Model :ID 5105_XBOXφιλε μου καλε και μετα λενε εμενα ποντιο μου γραφεις οτι εχεις δεκτη mx reader και τωρα με λες στο pm οτι εχεις mx plus αρε σανιδα που θα παρω πρωι πρωι χααχαχ τεσπα,τα στοιχεία του δέκτη σου είναι:
Sofware Version 2.4.31 emu
Loader Version 1.8.0
latest Update 02/05/08
Χρειάζεσαι αναβάθμιση και 8α βαλεις truman_5105_house_emu_2.4.57 το θεμα τωρα ειναι ποιον επεξεργαστη εχεις,για δωσε τα στοιχια του μενου ακομα καλυτερα μην κανουμε καμια πατατα
Καλημέρα,θέλω να κάνω αναβάθμιση σε ΜΧPlus.Από δορυφόρο HOTBIRD δε βρίσκει τίποτα και ο υπολογιστής δεν έχει θύρα rs232.Καμιά ιδέα;
Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη.Ωραία πήρα μετατροπέα USB to RS232.Έχω Vista,υπάρχει κάποιος οδηγός βήμα-βήμα για την αναβάθμιση,αλλά και τι αρχεία θα χρειαστώ;ΜΧ Series.Δείξτε λίγο έλεος για την ερώτησή μου αλλά έφαγα πολύ κατσίκι και βαρυστομάχιασα:BDGBGDB55:
τωρα θα σε αφησω θα τα πουμε το απογευμα διοτι παω στο βουνο με το Yamaha YZ 250![]()
Παιδιά καλησπέρα,
έχω ένα πρόβλημα με έναν δέκτη ο οποίος γράφει NECOBOX αλλά δεν λέει κάτι άλλο για το μοντέλο του.Θέλω να του κάνω την επίσημη αναβαθμισή του γιατί έχει κάτι κολήματα.Παραθέτω τις πληροφορίες που βρήκα απο το μενού του μπας και μπορέσετε να μου πείτε τι "φοράει"για να βγάλω και εγώ άκρη...
System Information
S/W Ver VGD0 3.3.28 emu
H/W Ver STi5518 5.3.0
LOADER Ver 1.0.7
FDD Ver 1.0.14
Manufacturer STB_V3.0A CI
Date 15:33:25 Oct 20 2006
Κάτι ακόμα:στο μενού του "System Information" γράφει "MX READER" πάνω δεξιά.Αυτά.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.