσω , αν και θα κοπεί από το κανάλι έτσι και αλλιώς όπου να ναι.

Αυτός είναι ο λόγος που παράτησα το εξαιρετικό κατά τ'άλλα "Hannibal" , βαρέθηκα να βλέπω κρανία , διαμελισμένα σώματα και γενικά το παράκαναν στην προσπάθεια να βγει ρεαλιστική.

Last edited:

Από φετινές εγώ ξεκίνησα Hostages, The blacklist, S.h.i.e.l.d., Και sleepy holow, αλλά προς το παρών συνεχίζω μόνο το The blacklist και βλέπουμε.

+1
από τις καινούργιες, μόνο το blacklist αξίζει (το sleepy hollow δεν το έχω δει) αλλά και αυτό δε μπορεί να συγκριθεί με τις κορυφαίες σειρές που είδαμε τα προηγούμενα χρόνια,
η φετινή σεζόν κρίνεται αρκετά φτωχή μέχρι στιγμής, πράγμα περίεργο διότι τελευταία βλέπουμε να πέφτει όλο και μεγαλύτερο βάρος σε τηλεοπτικές σειρές...

Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Για κακο το λες αυτο?
Σε αναμμενα καρβουνα μας εβαλες κι εμενα και τον Κωστα.
Εγω ομως λεω φετος να περιμενω να ολοκληρωθει και να τη δω μονοκοπανια.
(καλα οχι εντελως, ...αλλα περισσοτερο σαν ταινια)
Η ποιοτητα της παραγωγης των 2 προηγουμενων σαιζον σε ολους τους τομεις με εχει πεισει.

Kαλα δειτε την εσεις και αμα τελειωσει θα διαβασω την τελικη σας αποψη και αν βρω ελευθερα ψυχοφαρμακα στην αγορα να με συνοδευουν θα την δω :)

The Blacklist...

'νταξει.. δεν αντεχεται αλλο εν ετει 2013. Καμμια δεκαετια πριν ισως ειχε ενδιαφερον. Οτι και να κανει ο spader δεν τη σωνει τη σειρα. Οι ηθοποιοι χωρις να ειναι κατι φοβερο (εκτος του spader) δεν ειναι το προβλημα, αυτο που με ενοχλει ειναι το σεναριο.

Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Κατα την άποψή του πάντα .Γούστα ειναι αυτά .Εγω πχ παρακολουθω αρκετες από αυτές .Το οτι γραφει σε ένα blog δεν σημαινει ότι ειναι και ειδημων μην τρελαθουμε κιόλας

Ούτε εγώ βλέπω κάποια απο τις φετινές. 1-2 είχαν ενδιαφέρον αλλα όχι αρκετό για να τις παρακολουθώ τακτικά.

Re: Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Κατα την άποψή του πάντα .Γούστα ειναι αυτά .Εγω πχ παρακολουθω αρκετες από αυτές .Το οτι γραφει σε ένα blog δεν σημαινει ότι ειναι και ειδημων μην τρελαθουμε κιόλας

καλά, εννοείται ότι αυτά είναι γούστα και περί ορέξεως.....

το πρόσθεσα στο νήμα διότι περιγράφει συνοπτικά της φετινές τηλεοπτικές σειρές, από τη σκοπιά αυτών που της βρήκαν απογοητευτικές,

ούτε εγώ συμφωνώ 100% με αυτά που λέει, αλλά μου κάνει εντύπωση πως στη "χρυσή εποχή" της τηλεόρασης στην οποία ζούμε, βγήκαν τόσες μετριότητες,

βέβαια για να είμαστε και δίκαιοι, ο πύχης είναι πάρα πολύ ψηλά πλέον, έχουμε κακομάθει από όλες τις κορυφαίες σειρές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια....

τον Καρπετόπουλο τον παρακολουθώ στα της αμερικανικής tv από την εποχή του Lost, όταν είχε γράψει 1-2 άρθρα σχετικά με αυτό, τα οποία και μου άρεσαν - είναι φαν του είδους και η σκέψη του κατ'εμε έχει κάποιο ενδιαφέρον

http://theinsiders.gr/2012/02/04/ναι-αλλά-σαν-το-lost-δεν-είναι-τίποτα/

Tελος το Extant (ηρωας οποιος αντεξει και τα 10 επεισοδια), τελος το matador απο το πρωτο επεισοδιο οπως και το last ship.

Τελος και το the strain .

Xepeta mode on :D

Έχω αφήσει στην μέση Defiance, Falling Skies, The Last Ship, Extant, The Strain, Under the Dome..

Πρώτα.. αποφάσισα να τελειώσω το Tyrant.. και νομίζω καλά έκανα..
Να δω τώρα.. :cool:

Λολ εγω ολα αυτα τα εχω κοψει .

Μονον το Tyrant δεν εχω ακομα αρχισει.

Βλέπω τα ανωτέρω εκτός από tyrant και strain και μάλλον και δεν θα τα ξεκινήσω.
Παράτησα το Outlander από το πρώτο επεισόδιο. Πολύ αρλεκιν. Μάλλον θα παρατήσω και το leftovers...ψιλοκαλό αλλά πολύ αργό...

Tελος το Extant (ηρωας οποιος αντεξει και τα 10 επεισοδια), τελος το matador απο το πρωτο επεισοδιο οπως και το last ship.

Τελος και το the strain .

Xepeta mode on :D

Το Last Ship έχει κάποιο ενδιαφέρον (όχι ότι είναι και σούπερ σειρά βέβαια), τα άλλα καλά έκανες.

Το Outlander μετά και το τρίτο επεισόδιο έχω αρχίσει να το βαριέμαι , άψογη παραγωγή αλλά η ιστορία είναι όντως επιπέδου Άρλεκιν και δεν ξέρω αν θα αντέξω τόση βαρεμάρα.

Yperion.. ρίξε μία ματιά στο Manhattan!
Νομίζω είναι και κοντά στα επιστημονικά ενδιαφέροντα σου! :cool:

Δες καμία "χαλαρή" σειρά τώρα..
Θα χορτάσεις δράση & "ξύλο" από την νέα σεζόν! :p :cool: