otl Γενεθλια

takis6c33

Senior Member
3 January 2009
500
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ
φίλοι συνφορουμίτες,
σήμερα τα μονο - μπλοκ otl μου έκλεισαν ένα χρόνο συνεχούς λειτουργίας χωρίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Στις τελευταίες μετρήσεις που του έκανα σήμερα, μένει σταθερός από τότε που το πρώτο - έφτιαξα. το DC παραμένει τριάντα έως τριαντατέσσερα mv με ρεύμα μη μετρήσιμο. Να σκεφτεί κανείς ότι παίζει πάνω σε τέσσερα ohm, τα γνωστά Argos. Νομίζω ότι ήταν να πάθει, θα το είχε πάθει.

Φιλιά
Τάκης Κάτσικας

Καλησπέρα Τάκη,
Και καλώς ήρθες!
Έκανα merge (ένωσα) τα τρία thread που άνοιξες σε ένα. Προτείνω αντί να ανοίγεις πολλά thread να κάνεις ‛post reply’ (ή quick reply).
Για να βάλεις φωτογραφίες συνήθως πρέπει πρώτα να μικρύνεις της ανάλυση και τον όγκο τους. Αυτό μπορείς να το κάνεις με εργαλεία όπως το Photoshop ή όποιο άλλο πρόγραμμα έχεις στη διάθεση σου.
Στο κάτω μέρος της σελίδας εκεί που έχει το Quick Reply, θα βρεις και το κουμπάκι Go Advanced. Πάτα το και μετά από τα εικονίδια διάλεξε το συνδετήρα (attachments). Από εκεί θα μπορέσεις να προσθέσεις ως attachment (συνημμένο) τις φωτογραφίες σου.
Εδώ είμαστε για κάθε βοήθεια εάν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη.
Και πάλι καλώς ήρθες!

Απόλυτα σοκαριστική εμφάνιση! Και επειδή ξέρω τον Τάκη, φαντάζομαι οτι κάτω από το κέλυφος το θέαμα είναι εξίσου καλό!