Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλότερο section αλλά από ότι είδα υπάρχει αρκετή εμπειρία στους δέκτες αυτούς και διάθεση για υποστήριξη, οπότε ξεκινάω.
Έχω αγοράσει πρόσφατα το δέκτη ONYX. (βλ. NECOBOX MX Plus Reader). |Αυτός δεν ξέρω τι αναβάθμιση έχει γιατί δεν πρόλαβα! Αφού τον έβαλα και έκανα εγκατάσταη όλων των καναλιών (Hotbird-Astra) παρακολόυθησα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για δύο μέρες.Κάποια στιγμή κόλησε χωρίς να παρακολουθώ εγώ!
Πάω στο κατάστημα και αφού τους ενημέρωσα για το πρόβλημα έγινε κατεθείαν αντικατάσταση (ευχαριστώ τους ανθρώπους - ELECTRONET-Ορεστιάδα).
Σήμερα και αφού έχω τον ίδιο δέκτη με την ονομασία NECOBOX ακριβώς το ίδιο μηχάνημα ΜΧ Plus και αφού παρακολούθησα 2 μέρες μετά από διακοπή ρεύματος το μηχάνημα μου κόλησε και πάλι! Ανοίγει κανει boot στην οθόνη και αφού ξεκινάνε οι παύλες να γυρνάνε στην κολάει!
Οφείλω να πω ότι τον ανοιγοκλείνω από το διακόπτη,τον αφήν εκτός ρεύματος για πολύ ώρα και τίποτα!
Είμαι απελπισμένος !!
Περιμένω την βοήθεια σας. Δεν θέλω να μπλέξω με αναβαθμίσεις γιατί δεν έχω RS232 στο pc μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
An den kserete gia ton starsat pou grafw pio panw, mipws kserete gia ton OPTIBOX CX PVR an einai klwnos yumatu? http://www.hellenicsat.gr/optibox-cx.html
οχι δεν ειναι κλωνος ο optibox pvr
τι σχεση εχει αυτος ο δεκτης και το γραφετε εδω μεσα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.