Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

οποτε αν τον κρεμασω απ'την οροφη,πρεπει να παω αναγκαστικα και σε πανι οροφης,ε;

Ε, μάλλον....πιθανότατα να σε ενοχλεί ένα μαρκούτσι ενός μέτρου από το ταβάνι. (σκέψου ότι ο προβολέας πρέπει να κάτσει ~ στα 2 μέτρα ύψος για την δαπέδου)

Αρχικά δεν ήθελες να τον τοποθετήσεις κάτω σε τραπεζάκι? Πως και άλλαξες γνώμη?

γιατι μετρησα την αποσταση και ειναι 2μ,βαλε και το σωμα του προβολεα,παμε στο 1,75.
Αν τραβηξω λιγο πιο πισω το τραπεζι καμια δεκαρια ποντους,παλι δεν κερδιζω κατι.
Ασε με,εχω πελαγωσει.

Δηλώνω άλλη μια παραγγελία της γνωστής οθόνης από ebay (τον βλέπω να έρχεται διακοπές στην Ελλάδα τον φίλο) . 120 ίντσες σε θέαση από 3,30 μ και ο Θεός βοηθός !!!

σκεφτομαι να φτιαξω μια προχειρη οθονη για δοκιμες πριν καταληξω σε αγορα.
Δε ξερω ομως τι υλικο να χρησιμοποιησω,καμια ιδεα;
Ελεγα για χαρτονι στερεωμενο σε ξυλινο τελαρο.

σκεφτομαι να φτιαξω μια προχειρη οθονη για δοκιμες πριν καταληξω σε αγορα.
Δε ξερω ομως τι υλικο να χρησιμοποιησω,καμια ιδεα;
Ελεγα για χαρτονι στερεωμενο σε ξυλινο τελαρο.

Τοίχος άσπρος διαθέσιμος δεν παίζει για δοκιμές?

Σημερα παρελεβα την οθονη!Κατι που με ανησυχει ειναι οτι μου ηρθε με το φις σπασμενο.Δε με νοιαζει αυτο,καθως θα αλλαζονταν ουτως η αλλως,με ανησυχει μην εχει χτυπηθει ο μηχανισμος.Θα αλλαξω τον υποδοχεα μεσα στο σ\κ και θα σας ενημερωσω!

Σημερα παρελεβα την οθονη!Κατι που με ανησυχει ειναι οτι μου ηρθε με το φις σπασμενο.Δε με νοιαζει αυτο,καθως θα αλλαζονταν ουτως η αλλως,με ανησυχει μην εχει χτυπηθει ο μηχανισμος.Θα αλλαξω τον υποδοχεα μεσα στο σ\κ και θα σας ενημερωσω!

Καλως τα δεχτηκες Νικο!Ευχομαι να μην ειναι τιποτα γιατι δεν ειμαστε τωρα για τετοια(ειμαι σιγουρος πως ΔΕΝ ειναι τιποτα!).Νικο καλο μαστορεμα μεσα στο σαββατοκυριακο και αν την περασεις,σου εχω δουλεια να μου κανεις αν δε σου κανει κοπο,αφου παρηγγειλα ακριβως την ιδια:
Επειδη δεν εμπιστευομαι ακριβως τις διαστασεις του site του και σε mail που του εστειλα μου ειπε πως αυτες ειναι οι μετρησεις πανω κατω,οταν την τοποθετεις,που φανταζομαι θα κανεις και εσυ μετρησεις,γιατι δυστυχως θελει ακριβεια,μου γραφεις σε παρακαλω τις διαστασεις της σε ακριβεια εκατιστων??
Ευχαριστω εκ των προτερων..

Ευχαριστω Άγη μου!Βεβαιως φιλε,και το ρωτας;Ευκολο!πρωτη μετρηση,πλατος ολου του τερατος:2,48 μετρα!Οι υπολοιπες οταν την κρεμασω...

Ευχαριστω Νικο για την απαντηση.Φανταζομαι,αφου δεν την ανοιξες ακομη,εννοεις με την κασα,ελπιζω να μικραινει τουλαχιστον κανενα 15-20cm οταν ανοιγει.Οπως ειπες ομως,τα υπολοιπα με το κρεμασμα...
P.S.Αν θυμαμαι καλα,πρεπει να υπαρχει συγκεκριμενος τροπος,τωρα που δεν την κρεμασες να την εχεις τοποθετημενη καθετα,ορθια,δεν ξερω ακριβως αλλα υπαρχει,τσεκαρε το και αν το ξερεις ηδη Νικο,μοιρασου το μαζι μας!!
P.S.2.Αυτο που..διαβαστηκε,οτι πρεπει να την εχεις ανοιχτη για καποιο καιρο(μια βδομαδα νομιζω),θα το συμμεριστεις η ειναι απλα ενας projector screen legend??

Re: Απάντηση: Οθόνη-Πανί για Benq W 1070

Καλή αρχή παλληκάρια!!-bye-

Με το καλό και το προβόλι...

Ευχαριστουμε Γιαννη,αλλα οταν θα μαζευτουν ολα τα κομματια του παζλ,οπως το λες,θα ειναι η...αρχη του τελους για σενα απο τις ριπες των ερωτησεων!