Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Απάντηση: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Του Mad Men? Γιατί; Μια χαρα μου φανηκε το διπλό πρωτο επεισόδιο, στο κλασσικο πνευμα της σειρας..

εγω φετος παρατησα το <the following> στο 3ο επεισοδιο. Δεν μου κανε κλικ, δεν υπηρξε χημεια μεταξυ μας!

το continuum εστρωσε προς το τελος του 1ου κυκλου. Δοκιμασε το, ισως σου αρεσει.
Χτες παιχτηκε το 1ο επεισοδιο του 2ου κυκλου.

Βig bang theory. 3o επεισόδιο της 6ης σαιζόν. Συνειδητοποίησα οτι το βλέπω απο συνήθεια, Επαναλαμβάνεται συνέχεια και δεν μου βγάζει πια γέλιο. Το βαρέθηκα.

Ετοιμος ειμαι να το παρατησω το Castle.... Εχω φτασει στη 3η σεζον και ολο τα ιδια και τα ιδια......Γινεται καθολου υποθεση αργοτερα, η μενει στα συνηθη αυτοτελη?

Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Once upon a time
Ενα επεισόδιο και αυτό σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς.
Απίστευτα μέτριο μου φάνηκε.

Γενικά πάντως, δεν είναι κακή σειρά. Η εξέλιξή της βέβαια είναι αρκετά αργή και αυτό το μπρος πίσω στο χρόνο και στους "κόσμους" μπορεί να είναι λίγο κουραστικό. Βλέπεται ευχάριστα πάντως και έχει ενδιαφέρον καστ. Άσε που βλέπεις σε κανα δυο επεισόδια, παραπάνω Δράκους απ' ότι σ' ολόκληρο το GoT! :flipout:

Δεν μπορώ να συμφωνήσω παραπάνω μαζί σας, το Game of Thrones καταντάει υπερκουραστικό και σε αφηνει με την ελπίδα, αντε να δουμε κατι καλο θα γινει.

Prison Break ο ορισμός του milking , αν το άφηναν στην πρώτη σεζόν θα ήταν μέσα στο top5 των σειρών που έχουν γυριστεί ποτέ κατ'εμέ.
Revolution, το προσπάθησα αλλά με κέρδισε τελικά μια μύγα στο ταβάνι, περισσότερο ενδιαφέρον, δράση, πλοκή απο τα 5 πρώτα επεισόδια που κατάφερα να δω.

Prison Break ο ορισμός του milking , αν το άφηναν στην πρώτη σεζόν θα ήταν μέσα στο top5 των σειρών που έχουν γυριστεί ποτέ κατ'εμέ.
Revolution, το προσπάθησα αλλά με κέρδισε τελικά μια μύγα στο ταβάνι, περισσότερο ενδιαφέρον, δράση, πλοκή απο τα 5 πρώτα επεισόδια που κατάφερα να δω.

+1000 για το Revolution, με εχει κουράσει οικτρά, κρίμα που δεν συνέχισαν το Αλκατράζ. Επίσης ένα άλλο που αφησα στη μεση ειναι το Grimm, μονοτονο πολύ.

Όχι ρε παιδιά, το Grimm είναι απ' τις αγαπημένες μου καινούργιες (σχετικά) σειρές.
Μόνο η λίγο ξενέρωτη γκόμενα είναι απ' τα μείον. Κορυφή ο Λύκος και γενικά αρκετοί απ' τους χαρακτήρες.
Ο 2ος κύκλος του Once Upon a Time δεν ξέρω τι λέει, ακόμα.
Πάντως μου έκανε εντύπωση που ανανεώθηκαν τα Revolution και The Beauty and the Beast γιατί είχαν φάει αρκετό κράξιμο.
Το δε Alcatraz, ενώ είχε τα φόντα να είναι κάτι καλό, το σκότωσε το μετριότατο καστ (εξαίρεση ο Sam Neil και κάποιοι απ' το καστ του '60) και στην ουσία, η απουσία υπόθεσης. Ποιός, πως, γιατί. Συνηθισμένα πράγματα δηλαδή.

Σειρά που είναι του επιπέδου: την παρατάω, δεν την παρατάω, είναι το The Event. (τι θυμήθηκα τώρα)
Απ' τις σειρές που την ολοκλήρωσα με τα 1000 ζόρια. Δεν άφησαν τίποτα όρθιο. Μεταξύ του 1ου και του 2ου μέρους (χοντρικά) ήταν σαν να' βλεπα άλλη σειρά με τους ίδιους ηθοποιούς! Ειδικά εκεί που το γύρισαν στον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας, υπήρξαν όχι λίγες φορές που είπα basta!
Ειδικά όμως η τελευταία σκηνή, είναι όλα τα λεφτά!
Ο ορισμός του ότι να' ναι!

Επισημα παρατησα και το Copper αλλα και το the Following.

Aδιαφορο το πρωτο με ανευρο πρωταγωνιστη και πολυ αρρωστεια το δευτερο....