ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ PANASONIC 2000

Οι foto δεν ειναι καλες αλλα δειχνουν πιστευω το προβλημα.Στις πρωτες foto βλεπεται τα μαυρα ''σκουπιδια'' ,σκονη?Στις δευτερες foto βλεπεται τα φωτεινα στιγματα που αναπτυσσονται σε κυκλους οπως ειπαμε ανεξαρτητους σχηματος. Και τα μαυρα και τα φωτεινα ειναι μικροσκοπικα χιλιοστου,δεν μπορουσα να τα βγαλω καλυτερα.

Κριμα καινουργιο προβολη με 70ωρες!Εχω στεναχωρηθει πολυ.Επρεπε να τους τηλεφωνησω απο την πρωτη στιγμη.Ελπιζω να μην εχω προβληματα μαζιτους και να λυσουν το προβλημα.(αντιπροσωπεια).

Μηπως το προβλημα ειναι στα lcd πανελ?Αλλαζουν στο σερβις η θα χρειαστει αλλαγη ο προβολεας?Σημερα θα τους ξαναπαρω τηλ. να μου πουν την διαδικασια που θα ακολουθηθει.

Εκανα μονο το πειραμα που υπεδειξε ο κ.ΚΑΣΤΡΟΥΝΗΣ,για να δω την σκονη.Με τις foto που ανεβασε φοβηθηκε το ματιμου,φαινεται πολυπλοκος.

Οι οδηγιες χρησης τις panasonic επιτρεπουν να ανοιχθει το επανω καλυμμα για αλλαγη μονο τις λαμπας απο τον ιδιωτη.Καθως και το φιλτρο απο το πλαι.Υπαρχει αλλο καλυμμα απο κατω για τα ενδωτερα.Αυτο απαγορευεται.

Σημερα παρελαβα τον προβολεα απο την ΑΣΤΡΑ SERVICE.Θα ηθελα να ευχαριστησω τον (τους) ΤΕΧΝΙΚΟ :SFGSFGSF:που ανελαβε να λυση το προβημα του προβολεα μου,καθως και την αντιπροσωπεια.Το προβλημα επιδιορθωθηκε πληρως.Τα ''σκουπιδια'' καθως και τα 4-5 στρογγυλα (λευκα) που εμφανιζονταν στο καδρο,εξαφανιστηκαν.Κανοντας παλι το γνωστο πειραμα δεν καταφερα να βρω ουτε εναν κοκο σκονης στο πανελ.Ολα καλα!:firstprize: