ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ PANASONIC 2000

Η jago tensioned 92''εχει πανω απο 1.500ε.Πανακριβη! :ernaehrung004:

Προσφατα μιλουσα με Τηλεοπτικη και ρωτουσα για πανι. Μεσα στις επιλογες μου ειχαν προτινει και μια ηλεκτρικη οθονη (90" & 113") στα 500 περιπου. Δεν θυμαμαι τυπο αν θες ρωτα τους.

Μεχρι να παρω την οθονη αποφασισα να βελτιωσω λιγο τα πραγματα,με τον τοιχο μου.Το αποτελεσμα ηταν αισθητα βελτιωμενο σε σχεση με πριν.Μιλαμε βεβαια για στοκαρισμα και βαψιμο.Η προσπαθεια ερασιτεχνικη παντα και αποδειξη αυτου?Χριαζεται και δευτερο χερι στοκο,αφου οταν απορροφηθει απο τον τοιχο το αποτελεσμα οπως αποδειχθηκε αλαζει προς το χειροτερο.Γιαυτο σωστη ποσοτητα στοκου απο την αρχη!Μην τον φοβαστε,δωστετου,με τον κουβα!!:DΠεξταιτο γλυπτης αφοβα!1.Βαψιμο τοιχου λευκο.2.φτιαξτε καδρο με χαρτοταινια,(2.50Χ1.50).Βαλτε διπλη περιφερειακα,για τους απροσεκτους,να μην λερωσεται εκτος καδρου.3.Κλειστε με στοκο της χοντραδες αν υπαρχουν, τρυπες κ.τ.λ Χ2.,τρυπστε.4.Σπατουλες στα χερια,μια μεγαλη,μια μικρη,αναλογως την ποσοτητα που βαζεται,αρχιστε το σπατουλαρισμα με απαλες και γρηγορες κινησεις γιατι στεγνωνη γρηγορα.5.Αφου τελειωσεται αφηστετο να στεγνωση και να αποροφηση καλα ο τοιχος.Εγω τον αφησα μιση μερα γιατι ο τοιχος μου ηταν αγριος.6.Το ποιο δυστοιχος φασαριοζικο κομματι,αφου θα γινεται ασπροι!!!!.Ναι για το ρημαδι το τριψιμο λεω!Ετριβα ολοι νυχτα!Το γυαλοχαρτο να ειναι 180 ψιλο.Αδιαστε χωρο, καλυψτε πραγματα,κλειστε πορτες,η σκονη δεν φαινεται στην αρχη και λες ααα..τη ωραια δεν λερωνη τοσο μικρο κομματι που τριβω!Ελαμ ντε...που μετα εψαχνα να βρω απο που να αρχισω να καθαριζω?Αφηστε καλυτερα!(φακος να βλεπεται απο το πλαι τις ατελειες).7.Λευκη ματ μπογια με λιγες σταγονες μαυρο,1κ.σκαφακι,ενα ρολο μικρο καλης ποιοτητας ομως με κοντη τριχα να μην μενουν υπολειμματα στον τοιχο.Αρχιστε βαψιμο με σταθερες κινησεις πανω κατω.2 χερια.8.Μετα απο καμια ωρα αφερεσται τις χαρτοταινιες.9.Την αλλη μερα δειτε τα αποτελεσματα!Πιστευω θα σας ικανοποιησουν!Μιλαμε παντα για ερασιτεχνικη δουλεια,ενας μαστορας θα κανει καλυτερη δουλεια αφου θα βαλει σωστη ποσοτητα στοκου και σωστο τριψιμο με τριφτη ηλεκτρικο.Πραγμα που οπως ειπαμε δεν εκανα εγω απο τη αρχη, αν και εβαλα 3μικρα κουτακια στοκου,τεσπα..αυτα..ΤΕΛΟΣ το ζητουμενο!Ποιοτητα οικονας.Σε blourey,η οικονα ηταν απιστευτη!Κιτοντας απο το πλαι και κοντα προσπαθουσα να βρω ατελειες.Και τις βρηκα βεβαια,ο στοκος φταιει για ολα!Πολυ μικρες ωμος,πρεπει να κολησεις τα ματια σου επανω για να τις δεις.Σε sd απο ps3 το αποτελεσμα παρα πολυ καλο και εκει πρεπει να κολησεις στον τοιχο για να δεις ατελειες.Η οικονα εγινε πιο κρυσταλλινη απο πριν αφου ο τοιχος εγινε πιο λειος.Φωτεινοτητα μεγαλυτερη,φτιαξανε τα χρωματα και το μαυρο μεταμορφωθηκε!Αυτα τα λιγα..:D:DΣυγνωμη εαν σας κουρασα!Υ.Γ Σε λιγες μερες θα γινει στοκαρισμα και τριψιμο απο επαγγελματια στο καδρο.Θα ακολουθηση βαψιμο με γνωστη ιδικη μπογια.Για να δουμε και εκει τα αποτελεσματα!!(ΜΑΣΚΙΝ ΟΧΙ).Η ολοι προσπαθεια ειναι ειπαμε προσωρινη!!Δεν νοειτε home cinema χωρις οθονη,ειτε σταθερη ειτε ηλεκτρικη κ.τ.λ Αυτη ειναι η αποψη μου!Θα επανελθουμε στα τις οθονης συντομα!!!(πανι):ernaehrung004:

Δεν ειναι καλες αλλα μια ιδεα θα παρεται

Attachments

• HOME CINEMA 003.jpg
    HOME CINEMA 003.jpg
    17.3 KB · Views: 21
  • HOME CINEMA 005.jpg
    HOME CINEMA 005.jpg
    14.6 KB · Views: 20
  • HOME CINEMA 011.jpg
    HOME CINEMA 011.jpg
    17.3 KB · Views: 21
  • HOME CINEMA 016.jpg
    HOME CINEMA 016.jpg
    19.2 KB · Views: 13
  • HOME CINEMA 017.jpg
    HOME CINEMA 017.jpg
    15.6 KB · Views: 17
Και τελος αυτες,Ειναι κουνιστες,αλλα ειπαμε,μια ιδεα.Καλυτερες στην δευτερη προσπαθεια!:ernaehrung004:

Attachments

• HOME CINEMA 035.jpg
    HOME CINEMA 035.jpg
    41.4 KB · Views: 37
  • HOME CINEMA 034.jpg
    HOME CINEMA 034.jpg
    66.7 KB · Views: 46
  • HOME CINEMA 032.jpg
    HOME CINEMA 032.jpg
    42 KB · Views: 31
  • HOME CINEMA 031.jpg
    HOME CINEMA 031.jpg
    68.1 KB · Views: 22
  • HOME CINEMA 029.jpg
    HOME CINEMA 029.jpg
    34.9 KB · Views: 27
Μια βοηθεια?Για να μην ανοιξω και αλλο thread ειπα να το αναφερω εδω.Ο προβολεας εχει γραψει 70 ωρες.Το θεμα ειναι οτι το προβλημα το ειχε απο την πρωτη ωρα.Στην αρχη δεν εδωσα σημασια,ισως ο ενθουσιασμος μου.Εχει αρχισει ομως και με τρωει.Λοιπον.Οταν ο προβολεας ειναι σε αναμωνη σε μαυρο,πχ στο μενου του ps3, οπως θα δειτε στις εικονες εχω 3-4 στρογγυλα σαν σκιες επανω στην εικονα.Το ενα ειναι πιο εντονο απο τα υπολειπα.Ειναι λευκα,το ενα μπλεδιζει.Να πω οτι οταν ο προβολεας παιζει κανονικα δεν παρατηρω το παραμικρο επανω στην εικονα.Μηπως ειναι σκονη η καποιο προβλημα στο πανελ?Παντως για σκονη δεν το βλεπω.Μια βοηθεια??:ears::ernaehrung004:

