Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

Αλλαξα το φις,και το πανι ξεδιπλωσε τις 100" του για πρωτη φορα!Εντυπωσιακο μεγεθος στα ματια μου..
Παρατηρησεις:
-Το πανι δεν ειναι τελειο παιδια,εχει μικροπροβληματακια στην ποιοτητα του,για παραδειγμα στην κατω μερια,λιγο πριν το κατω μαυρο πλαισιο,στην ακρη,εχει ενα μικροσκισιματακι,μαλλον καλυτερα σαν να λειπει ενα μικρο κομματακι πανι,τιποτα το σπουδαιο,αν ηταν στην πανω μερια θα με ανησυχουσε λογω τασεων που θα δεχόταν.
-Ειναι λεπτο..
-Ο μηχανισμος ειναι αθορυβος,φαινεται αξιοπιστος,εμπνεει σιγουρια
-δυο χειριστηρια,ενα πανω στο καλωδιο,και το remote,και τα δυο δουλευουν αψογα.Προσοχη,το χειριστηριο του καλωδιου δεν λειτουργει αν η οθονη ειναι τερμα ανοιχτη,δεν ξερω γιατι,αν καποιος εχει ιδεα ας πει.
-Δεν μυριζει πολυ τελικα
Περισσοτερα αυριο που θα κρεμαστει,αν προλαβω θα ανεβασω και φωτογραφιες!Για τα λεφτα της πολυ καλη,με το κιλο στην ανακυκλωση θα πηγαινε ακριβοτερα!

Last edited:
Νικο μια χαρη ακομη.(Δε σου στελνω p.m.γιατι ισως και αλλοι συμφορουμιτες ενδιαφερονται),αν μπορεις μετρησε και ενημερωσε με(μας)το υψος του πανιου οταν ειναι τελειως ανοιχτο..

Σημερα κρεμαστηκε το πανι,αλλαχθηκε η διαρρυθμιση του σαλονιου,αλλαξα θεση στα ηχεια,μετακομισε το ρακ με τα μηχανηματα,ελαφρωσε και καμποσο,εβαψα και εναν τοιχο κοκκινο,εργοταξιο απο χτες το απογεμα το σαλονι.Ολα ετοιμα ομως..Σε αναμονη του μικρου..
Αγη σε λιγο θα μετρησω και θα γραψω!

Σημερα κρεμαστηκε το πανι,αλλαχθηκε η διαρρυθμιση του σαλονιου,αλλαξα θεση στα ηχεια,μετακομισε το ρακ με τα μηχανηματα,ελαφρωσε και καμποσο,εβαψα και εναν τοιχο κοκκινο,εργοταξιο απο χτες το απογεμα το σαλονι.Ολα ετοιμα ομως..Σε αναμονη του μικρου..
Αγη σε λιγο θα μετρησω και θα γραψω!
Νικο περιμενω τη μετρηση σου γιατι με ενα φιλο θα φτιαξουμε(αυτος θα τις φτιαξει βασικα..:-) 2 βασεις οροφης για να βιδωθει λιγο πιο χαμηλα,ωστε να ερθει στο επιθυμητο υψος(70cm) απο το πατωμα...
Περιμενω απαντηση και μας ευχομαστε ολους καλη επιτυχια στο στησιμο!Περιμενουμε και φωτο σου,ετσι!?
Καληνυχτω γιατι βαζω ταινια με τη συμβια...

Ενημερώνω ότι η δικιά μου οθόνη είναι στο Μιλάνο σύμφωνα με το tracking της tnt.:guitarist: Είναι να φτάσει Τετάρτη , όταν με καλό παραλάβω αν χρειαζέται κανείς κάποια πληροφορία ας μου πει , υπενθυμίζω ότι ειναι η 120 .

Άγη,1,88 μετρα απο την πανω μερια της κασας μεχρι την κατω μερια της σωληνας.1,80 μετρα απο την αρχη του πανιου ως το κατω μερος της σωληνας.Σε καλυψα;Οτι αλλο θες πες μου!

Νικο ευχαριστω πολυ,με καλυψες απολυτα,γιατι τις βασεις θα τις φτιαξω πριν καν το ανοιξω το πανι(αραγε ισχυει αυτο για το μια βδομαδα συνεχομενα ανοιχτο?).
Ας ελπισουμε οτι θα εχουν το ιδιο μεγεθος και να μην...παιζουν 2-3cm,γιατι με αυτες τις κατασκευες μαλλον δεν ειναι φτιαγμενες με χειρουργικη ακριβεια..
Το δεμα μου(καλα που το τσεκαρε ο iguana και πηρα χαμπαρι!)ειναι Θεσσαλονικη,αρα αυριο μαλλον..:-)))))))

Μολις την ανεβασα στο σπιτι,4ος οροφος.Βαρια δεν τη λες παντως με τη συσκευασια...Τη αφησα οπως ειναι και εφυγα για δουλεια.Μαλλον θα αργησει να ανοιχτει,τουλαχιστον μεχρι να ερθει ο φιλος μηχανικος,να μου σχεδιασει τις βασεις στηριξης...Ενα ενα τα κομματια του παζλ μαζευονται,το βασικο λειπει,αλλα εδω ειναι η γοητεια της προσμονης..

Νικο ευχαριστω πολυ,με καλυψες απολυτα,γιατι τις βασεις θα τις φτιαξω πριν καν το ανοιξω το πανι(αραγε ισχυει αυτο για το μια βδομαδα συνεχομενα ανοιχτο?).
Ας ελπισουμε οτι θα εχουν το ιδιο μεγεθος και να μην...παιζουν 2-3cm,γιατι με αυτες τις κατασκευες μαλλον δεν ειναι φτιαγμενες με χειρουργικη ακριβεια..
Το δεμα μου(καλα που το τσεκαρε ο iguana και πηρα χαμπαρι!)ειναι Θεσσαλονικη,αρα αυριο μαλλον..:-)))))))
Εμένα πάντως κόλλησε λόγω καιρού , το Μιλάνο μου μέσα....:violent-smiley-030:

Και βεβαια δεν χρειαζεται να μεινει μια εβδομαδα ανοιχτη. Αυτο το κανεις αν θες να μην εχεις την μυρωδια του πλαστικου καθε φορα που την ανοιγεις. Εγω την ειχα αφησει 2-3 μερες ανοιχτη και η μυρωδια, που ετσι και αλλιως δεν ειναι ενοχλητικη, εφυγε κατα 90%. Να γινει καλυτερη η οθονη η να "στρωσει", αυτο και να ισχυει με καποιο τροπο, μολις την κλεισεις θα επανελθει στην αρχικη της κατασταση. Η οθονη πρεπει να κριθει αφου παραλαβετε τον προβολεα και δειτε αν κανει την δουλεια της. Παντως εμενα μου αρεσε αυτο που εβλεπα ειδικα καθε φορα που σκεφτομουν ποσο ειχα πληρωσει :flipout: ειδικα με αυτα που ζηταγαν οι εδω πωλητες των επωνυμων και ανωνυμων πανιων.

Και βεβαια δεν χρειαζεται να μεινει μια εβδομαδα ανοιχτη. Αυτο το κανεις αν θες να μην εχεις την μυρωδια του πλαστικου καθε φορα που την ανοιγεις. Εγω την ειχα αφησει 2-3 μερες ανοιχτη και η μυρωδια, που ετσι και αλλιως δεν ειναι ενοχλητικη, εφυγε κατα 90%. Να γινει καλυτερη η οθονη η να "στρωσει", αυτο και να ισχυει με καποιο τροπο, μολις την κλεισεις θα επανελθει στην αρχικη της κατασταση. Η οθονη πρεπει να κριθει αφου παραλαβετε τον προβολεα και δειτε αν κανει την δουλεια της. Παντως εμενα μου αρεσε αυτο που εβλεπα ειδικα καθε φορα που σκεφτομουν ποσο ειχα πληρωσει :flipout: ειδικα με αυτα που ζηταγαν οι εδω πωλητες των επωνυμων και ανωνυμων πανιων.
κατέφθασε και η δικιά μου η 120 αφού παρέμεινε 2 μερούλες στο μιλάνο λόγω καιρού. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι τεράστια αφού φτάνει σχεδόν τα 3 μέτρα στο μήκος! Δεν σου δίνει την εντύπωση φτηνής κατασκευής , ούτε φυσικά του πιο ακριβού προιοντος αλλά σίγουρα δεν προδίδει την τιμή της αφού παρόμοιες κοστίζουν τα τριπλάσια ίσως.
.Η οθόνη θα στηθεί την Τετάρτη οπότε το μόνο που έκανα ειναι να δοκίμασω να κατεβάσω λίγο το πανί για να δω ότι λειτουργει σωστα και ειναι το σωστο χρωμα , εκ πρωτης άποψης όλα φαίνονται οκ.'Εχει μια μυρωδιά οπότε πιστέυω πως έχεις δίκαιο το να την αφησεις μερικές μερες ανοικτη μάλλον αποσκοπει στο να φυγει.Τώρα πρέπει να βρω βίδες για δοκάρι που να αντέξουν τα 25 κιλά της..(τουλαχιστον ετσι γραφει το μανουαλ.)

Εισαι σιγουρος οτι ειναι 25 κιλα;Η 100" ειναι μολις 10..

οχι δεν πρεπει να ειναι 25 γιαυτο λεω οτι τοσο γραφει το μανουαλ οτι πρεπει να αντεχουν οι βιδες αλλα νομιζω οτι πρεπει να ειναι γυρω στα 15 αλλα ειναι τοσο μακρυα που σε μπερδευει το βαρος.Απο περιεργια θα την ζυγισω πριν την βαλω.

Να σας γράψω κάποιες λεπτομέρειες για την αφάιρεση του VAT από τη visivo.
Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις επαγγελματικό ή εταιρικό ΑΦΜ και να έχεις κάνει δηλωση στην εφορία για την πραγματοποίηση ενδοκοινοτικών συναλλαγών.
Οταν κάνεις τέτοια αγορά σου στέλνουν ένα invoice χωρίς VAT(ΦΠΑ) το οπόιο δηλώνεις στο ειδικό έντυπο (VIES) της εφορίας.
Το αν το ΑΦΜ είναι κατάλληλο τσεκάρετε πολύ εύκολα από τον πωλητή και σε περίπτωση που δεν είναι το ΦΠΑ χρεώνεται κανονικά.

Απάντηση: Re: Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

Να σας γράψω κάποιες λεπτομέρειες για την αφάιρεση του VAT από τη visivo.
Για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις επαγγελματικό ή εταιρικό ΑΦΜ και να έχεις κάνει δηλωση στην εφορία για την πραγματοποίηση ενδοκοινοτικών συναλλαγών.
Οταν κάνεις τέτοια αγορά σου στέλνουν ένα invoice χωρίς VAT(ΦΠΑ) το οπόιο δηλώνεις στο ειδικό έντυπο (VIES) της εφορίας.
Το αν το ΑΦΜ είναι κατάλληλο τσεκάρετε πολύ εύκολα από τον πωλητή και σε περίπτωση που δεν είναι το ΦΠΑ χρεώνεται κανονικά.

έλεγχος ΑΦΜ

http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/?locale=el

κατέφθασε και η δικιά μου η 120 αφού παρέμεινε 2 μερούλες στο μιλάνο λόγω καιρού. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι τεράστια αφού φτάνει σχεδόν τα 3 μέτρα στο μήκος! Δεν σου δίνει την εντύπωση φτηνής κατασκευής , ούτε φυσικά του πιο ακριβού προιοντος αλλά σίγουρα δεν προδίδει την τιμή της αφού παρόμοιες κοστίζουν τα τριπλάσια ίσως.
.Η οθόνη θα στηθεί την Τετάρτη οπότε το μόνο που έκανα ειναι να δοκίμασω να κατεβάσω λίγο το πανί για να δω ότι λειτουργει σωστα και ειναι το σωστο χρωμα , εκ πρωτης άποψης όλα φαίνονται οκ.'Εχει μια μυρωδιά οπότε πιστέυω πως έχεις δίκαιο το να την αφησεις μερικές μερες ανοικτη μάλλον αποσκοπει στο να φυγει.Τώρα πρέπει να βρω βίδες για δοκάρι που να αντέξουν τα 25 κιλά της..(τουλαχιστον ετσι γραφει το μανουαλ.)

Καλοριζικες για ολους οσοι παρελαβαν!!! Περιμενουμε εντυπωσεις μολις παραλαβετε τον προβολεα!!!!!