kblachos
Μέλος Σωματείου
Εκεί στο ψυχιατρείο που θα τον κλείσουν, ας κάνουν και κανά "λάθος" στην δοσολογία των φαρμάκων που θα του δώσουν........
Χμμμ, ιδεολογικά δλδ Κώστα είσαι υπέρ της δολοφονίας?
Καλά ρε, αυτό κατάλαβες; Απλά λέω ότι κάποιος τέτοιος σε αντίστοιχη Ελληνική φυλακή ή ίδρυμα δεν θα την έβγαζε πάνω από βδομάδα......
.... κάποιος καταδικασθείς για το φόνο 65 νέων παιδιών σε αντίστοιχη Ελληνική φυλακή ή ίδρυμα δεν θα την έβγαζε πάνω από βδομάδα......
Ας το κάνω πιο λιανά.....
Προσωπική εκτίμηση βέβαια.....
Με βάση τη λογική και το ιστορικό, αν στην Ελλάδα κάποιος είχε τη δράση του Νορβηγού και δήλωνε περήφανος και απόλυτα συνειδητοποιημένος, θα γινόταν βουλευτής όπως έγινε και ο τελευταίος φασίστας που εθεάθη με τσεκούρι (όχι για να κόψει ξύλα).
Λάθος, αν ο τελευταίος έγινε βουλευτής και υπουργός, ο Μπρείβικ θα γινόταν Πρόεδρος Δημοκρατίας.
Υ.Γ. Θύμησέ μου, σε ποιο περιστατικό αναφέρεσαι στο προηγούμενο post;
Εκεί στο ψυχιατρείο που θα τον κλείσουν, ας κάνουν και κανά "λάθος" στην δοσολογία των φαρμάκων που θα του δώσουν........
Για την αποπειρα δολοφονιας του Κουσουρη εχω την εντυπωση οτι εκατσε κανα οχταρι χρονια μεσα ο Περιανδρος. Αν εκατσε 2 χρονια μιλαμε για σκανδαλο...
Καλή η ψυχασθένεια αλλά έχει καταντήσει δικηγορικό τέχνασμα από πάθηση.
Οχι μονο δικηγορικο τεχνασμα. Δεν ξερεις πολιτες που το επαιξαν τρελιτσα για να μην υπηρετησουν στρατιωτικη θητεια ?
Στην συγκεκριμενη περιπτωση παντως δεν νομιζω να αμφιβαλλει κανεις οτι τον συγκεκριμενο Νορβηγο δεν θα τον εξετασαν τιποτα σκιτζηδες ψυχιατροι ή τιποτα ειδικευομενοι ή τιποτα φασιστες για να τον βγαλουν λαδι.....
Οχι οτι καποιοι δεν θα το ισχυριστουν.....
Αλλα εχει και η γραφικοτητα τα ορια της .
Είπαμε ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι θέλει. Εγώ πάντως δεν ισχυρίζομαι τίποτα
.
Γίνεται λοιπόν η δίκη των τελευταίων εν ζωή μελών των Ερυθρών Χμερ. Ως γνωστόν αυτά που έκαναν οι τύποι κάνουν τον Μπρέιβικ να μοιάζει σχολιαρόπαιδο και τους περίπου 70 νεκρούς μια μικρή γειτονιά από τις ολόκληρες πόλεις που εξαφάνισαν οι Χμερ.
Απορώ γιατί δεν επικαλούνται και αυτοί κάποια ψυχική πάθηση. Και θα τη σκαπουλάρουν, και θα γλυτώσουν (επιτέλους) και τη θεωρία του Κομμουνισμού από τόση σπέκουλα.
άλλωστε και ο ίδιος ο Μπρέιβικ αρνήθηκε να επικαλεστεί ψυχοπάθεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.