Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Broadchurch
Το εβλεπα με μεγαλο ενδιαφερον, μεχρι που χθες στο 7ο επεισοδιο του 2ου κυκλου, ειδα τις γριες να φιλιουνται. Το συχαθηκα και το διεγραψα...

Re: Ως εδώ ήταν... Σε παρατάω...

Banshee! Ελεος, οχι αλλο ξυλο :violent-smiley-030:

Banshee! Ελεος, οχι αλλο ξυλο :violent-smiley-030:
ΣΕΙΡΑΡΑ λέμε!!!
Ο πρωταγωνιστής μαμάει και δέρνει κυριολεκτικά.
Κρίμα να την κόψεις 2 επ. πριν το τέλος της σαιζόν.

Στο Banshee μόνο βλέπεις αληθινό ξύλο!
Άντε και 2-3 ακόμη..

Στις άλλες σειρές είναι για να γελάς!! :p

Σταμάτησα το Helix και το 12 Monkeys επειδή δεν προλάβαινα (είχα φτάσει να έχω 17-18 επεισόδια την εβδομάδα στο πρόγραμμα), έχω σταματήσει και το "100" το "blacklist" και το "Suits" αλλά μπορεί να τα δω κάποια στιγμή μελλοντικά.

Το Banshee είδα μέχρι και τα 3 πρώτα της τρίτης σαιζόν , δεν άντεξα παραπάνω την ανυπαρξία σεναρίου.

12 monkeys, Helix, Blacklist,Black sails τα πηρε και τα σηκωσε η φετινη σαιζον ουτε καν τα παλεψα εκτος των πρωτων επεισοδιων της σαιζον.

Με λυσσα ανθισταμαι για τα Arrow και Supernatural.

Χμ.. το Black Sails είπαν όλοι ότι ανέβηκε αρκετά η 2η σεζόν!! :cool:

Blacklist έχει γίνει erased από τον σκληρό και μετά βίας κρατάω το marvel agents of shield. Στο νήμα του κοψίματος φλερτάρει επικινδύνως και το scandal αλλά ας όψεται η σύζυγος μου lol

12 monkeys στα μέσα της πρώτης σεζόν...έχασα τη μπάλα...αυτή η σειρά πρέπει να είσαι λάτρης της γιόγκα και να έχεις και λυμένα όλα σου τα προβλήματα για να καταλάβεις τα βασικά...

Επίσης 100...από τα πρώτα επεισόδια μόλις συνειδητοποίησα ότι τελικά στο μέλλον θα επιβιώσουν μονάχα τα top models..

_Stargate
_Supernatural
_Heroes
_Δρ τέτοιος...
_Μαγισσες του Σαλεμ
_Game of Thrones

2-3 επισόδεια απο καθε σειρά και βαριόμουν η μου ηταν αδιάφορα. Κρατω μια ρεζερβα για το τελευταίο που ισως να το ξαναρχίσω με καλυτερες προυποθέσεις.

Για το Mad Men ποια ειναι η γνώμη σας παιδια?
Εναμισυ επεισοδιο αντεξα και το παρατησα.
Στο imdb εχει παντως καλη βαθμολογία.

Κι εγώ στον 1ο κύκλο ήμουν να το παρατήσω - να μην το παρατήσω, αλλά το έβαλα πέρυσι το καλοκαιρι σε νεκρη ζώνη που δεν ειχα κατι άλλο να δω και το συνήθισα και μου άρεσε στην πορεία. Προσεγμένο, ψαγμένο, κάποια σημεία μπορεί να τα χάνεις γιατί είναι πληροφορίες αμερικάνικου life style των '60s που δεν τις πολυγνωρίζουμε για να τις καταλάβουμε αμέσως, αλλά γενικα είναι καλή σειρά. Ειδικα αν σου αρέσουν τα ρετρο και τα vintage, είναι ενδιαφερον να βλέπεις την ιστορια της δεκαετίας να ξετυλίγεται μαζί με τις ιστορίες και τις αποκαλύψεις για το παρελθόν του Ντον Ντρέιπερ.

Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν … Σε παρατάω…

Το Mad men ειναι για ...χαλαρωμα ανευ εντασεων. Το εικαστικο ομως ειναι αξιοσημειωτο!
Βαρειεμαι παντως να το τελειωσω...