Attachments

• HOME CINEMA 038.jpg
    HOME CINEMA 038.jpg
    39.6 KB · Views: 18
  • HOME CINEMA 037.jpg
    HOME CINEMA 037.jpg
    32.7 KB · Views: 32
  • HOME CINEMA 036.jpg
    HOME CINEMA 036.jpg
    27.6 KB · Views: 21
  • HOME CINEMA 029.jpg
    HOME CINEMA 029.jpg
    41.5 KB · Views: 26
Μιλησα με αντιπροσωπεια και ο ενας με εστελνε στον αλλο.Παρτε απο Τεταρτη κ.τ.λ Αστα να πανε!Τελος παντων.Λεω να κανω την αποπειρα μονος μου και οτι βγει.

κλασσικό δείγμα σκόνης στο πάνελ. Αν πιάνουν τα χέρια σου άνοιξέ τον.
-Μην ακουμπήσεις το πάνελ. ΜΟΝΟ με αέρα. Αν έχεις κανά φυσερό καλύτερα. ΟΧΙ πεπιεσμένο αέρα από μπουκάλι διότι μπορεί να αφήσει σταγονίδια. Φυσικά μην κάνεις καμιά απόπειρα και φυσήξεις με το στόμα.....

Αυτά τα φυσερά που καθαρίζουν τα πληκτρολόγια των υπολογιστών κάνουν για αυτή την περίπτωση??

Εστειλα pm.

Σε ευχαριστώ για το pm αλλα και τα καλά σου λόγια. Κατά 99% είναι σκόνη. Αυτό μπορείς να το καταλάβεις εαν μετακινήσεις τον προβολέα κοντα στην οθόνη ή αυτό δεν γίνεται βάλε σε απόσταση ενός μέτρου ενα κομάτι ξύλου ή ότι άλλο έχεις διαθέσιμο ώστε να παίξει τον ρόλο οθόνης.
Μετέπειτα κάνε defocus τον προβολέα σου. Θα παρατηρήσεις ότι είναι σκόνη και όχι κάποιο άλλο πρόβλημα.
Είναι αρκετά συχνό φαινόμενο ιδιαίτερα σε προβολείς τεχνολογίας LCD.
Εαν είναι να το ανοίξεις θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Attachments

• 02066s.jpg
    02066s.jpg
    27.9 KB · Views: 16
  • 02074s.jpg
    02074s.jpg
    10 KB · Views: 19
  • 02077s.jpg
    02077s.jpg
    11.6 KB · Views: 16
  • 02081s.jpg
    02081s.jpg
    39.9 KB · Views: 20
  • 02082s.jpg
    02082s.jpg
    43.1 KB · Views: 14
Last edited:
Κλεινωντας το ζουμ στο τερμα πηγα κοντα στην οθονη.Πεζωντας με το infocus και θολωνοντας την εικονα διαπιστωσα ολλα αυτα που ειπε ο κ.ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ.Κανοντας αυτο βλέπεται και τον παραμικρο κοκο σκονης η οτιδηποτε αλλο εχουν επανω τα οπτικα. Το τη ''σκουπιδι'' ειδαν τα ματια μου δεν λεγεται.Αυτο να μην μας τρομαζη ομως γιατι αυτα δεν φενωνται οταν φτιαχνης το infocus.ΠΟΙΟ ειναι το προβλημα τοτε?Οι 4-5 αυτες στρογγυλες μπαλες δεν ειναι μαυρες οπως τα υπολοιπα ''σκουπιδια''αλλα πολυ φωτεινα μικροσκοπικα σαν το κεφαλι τις βελονας.Το 1 αυτο που ειναι και το πιο φωτεινο και στο κατω σημειο του καδρου δεν ειναι στρογγυλο αλλα ευθεια γραμμη του χιλιοστου. Οταν ανοιγω το infocus και καθαριζωντας η εικονα σιγα σιγα ολα αυτα τα φωτεινα σημαδια ανεξαρτητως σχηματος κλικ με κλικ του infocus αναπτυσσονται σε τέλειους κυκλους και βγαζουν το πιο πανω αποτελεσμα που ειδατε στις foto.