Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Forever, Εξαιρετική σειρά... +1 και από μένα.
Να την δεις... εγώ είδα τα τρία πρώτα επεισόδια και κόλλησα...ολοκλήρωσα την σειρά σε μόλις τέσσερις μέρες.
Κρίμα που την έκοψαν..ενώ κάτι σειρές πατάτες τις ανανεώνουν..

Fortitude. Είδα με το ζόρι την πρώτη περίοδο, μόνο και μόνο για τους καλούς ηθοποιούς. (Sofie Grabol, Stanley Tucci, Michael Gambon). Δεν πρόκειται να δω τη δεύτερη.
Utopia. Άντεξα δύο επεισόδια.

forever μετριο την ειδα βεβαια την σεζον γιατι ειμαι ψυχαναγκαστικος
στα ιδια το izombie με παρομοια ντετεκτιβιστικη νοοτροπια
αυτα που δεν βλεπονται με τιποτε ειναι sleepy hollow,
salem ισως το παλεψω,
helix 2h season ειδα το πρωτο επεισοδιο και καμια σχεση με την πρωτη season
olympus μακρυαααα
και αλλα που μου διαφευγουν.

Game of thrones... ναι, είμαι προκλητικός, αλλά το τελευταίο επεισόδιο ήταν προσβολή στην νοημοσύνη μου. Θα το ξαναρχίσω όταν τελειώσει οριστικά η σειρά.

Αργήσαμε, φίλε, αργήσαμε. Τόση ψυχική οδύνη δεν ξεπερνιέται εύκολα, έπρεπε να το παρατήσουμε στον προηγούμενο κύκλο.

Όσο σκέφτομαι οτι έδωσα λεφτά για να αγοράσω τα bluray...
dash2.gif
dash2.gif
russian_roulette.gif

Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Αργήσαμε, φίλε, αργήσαμε. Τόση ψυχική οδύνη δεν ξεπερνιέται εύκολα, έπρεπε να το παρατήσουμε στον προηγούμενο κύκλο.

Όσο σκέφτομαι οτι έδωσα λεφτά για να αγοράσω τα bluray...
dash2.gif
dash2.gif
russian_roulette.gif

Δε μ'ακους, δε μ'ακους...τι να σου κανω?
Νταξει ημουν ισως και λιγο τυχερος, αλλα ηξερα ποτε την εκανα την κινηση.
Τωρα καθομαι και διαβαζω τα σποιλερς και ουτε που με νοιαζει.

Re: Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Δε μ'ακους, δε μ'ακους...τι να σου κανω?
Νταξει ημουν ισως και λιγο τυχερος, αλλα ηξερα ποτε την εκανα την κινηση.
Τωρα καθομαι και διαβαζω τα σποιλερς και ουτε που με νοιαζει.

Τι μου έλεγες και δεν σε άκουσα; :grandpa:

Η αλήθεια είναι οτι σοβαρή θέαση έκανα μέχρι και τον 3ο κύκλο. Μετά...έπαιζε στο background μόνο και μόνο για να δω τι άλλη πατάτα θα σερβίρουν τα τζιμάνια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ως εδώ ήταν… Σε παρατάω…

Τι μου έλεγες και δεν σε άκουσα; :grandpa:

Η αλήθεια είναι οτι σοβαρή θέαση έκανα μέχρι και τον 3ο κύκλο. Μετά...έπαιζε στο background μόνο και μόνο για να δω τι άλλη πατάτα θα σερβίρουν τα τζιμάνια.

Eλα ρε συ, κοντευα να γινω κουραστικος στο νημα της σειρας με τα παραπονα μου. Επειδη εβλεπα πως παει το πραμα ειχα δηλωσει οτι εγκαταλειπω την ετησια θεαση και ισως αν μαθαινα οτι εφτιαξε πολυ να το ξαναβλεπα ολο μαζι οταν θα τελειωσει.

Αν βλέπεις τον :grandpa: σημαίνει οτι φύρανε το άτιμο το μυαλό και δεν θυμάμαι :p

Για 4η και 5η σαιζόν δεν διάβαζα τα σχόλια συχνά.

Θεωρώ ότι το True Detective χάλασε πάρα πολύ και ο δεύτερος κύκλος δεν μπορεί να με κρατήσει. Πολύ προσωπικό δράμα σε σημείο όπου παρακαλάς να πέσει κάποιος κομήτης να σκοτώσει και τους 3 αστυνομικούς. Επίσης, το κεντρικό στόρυ όπως δείχνει θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ένα μόλις επεισόδιο του CSI ή κάποιου άλλου παρόμοιας σειράς. Νομίζω ότι δεν θα δω άλλο επεισόδιο...

Black sails, δεύτερο επεισόδιο τέλειωσα, θα προσπαθήσω να τη συνεχίσω αλλά μόνο με θαύμα θα καταφέρει να με κρατήσει.

Panoramix κι εγω ετσι ελεγα μα το συνεχισα (μαλλον αποψε τελειωνω!) γιατι εξελιχθηκε σε καλη πειρατικη σειρα, παρ'όλα τα προβληματά της!

Fortitude. Είδα με το ζόρι την πρώτη περίοδο, μόνο και μόνο για τους καλούς ηθοποιούς. (Sofie Grabol, Stanley Tucci, Michael Gambon). Δεν πρόκειται να δω τη δεύτερη.
Utopia. Άντεξα δύο επεισόδια.

Αξίζει να το προσπαθήσεις.

Αριστούργημα από τα λίγα! Ψυχεδέλεια κανονική.