Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

Η οθόνη στήθηκε και περιμένει το ταίρι της. Δουλεύει άψογα ο μηχανισμός και μπήκε σχετικά εύκολα σε δοκάρι . Σε συγκρίσεις δεν μπορώ να μπω καθότι είναι η πρώτη.
Επίσης πρέπει να πω τα καλύτερα για τον πωλητή του ebay(πωλήτρια μάλλον γιατί υπογράφει ως Emma) μακάρι να ήταν έτσι και οι Έλληνες! Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις παραλάβουμε τον προβολέα..

Η οθόνη στήθηκε και περιμένει το ταίρι της. Δουλεύει άψογα ο μηχανισμός και μπήκε σχετικά εύκολα σε δοκάρι . Σε συγκρίσεις δεν μπορώ να μπω καθότι είναι η πρώτη.
Επίσης πρέπει να πω τα καλύτερα για τον πωλητή του ebay(πωλήτρια μάλλον γιατί υπογράφει ως Emma) μακάρι να ήταν έτσι και οι Έλληνες! Περισσότερες λεπτομέρειες μόλις παραλάβουμε τον προβολέα..

Ειχα και εγω παρομοια εμπειρια με την Εμμα αλλα δεν μου εκανε καθολου εντυπωση γιατι εχω ζησει πολλα χρονια Αγγλια. Για αυτους(την πλειοψηφια) ειναι το αυτονοητο να σεβονται τον πελατη. Ομως αν μια φορα σου φερθουν τοσο καλα δεν θες μετα ολοι να σου φερονται καλα και αντιστοιχα δεν σου δημιουργειται η ορεξη να φερεσαι και εσυ καλα στους αλλους? Για αυτο επιμενω να κυνηγαμε τα δικαιωματα μας σαν καταναλωτες ωστε οι κακοι Ελληνες εμποροι να εξαφανιστουν απο τον χαρτη και να μεινουν μονο αυτοι που μας σεβονται. Παραδειγμα ποσα μαγαζια σεβονται τις 7 ημερες που εχουμε δικαιωμα επιστροφης προιοντος για οποιοδηποτε λογο και χωρις να τους απειλησεις με καταγγελιες??? Πολυ λιγα!!!. Στο κατω κατω τοσα περνάμε γιατι να πρεπει να πληρωνουμε και να μην εχουμε καθολου δικαιωματα σαν καταναλωτες???

Τοσοι που μαζευτηκαμε,χωρουσε ενα powerbuy και για αυτους,αποστολη στην Ολλανδια και μαζι με τα προβολια οδικος και δυο μαζι.
Και με τα ρεστα ετσι θα περναμε το φιλτρακι για τον φαρο.
Απαπα τσιπης,αηδιασα με τον εαυτο μου,αχ και να ημουν Υπουργος Οικονομικων!!

Δείχνει πολύ καλή η οθόνη...την έστησε κάποιος να ανεβάσει φώτο?

Παρακολουνται οσοι παρελαβαν την εξ ebay οθονη,ευθυς αμεσως να στησουν τα προβολια και να μας πουν εντυπωσεις!

Δεσμέυομαι να ανεβάσω άυριο αφού παραλάβω, έχω στημένη την 120

Βαλε και γυαλια ηλιου!Περιμενουμε εντυπωσεις,ολο προσμονη,βλεπεις ακομη δεν την εχουμε στησει.
Αν δεν κανω λαθος,ολοι νομιζω την ιδια πηραμε,mat grey 1,2 gain..?

Παλι κοτσανα εγραψα...ωρες ωρες θα εκανα αν μπορουσα ενα καλο autoban στον εαυτο μου,αλλα καπετανιος γιαλαντζι ειμαι,τι περιμενεις...:bang:

τις είδα.. δεν βλέπω πουθενά να αναφέρει συνολικό ύψος (παρά μόνο το ύψος της 'ωφέλιμης' οθόνης)
αυτό που ψάχνω είναι ύψος οθόνης + ύψος του μαύρου drop + ύψος βάσης ταβανιού
για να βάλω στον BenQ calculator να δω σε τι ύψος απο το έδαφος θα ξεκινά η οθόνη,
ώστε να δω μετά σε τι ύψος πρέπει να κάτσει ο προβολέας

Για τα μαύρο στο επάνω μέρος το γράφει : Upto 60cm top black boarder - adjustable .

Last edited:
Για τα μαύρο στο επάνω μέρος το γράφει : Upto 60cm top black boarder - adjustable .

thanx kosmous.. δεν είχε πάει το μάτι μου..
Έχεις κι εσύ την ίδια; αν ναι, μπορείς να μετρήσεις πόσο ακριβώς είναι από το κάτω μέρος του ορατού πλαισίου μέχρι ταβάνι;

Δεν έχω ίδια να βοηθήσω ήθελα , αλλά στο περίπου οι κάσες είναι από 8-12cm , το μαύρο κάτω 3-5 , το μαύρο πάνω όπως προείπα το κανονίζεις εσύ , οπότε υπολόγισε βάση αυτών .
Αν τώρα πέσεις έξω 2-3 εκατοστά δεν έγινε και τίποτε .