Ότι έχει σχέση με τους δέκτες yu-ma-tu και κλώνους.

Το ξερω οτι την ανοιγει αλλα δεν το βλεπω. Μολισ την βαλω την αναγνωριζει "irdeto card inserded" και καπακι "irdeto no access".

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλότερο section αλλά από ότι είδα υπάρχει αρκετή εμπειρία στους δέκτες αυτούς και διάθεση για υποστήριξη, οπότε ξεκινάω.
Έχω αγοράσει πρόσφατα το δέκτη ONYX. (βλ. NECOBOX MX Plus Reader). |Αυτός δεν ξέρω τι αναβάθμιση έχει γιατί δεν πρόλαβα! Αφού τον έβαλα και έκανα εγκατάσταη όλων των καναλιών (Hotbird-Astra) παρακολόυθησα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για δύο μέρες.Κάποια στιγμή κόλησε χωρίς να παρακολουθώ εγώ!
Πάω στο κατάστημα και αφού τους ενημέρωσα για το πρόβλημα έγινε κατεθείαν αντικατάσταση (ευχαριστώ τους ανθρώπους - ELECTRONET-Ορεστιάδα).
Σήμερα και αφού έχω τον ίδιο δέκτη με την ονομασία NECOBOX ακριβώς το ίδιο μηχάνημα ΜΧ Plus και αφού παρακολούθησα 2 μέρες μετά από διακοπή ρεύματος το μηχάνημα μου κόλησε και πάλι! Ανοίγει κανει boot στην οθόνη και αφού ξεκινάνε οι παύλες να γυρνάνε στην κολάει!
Οφείλω να πω ότι τον ανοιγοκλείνω από το διακόπτη,τον αφήν εκτός ρεύματος για πολύ ώρα και τίποτα!
Είμαι απελπισμένος !!
Περιμένω την βοήθεια σας. Δεν θέλω να μπλέξω με αναβαθμίσεις γιατί δεν έχω RS232 στο pc μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

νεος δεκτης και κανει τετια κολπα σαν να μου λεει οτι ειναι η πυκνωτες,για παμε να δουμε μερικα κλειστο διακοπτη απο πισω κρατας πατημενο το κουμπι μπροστα ανοιγης διακοπτη απο πισω και πεσ τι κανει?

Καλησπέρα. Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλότερο section αλλά από ότι είδα υπάρχει αρκετή εμπειρία στους δέκτες αυτούς και διάθεση για υποστήριξη, οπότε ξεκινάω.
Έχω αγοράσει πρόσφατα το δέκτη ONYX. (βλ. NECOBOX MX Plus Reader). |Αυτός δεν ξέρω τι αναβάθμιση έχει γιατί δεν πρόλαβα! Αφού τον έβαλα και έκανα εγκατάσταη όλων των καναλιών (Hotbird-Astra) παρακολόυθησα χωρίς το παραμικρό πρόβλημα για δύο μέρες.Κάποια στιγμή κόλησε χωρίς να παρακολουθώ εγώ!
Πάω στο κατάστημα και αφού τους ενημέρωσα για το πρόβλημα έγινε κατεθείαν αντικατάσταση (ευχαριστώ τους ανθρώπους - ELECTRONET-Ορεστιάδα).
Σήμερα και αφού έχω τον ίδιο δέκτη με την ονομασία NECOBOX ακριβώς το ίδιο μηχάνημα ΜΧ Plus και αφού παρακολούθησα 2 μέρες μετά από διακοπή ρεύματος το μηχάνημα μου κόλησε και πάλι! Ανοίγει κανει boot στην οθόνη και αφού ξεκινάνε οι παύλες να γυρνάνε στην κολάει!
Οφείλω να πω ότι τον ανοιγοκλείνω από το διακόπτη,τον αφήν εκτός ρεύματος για πολύ ώρα και τίποτα!
Είμαι απελπισμένος !!
Περιμένω την βοήθεια σας. Δεν θέλω να μπλέξω με αναβαθμίσεις γιατί δεν έχω RS232 στο pc μου!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

εγω θα σου ελεγα φιλε να μην κανεις τιποτα για το προβλημα και να επιστρεψεις τον δεκτη στο καταστιμα εφοσον ειναι καινουριος με την αποδειξη αγορας
δεν υπαρχει λυση αν δεν εισαι τεχνικος
αν ηταν παλιος ο δεκτης ας πουμε μιας χρονιας θα μπορουσες να κανεις καποιες ενεργιες μετην βοηθεια των παιδιων εδω στο forum

η οικογενεια yumatu εβγαλε και τον δεκτη multiroom.ο δεκτης εχει δυο tuner και επιτρεπει την θεαση δυο διαφορετικων συνδρομητικων καναλιων σε δυο διαφορετικα δωματια π.χ: βλεπεις στο δωματιο που ειναι ο δεκτης το novacinema 1,αλλα στο αλλο δωματιο μπορεις να δεις ενα ελευθερο καναλι του δορυφορου.Τρομερο ελαττωμα του ειναι οτι διαθετει εισοδο καρτας αλλα δεν επιτρεπει την θεαση διαφορετικων συνδρομητικων καναλιων και στα δυο δωματια.τα τεχνικα χαρακτηριστικα του δεν διαφερουν απο τους δεκτες mx plus,βρισκω τον δεκτη χρησιμο σε εξαιρετικες και μονο περιπτωσεις.

για καρτα δεν γνωριζω αν την παιζει εχει δικες του αναβαθμισεις δεν νομιζω πολλες ομως
δεχετε και κευς

στειλε ενα mail εκει στο Ling που εδωσες μηπως ξερουν οι πολιτες εκει αμα θες
σχετικα με την καρτα και ενημερωσε μας και εμας γιατι καλο δεκτακι μου φενετε και οικονομικο

Ρωτήθηκε αν οι παραπάνω αναφερόμενοι δέκτες είναι κλώνοι yumatu και επί της ευκαιρίας τέθηκε θέμα αναβαθμίσεων.
Είναι αυτονόητο ότι περαιτέρω συζήτηση θα γίνει σε άλλο θέμα.

τι σχεση εχει αυτος ο δεκτης και το γραφετε εδω μεσα?

φιλε κουβεντα κανουμε δεν ειναι κακο που ρωτησε το παιδι αν ειναι κλωνος
ουτε χαλασε το θεμα :argue:

@KAPA7
Τοποθετήθηκα για το θέμα.
Δεν χρειάζονται άλλες διευκρινήσεις.

Last edited by a moderator: