Pacific Rim

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    94
Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Έχω ακούσει καλά λόγια για το πρωτόλειό του Cronos. Με τον Πάνα μας έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένας σκηνοθέτης που έχει περισσότερα να δώσει αλλά δε μπορεί λόγω Χόλυγουντ. Αλλά δε βλέπω να σκοτώθηκε να γυρίζει ταινίες στην Ευρώπη.

Και το The Devil's Backbone ειναι πολυ καλο.
Το προβλημα του Del Toro ως δημιουργος (με την εννοια της ενασχολησης του με ολα τα σταδια μιας ταινιας απο την παραγωγη μεχρι το σεναριο και τη σκηνοθεσια) ειναι οτι ακομα δεν εχει βρει την σωστη ισορροπια στις ταινιες του.
Σαν να μην ξερει τι θελει ακριβως,τι να αφησει εξω και τι να τονισει.Οταν του καθεται παντως του βγαινουν καλες οι ταινιες.Το κακο ειναι οτι τελευταια δεν του πολυκαθεται.
Και μαλλον σε αυτο φταιει και ο ιδιος...

Re: Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Φέτος γνώρισα έναν τύπο (τουρίστα) που ισχυρίστηκε ότι είναι τεχνικός εφέ και ότι δούλεψε στο Pacific Rim...
Δεν αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια (bitch tον ανεβοκατέβαζε) για τον Τόρο, ότι σε ένα σετ 1000 ατόμων
τους έβριζε όλους και τα σχετικά υστερ(ι)ογραφα...

Παρεπιπτόντως, πως μπορώ να βάλω σπόιλερ ρε μάγκες που θέλω να κριτικάρω κάποια πράγματα που δεν μου
αρέσανε στο Rim;

Φέτος γνώρισα έναν τύπο (τουρίστα) που ισχυρίστηκε ότι είναι τεχνικός εφέ και ότι δούλεψε στο Pacific Rim...
Δεν αναφέρθηκε και με τα καλύτερα λόγια (bitch tον ανεβοκατέβαζε) για τον Τόρο, ότι σε ένα σετ 1000 ατόμων
τους έβριζε όλους και τα σχετικά υστερ(ι)ογραφα...

Παρεπιπτόντως, πως μπορώ να βάλω σπόιλερ ρε μάγκες που θέλω να κριτικάρω κάποια πράγματα που δεν μου
αρέσανε στο Rim;

Εντάξει, δεν θα του δώσουμε την αδερφή μας για γυναίκα, ένα εισιτήριο θα πληρώσουμε για να δούμε μιά ταινία. Δεν είναι λίγοι οι αντιπαθείς σκηνοθέτες στην πιάτσα, με πρώτο και καλύτερο τον Κάμερον.

Εντάξει, δεν θα του δώσουμε την αδερφή μας για γυναίκα.

Α Κώστα μου εγώ θα του την έδινα... Δεν θα με χάλαγε να έλεγα "έλα γαμπρέ, ξηγήσου προβολέα δωράκι στον κουνιάδο σου
να απολαμβάνει τις ταινίες σου"...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

....Παρεπιπτόντως, πως μπορώ να βάλω σπόιλερ ρε μάγκες που θέλω να κριτικάρω κάποια πράγματα που δεν μου
αρέσανε στο Rim;

34xg5fp.png

Απάντηση: Pacific Rim (2013)

του πρίγκιπα το ends game το φάγατε?

τον ενημερώσατε?

αν όχι να βγάλετε ανακοίνωση να μην επαναληφθεί αλλιώς θα του κόψω πρόστιμο.

Παρακαλείται ο πρίγκιπας της Φιλαδέλφειας να παρακολουθεί τη θεματολογία των νημάτων - δεν τα βρίσκει όλα πρώτος ή κάτι τέτοιο

Έχω βαρεθεί να τον διορθώνω,,, νισάφι,,, :ADFADF1:

Re: Pacific Rim (2013)

Η νέα γενιά ταινιών με γιγάντια ρομπότ και γκοτζίλες
Εντυπωσιακή από αυτή την οπτική γωνία

Για τρανσφορμερς και άλλα χαζά – τέλος εποχής

Σίγουρα θα έχει και συνέχεια, θα επαναχρησιμοποιήσουν τα εφέ , δε τελειώσαμε εδώ

Τι έγινε μόνο 4 ψήφοι βλέπω !?

Πολύ καλή 2
Καλή 1 (εγώ είμαι)
Μετρία 1

Χμμμμ, Δύσκολο να βαθμολογήσει κανείς αυτή την ταινία υποπτεύομαι … από τη μια δεν είναι έπος ούτε εντελώς φόλα… από την άλλη είναι εξέλιξη για το είδος

Δυστυχώς την περίμενα καλύτερη. Απλά μέτρια, με ανύπαρκτες ερμηνείες και χαρακτήρες καρτουν.

Καλα για σεναριακες τρυπες και αλματα λογικης δεν συζηταω καν. Απλα ενα βιντεο κλιπ με τερατα και ρομποτ
και τιποτα παραπανω. Κριμα, ο ντελ τορο τελικά δεν....

Δυστυχώς την περίμενα καλύτερη. Απλά μέτρια, με ανύπαρκτες ερμηνείες και χαρακτήρες καρτουν.

Καλα για σεναριακες τρυπες και αλματα λογικης δεν συζηταω καν. Απλα ενα βιντεο κλιπ με τερατα και ρομποτ
και τιποτα παραπανω. Κριμα, ο ντελ τορο τελικά δεν....

Κωσταρα, εξαντλησες την αυστηροτητα σου σε λαθος ταινια.
Ανυπαρκτες ερμηνειες? Θα συμφωνησω για τους πιτσιρικαδες αντρες. Ομως οι 2 τρελοεπιστημονες ηταν διασκεδαστικοτατοι, ο Ιντρις Ελμπα τουλαχιστον καλος και ο Ρον Περλμαν ως συνηθως απλα υπεροχος.
Και η Ρινκο απλα ανεβαζε το επιπεδο.
Οι χαρακτηρες φυσικα και ειναι καρτουν. Δεν ξερεις σε τι ειναι βασισμενη η ταινια?
Η ταινια ειναι ειλικρινεστατη με τον εαυτο της και το θεατη. Αυτο που σου λεει οτι θα σου δωσει, σου δινει.
Ναι, λειπουν αλλα στοιχεια των ταινιων του Ντελ Τορο, ειναι γεγονος.
Ευελπιστω οτι θα τα προσθεσει στις επομενες 2 και θα γινουν ακομη καλυτερες.
Για παραδειγμα μου αρεσε οτι εδειξε τις σχεσεις των πρωταγωνιστων να ωριμαζουν αργα.
Αυτο δειχνει οτι εχει ενα πλανο για τη συνεχεια και ενα στοιχειωδη σεβασμο για τους χαρακτηρες του
αφου δεν ακολουθησε το κλισε να τους ριξει με τη μια στο κρεβατι.
Εγω εξακολουθω να πιστευω στην αξια του και ας τον κραζετε οσο θελετε.

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ήθελα να μου αρέσει η ταινία, ήμουν ενθουσιασμένος.
Και δεν θα με πείραζε καθόλου να ήταν mindless fun.

Αλλά να σου πω κατι; Στην τελική δεν έλεγε τίποτα ούτε σαν action, ούτε και πολλά πράγματα σαν design.
Ναι ο Ελμπα ξεχωριζε. Οχι ομως και ο Περλμαν που εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ αρπαχτη, ούτε και η γιαπωνεζα.

Για να σου δώσω να καταλαβεις, πριν εβλεπα την καινουρια σειρά των thundercats (2011). Ε, ήταν καλύτερο σε όλα.
Είχε 1-2 επεισόδια που σε 20 λεπτά είχαν να πουν και να σε κάνουν να αισθανθεις οσα ολο το Πασιφικ.

Θελω να πω οτι δεν ηταν καν καλο καρτουν.

Αλήθεια, ο Περλμαν που επαιξε στο Ονομα του Ροδου, που πήγε;

ΥΓ. Καλα για κρεβατι ουτε λογος. Απο τη μια επρεπε να ειναι καταλληλο για ολους ωστε τα αμερικανακια να αγορασουν
τις φιγουρες, (εξ ου και διναν ονοματα σε καθε τερας, gotta catch em all) και απο την αλλη η γκομενα ηταν
παντελως ασεξουελ.

YG2. Τα εθνικα χαρακτηριστικα καρικατουρες ηταν στα ορια του ρατσισμου. Οι επιστημονες σορρυ αλλα δεν μου
αρεσαν σαν comic relief.

ΥΓ3. Η Γκουφοταινια που βλεπω με τον γιο μου ειναι καλυτερη και πιο ολοκληρωμενη ταινια.

Last edited:
Απάντηση: Re: Pacific Rim

Εντυπωσιακη κατασκευαστικα...απογοητευτικη κινηματογραφικα! Ακομη ενας θορυβος τενεκεδων (εν θαλασση τωρα) α λα Τρανσφορμερς. 1 - για τα...εξοδα!

Ωραία τα εφε, καλή ιδέα με την σύνδεση των 2 πιλότων και τα μεγαλύτερα τέρατα εξωγήινους που έχω δει. Άλλα μέχρι εκεί μετά απλά δεν υπαρχή κάτι άλλο να δεις στην ταινια.

Οχι ομως και ο Περλμαν που εκανε ΤΕΡΑΣΤΙΑ αρπαχτη, ούτε και η γιαπωνεζα.

... και απο την αλλη η γκομενα ηταν
παντελως ασεξουελ.
...

Aυτο ειναι φαουλ και κιτρινη καρτα (επιεικεστατα!!!)

Για την υποκριτικη ικανοτητα της Ρινκο δεν θα γραψω τιποτα που θα μπορουσε να θεωρηθει υποκειμενικο.
Παντως σκηνοθετες οπως οι Inaritu, Oshii, και Ντελ Τορο διαφωνουν μαζι σου και την εμπιστευονται.
Δεν το λες και λιγο.

Τωρα για το ασεξουελ... περι ορεξεως...
Καλυτερα κιολας ρε φιλε, δεν θα τσακωθουμε και ποιος θα την παρει, αμα περασει απο τα μερη μας.:p

Σιχαινομαι επικες σκηνες μαχης να τις τρωει το μαυρο σκοταδι,προχειρως μου ερχεται στο μυαλο και λογω ομοιου θεματος και το τελευταιο Γκοντζιλα*,καταλαβαινω οτι στην νυχτα κρυβονται ατελειες στα εφε και σημαινει και λιγοτερη λεπτομερεια και λιγοτερη δουλεια για τους σχεδιαστες καθως και λιγοτερα χρηματα αλλα σκεφτομαι ποσο θα "δειχνε" η ταινια σε φως μερας.:(

Edit*Οχι το τελευταιο τελευταιο lol,του 98 ποτε ηταν.

Last edited: