Re: Απάντηση: Re: Οθόνη-Πανί για Benq W 1070
Ε Οχι ρε Γιαννη,ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ με τιποτα!!!!!!
))
Ε Οχι ρε Γιαννη,ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΣΑΙ με τιποτα!!!!!!

Ο συνονόματος έχει δαπέδου της Visivo. Επομένως, περιμένουμε πλήρες φωτογραφικό ρεπορτάζ!!!:Banane0:
Παιδια μολις αγορασα απο τον Αγγλο την 92".Μετα απο χτεσινοβραδυνο τσατ με το Γιαννη προεκυψε οτι χωροταξικα δε με παιρνει για 100 λογω υψους..Ο θεος βοηθος λοιπον..
Μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να μου πει αν 117 ίντσες είναι πολύ για απόσταση ματιών στα 3,20 περίπου;εκεί που έχω σκοπό να τον βάλω στα 3,80 δηλαδή βγάζει 117 ίντσες οπότε έλεγα να παω για μια 120 οθόνη αλλά αρχίζω και το ξανασκέφτομαι..Μήπως παραείναι μεγάλη για τέτοια απόσταση ; το θέμα είναι ότι θέλω να τον βάλω σε ράφι στον τοίχο οπότε είναι στανταρ η απόσταση και όχι στο ταβάνι όπου θεωρητικά θα μπορούσα να τον έβαζα σε όποια απόσταση θέλω.
Μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να μου πει αν 117 ίντσες είναι πολύ για απόσταση ματιών στα 3,20 περίπου;εκεί που έχω σκοπό να τον βάλω στα 3,80 δηλαδή βγάζει 117 ίντσες οπότε έλεγα να παω για μια 120 οθόνη αλλά αρχίζω και το ξανασκέφτομαι..Μήπως παραείναι μεγάλη για τέτοια απόσταση ; το θέμα είναι ότι θέλω να τον βάλω σε ράφι στον τοίχο οπότε είναι στανταρ η απόσταση και όχι στο ταβάνι όπου θεωρητικά θα μπορούσα να τον έβαζα σε όποια απόσταση θέλω.
Θα έλεγα, ναι, είναι μεγάλο κάδρο για τέτοια απόσταση και υπάρχει περίπτωση να σε κουράζει. Ράφι στον τοίχο? Σε ποιο ύψος? Ανάποδα εννοείς?[/QUOTE
Ναι ανάποδα σε ένα ψηλό ράφι στον τοίχο πίσω απο τον καναπέ που θα κάθομαι. Για αισθητικούς λόγους να μην κρέμεται δηλαδη στον κεντρο του σαλονιου διπλα στα φώτα αλλα και για να μπορω να τον παιρνω ευκολα οταν θελω να τον παω αλλου σε άλλο σπιτι κτλ
Γιαννη ευχαριστουμε για τις φωτογραφιες,μαλλον σε αυτη καταληγω,και ας παιδευτω λιγο να τη βιδωσω.
Ο πωλητης μου εστειλε μηνυμα οτι πρεπει να χρεωθω αλλες 12 λιρες μεταφορικα επειδη μενω σε...νησι!Εν πασει περιπτωσει συμφωνησα,και με την ευκαιρια του εγραψα να μου στειλει την 100" μολις ειδα το μηνυμα σου Κωστα!
το ενεργο μου καδρο το υπολογιζω στους 75 ποντους απο το πατωμα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.