Μεχρι να παρω την οθονη αποφασισα να βελτιωσω λιγο τα πραγματα,με τον τοιχο μου.Το αποτελεσμα ηταν αισθητα βελτιωμενο σε σχεση με πριν.Μιλαμε βεβαια για στοκαρισμα και βαψιμο.Η προσπαθεια ερασιτεχνικη παντα και αποδειξη αυτου?Χριαζεται και δευτερο χερι στοκο,αφου οταν απορροφηθει απο τον τοιχο το αποτελεσμα οπως αποδειχθηκε αλαζει προς το χειροτερο.Γιαυτο σωστη ποσοτητα στοκου απο την αρχη!Μην τον φοβαστε,δωστετου,με τον κουβα!!

Πεξταιτο γλυπτης αφοβα!1.Βαψιμο τοιχου λευκο.2.φτιαξτε καδρο με χαρτοταινια,(2.50Χ1.50).Βαλτε διπλη περιφερειακα,για τους απροσεκτους,να μην λερωσεται εκτος καδρου.3.Κλειστε με στοκο της χοντραδες αν υπαρχουν, τρυπες κ.τ.λ Χ2.,τρυπστε.4.Σπατουλες στα χερια,μια μεγαλη,μια μικρη,αναλογως την ποσοτητα που βαζεται,αρχιστε το σπατουλαρισμα με απαλες και γρηγορες κινησεις γιατι στεγνωνη γρηγορα.5.Αφου τελειωσεται αφηστετο να στεγνωση και να αποροφηση καλα ο τοιχος.Εγω τον αφησα μιση μερα γιατι ο τοιχος μου ηταν αγριος.6.Το ποιο δυστοιχος φασαριοζικο κομματι,αφου θα γινεται ασπροι!!!!.Ναι για το ρημαδι το τριψιμο λεω!Ετριβα ολοι νυχτα!Το γυαλοχαρτο να ειναι 180 ψιλο.Αδιαστε χωρο, καλυψτε πραγματα,κλειστε πορτες,η σκονη δεν φαινεται στην αρχη και λες ααα..τη ωραια δεν λερωνη τοσο μικρο κομματι που τριβω!Ελαμ ντε...που μετα εψαχνα να βρω απο που να αρχισω να καθαριζω?Αφηστε καλυτερα!(φακος να βλεπεται απο το πλαι τις ατελειες).7.Λευκη ματ μπογια με λιγες σταγονες μαυρο,1κ.σκαφακι,ενα ρολο μικρο καλης ποιοτητας ομως με κοντη τριχα να μην μενουν υπολειμματα στον τοιχο.Αρχιστε βαψιμο με σταθερες κινησεις πανω κατω.2 χερια.8.Μετα απο καμια ωρα αφερεσται τις χαρτοταινιες.9.Την αλλη μερα δειτε τα αποτελεσματα!Πιστευω θα σας ικανοποιησουν!Μιλαμε παντα για ερασιτεχνικη δουλεια,ενας μαστορας θα κανει καλυτερη δουλεια αφου θα βαλει σωστη ποσοτητα στοκου και σωστο τριψιμο με τριφτη ηλεκτρικο.Πραγμα που οπως ειπαμε δεν εκανα εγω απο τη αρχη, αν και εβαλα 3μικρα κουτακια στοκου,τεσπα..αυτα..ΤΕΛΟΣ το ζητουμενο!Ποιοτητα οικονας.Σε blourey,η οικονα ηταν απιστευτη!Κιτοντας απο το πλαι και κοντα προσπαθουσα να βρω ατελειες.Και τις βρηκα βεβαια,ο στοκος φταιει για ολα!Πολυ μικρες ωμος,πρεπει να κολησεις τα ματια σου επανω για να τις δεις.Σε sd απο ps3 το αποτελεσμα παρα πολυ καλο και εκει πρεπει να κολησεις στον τοιχο για να δεις ατελειες.Η οικονα εγινε πιο κρυσταλλινη απο πριν αφου ο τοιχος εγινε πιο λειος.Φωτεινοτητα μεγαλυτερη,φτιαξανε τα χρωματα και το μαυρο μεταμορφωθηκε!Αυτα τα λιγα..

Συγνωμη εαν σας κουρασα!Υ.Γ Σε λιγες μερες θα γινει στοκαρισμα και τριψιμο απο επαγγελματια στο καδρο.Θα ακολουθηση βαψιμο με γνωστη ιδικη μπογια.Για να δουμε και εκει τα αποτελεσματα!!(ΜΑΣΚΙΝ ΟΧΙ).Η ολοι προσπαθεια ειναι ειπαμε προσωρινη!!Δεν νοειτε home cinema χωρις οθονη,ειτε σταθερη ειτε ηλεκτρικη κ.τ.λ Αυτη ειναι η αποψη μου!Θα επανελθουμε στα τις οθονης συντομα!!!(πανι):ernaehrung004: