Ουισκοκουβέντα.

Απάντηση: Re: Ουσκοκουβέντα.

Πινω γαλα Ολυμπος ... πρωι-μεσημερι-βραδυ !

(οπου ναναι ... βγαζω και δοντακια .... :marchmellow:)

Το...νερωνεις κι εσυ ε;

Oυισκαδες σορρι για τα οφφ, συνεχιστε την κουβεντουλα - εγω ενας απλος Chivas 12 ειμαι, οποτε μαλλον δεν λαμβανομαι σοβαρα υπ´οψιν!

Last edited:
Re: Ουσκοκουβέντα.

Πινω γαλα Ολυμπος ... πρωι-μεσημερι-βραδυ !

(οπου ναναι ... βγαζω και δοντακια .... :marchmellow:)

Είσαι off topic, να κλειδωθείς πάραυτα

Βαλε λίγο ουσκι στο γάλα και θα ξεκλειδωθείς :smash:

Canadian Club και άγιος ο θεός από τα blended.
Laphroaig από τα malt.
Δεύτερη επιλογή το Bushmills.

+10000
Το Canadian ειναι απο τα πιο υποτιμημενα ουισκι.Και καλυτερα ετσι που δεν το πινουν πολλοι.Δεν θα "χαλασει",οπως συμβαινει με το Jameson.
Δευτερη επιλογη μετα τους Ιρλανδους.
Απο μαλτ το Laphroaig επισης εξαιρετικο.Μαζι με Τalisker και Langavulin.Μ'αρεσουν τα "καπνιστα".

Απο 12αρια πρωτα απ'ολα το Jameson.To Cardou επισης ειναι πολυ καλο.
Βtw το απλο Jameson γενικα ειναι πολυ καλο.Aπλα λογω μεγαλης κυκλοφοριας πρεπει να κυκλοφορει πολυ νοθεια πια.

Απο burbon Wild Turkey.Και Maker's Mark.

Tα υπολοιπα blended ειναι για να καθαριζεις βαλβιδες και να αραιωνεις ντουκοχρωμα.....:rofl:

Last edited:

Δεν αλλάζω το Haig με τπτ. Αν μυριστώ μπόμπα, απλά το επιστρέφω.
Απ τα 12αρια, Dimple (John Haig δλδ) και απ τα πολύ ακριβά το Lagavulin και το καπνιστό το Glenfidich το 18αρι (κορυφή λέμε)
Σε πιο ακριβά, είχα δοκιμάσει το Johny το μπλε, δεν τρελάθηκα (βάση τιμής πάντα).
Θα ήθελα να δοκιμάσω ένα Glenfidich που κάνει κάπου 3000 (λέμε καμιά μαλακία)

Μετέφερε εδώ καπετάνιε μου τα off topic απ το άλλο, να τα πούμε και να τα πιούμε.
Απορώ πως δεν έχει βγει ΠΟΠ (σαν την φέτα ένα πράμα) και λένε ουίσκι τα ιρλανδέζικα και τα αμερικάνικα. ΕΛΕΟΣ :furious3::furious3::furious3:
To μόνο Jameson που μ αρέσει είναι η Jenna των 90's.

θεός!! το avatar μου!!

RBG%20Whisky%2070cl%20Single%20Malt.jpg

εμένα αυτό μ' αρέσει.

Aυτά που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι το γιαπωνέζικο Santori και το ουίσκυ που θα διαθέσει σε δύο-τρία χρόνια ένα πατριωτάκι από τη Λάρισα. Δε θυμάμαι όνομα, είναι απόστρατος αξιωματικός και το φτιάχνει αποστάζοντας σταφύλι και παλαιώνοντάς το σε δρύινα βαρέλια. Είμαι περίεργος...

Αναμενουμε κερασμα απο τον νηματοιδρυτη..κατα προτιμιση...

Glenfiddich1.jpg

Απάντηση: Re: Ουισκοκουβέντα.

Aυτά που θα ήθελα να δοκιμάσω είναι το γιαπωνέζικο Santori και το ουίσκυ που θα διαθέσει σε δύο-τρία χρόνια ένα πατριωτάκι από τη Λάρισα. Δε θυμάμαι όνομα, είναι απόστρατος αξιωματικός και το φτιάχνει αποστάζοντας σταφύλι και παλαιώνοντάς το σε δρύινα βαρέλια. Είμαι περίεργος...

To Suntori ειναι εξαιρετικο ,μια απο τις προτιμησεις μου

Αυστηρα μονον ενα μπουκαλι να προτεινετε... Χωρις παρελκομενα.....

ιντερκονεκτ πρεπει να ναι για να την ακουσουμε καλα..

Μετέφερε εδώ καπετάνιε μου τα off topic απ το άλλο, να τα πούμε και να τα πιούμε.
Απορώ πως δεν έχει βγει ΠΟΠ (σαν την φέτα ένα πράμα) και λένε ουίσκι τα ιρλανδέζικα και τα αμερικάνικα. ΕΛΕΟΣ :furious3::furious3::furious3:.

Υπάρχει αποκλειστικότητα για συγκεκριμένες περιοχές της Σκωτίας.
Tα original σκωτσέζικα είναι τα Whisky.
Tα αμερικάνικα ή τα ιρλανδέζικα πχ jack / jameson αντίστοιχα γράφονται με ένα extra e : whiskEy για να ξεχωρίζουν.

Από αυτά που αναφέρθηκαν το Laphroaig είναι πολύ καλό.
Τα δικά μου αγαπημένα είναι τα whisky της Macallan.

Απάντηση: Re: Ουισκοκουβέντα.

Αναμενουμε κερασμα απο τον νηματοιδρυτη..κατα προτιμιση...

Glenfiddich1.jpg
Τελικά καλά σε είχα πάρει χαμπάρι. Είσαι πασόκος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

@ Portioli
Πολύ χρήσιμη η παρατήρηση σου. ΤΗANXS