Pacific Rim

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    94
Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Οντως η ταινια τα σπάει! Οταν είχα ακουσει για υποθεση Γκοτζιλες vs transformers έλεγα "Θεέ μου τι θα δουμε πάλι". :p
Παραδόξως, το σεναριο παροτι εξ' ορισμου ridiculous, λειτουργεί και πολυ καλα. Οι ερμηνειες ηταν μια χαρα για το genre της ταινίας και η δραση καταιγιστικη.
Μου αρεσε πολύ το production design που ειχε προσεξει και την παραμικρη λεπτομέρεια με το Hong Kong σε στυλ Blade runner, τις απίθανες πανοπλιες και τα τρομερα τερατα.
Σαν 3D η ταινια ειναι το νεο ν.1 demo disk. Ειναι η ταινια που θα κανει τον Τασο Οικονομου να παρει επιτελους 3D προβολέα! :p
Απιθανη εικονα συνοδευομενη απο εξαιρετικο και bombastic sound design.
Απο τις καλυτερες του είδους indeed..

Re: Pacific Rim (2013)

απολαυστικη. Μεχρι τελευταιο λεπτο. Χιλιοειπωμενο στορυ, τρυπες αλλα who fucking cares σε μια τετοια ταινια. Ηταν προσεγμενη και απολαυστικη.

Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Οντως η ταινια τα σπάει! Οταν είχα ακουσει για υποθεση Γκοτζιλες vs transformers έλεγα "Θεέ μου τι θα δουμε πάλι". :p
Παραδόξως, το σεναριο παροτι εξ' ορισμου ridiculous, λειτουργεί και πολυ καλα. Οι ερμηνειες ηταν μια χαρα για το genre της ταινίας και η δραση καταιγιστικη.
Μου αρεσε πολύ το production design που ειχε προσεξει και την παραμικρη λεπτομέρεια με το Hong Kong σε στυλ Blade runner, τις απίθανες πανοπλιες και τα τρομερα τερατα.
Σαν 3D η ταινια ειναι το νεο ν.1 demo disk. Ειναι η ταινια που θα κανει τον Τασο Οικονομου να παρει επιτελους 3D προβολέα! :p
Απιθανη εικονα συνοδευομενη απο εξαιρετικο και bombastic sound design.
Απο τις καλυτερες του είδους indeed..
Θα συμφωνησω. Η Cyberpunk αισθητικη ειναι που το εκανε να ξεχωριζει απο τανιες τυπου transformers και βεβαια οι breathtaking σκηνες δρασης. Το subwoofer θα αναστεναζε αν την εβλεπα με subwoofer... :p

Θα συμφωνησω. Η Cyberpunk αισθητικη ειναι που το εκανε να ξεχωριζει απο τανιες τυπου transformers και βεβαια οι breathtaking σκηνες δρασης. Το subwoofer θα αναστεναζε αν την εβλεπα με subwoofer... :p
Τουλάχιστον ηταν μακρύ το καλώδιο USB των γυαλιων;

Την άλλη φορά στου ψιτ να πηγαίνεις με το USB hub σου.

:p

Απάντηση: Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Τουλάχιστον ηταν μακρύ το καλώδιο USB των γυαλιων;

Την άλλη φορά στου ψιτ να πηγαίνεις με το USB hub σου.

Στεναχωρήθηκες επειδή προτίμησε να έρθει σ´εμένα;
Εγώ να δείς... :tongue:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Στεναχωρήθηκες επειδή προτίμησε να έρθει σ´εμένα;
Εγώ να δείς... :tongue:

Πλακα μου κάνεις;

Μια φορά μου τον κουβάλησε ο Κουλης σινεμα και είχαμε γίνει ρόμπα στους γύρω με τα ''σσστ'' μου μας έλεγαν συνεχεια....

(ηθελα κι εγω να του πω να κανει ησυχια αλλα ειμαι σιγουρος ότι αυτό θα τον ιντρίγκαρε περισσότερο (να σκεφτεί και να πει και άλλα αστεία) και συγκρατήθηκα)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Πλακα μου κάνεις;

Μια φορά μου τον κουβάλησε ο Κουλης σινεμα και είχαμε γίνει ρόμπα στους γύρω με τα ''σσστ'' μου μας έλεγαν συνεχεια....

(ηθελα κι εγω να του πω να κανει ησυχια αλλα ειμαι σιγουρος ότι αυτό θα τον ιντρίγκαρε περισσότερο (να σκεφτεί και να πει και άλλα αστεία) και συγκρατήθηκα)

http://store.universal-music.co.uk/...in-america-pure-audio-2013/invt/0600753429983

Add to cart :p

Το έργο είναι αποδεκτό-ικανοποιητικό γιατί είναι αυτό που περιμένεις.

Περιμένεις ένα φιλμ-videogame και αυτό ακριβώς είναι. Η υπόθεση , σε γενικές γραμμές , είναι καλή.

Δεν μου άρεσαν .
• Ο συναισθηματισμός (της τελευταίας σταγόνας ..ως συνήθως ) στις σχέσεις των ηρώων.
• Οι χαρακτήρες των επιστημόνων του team. (..μου θύμισαν ταινία παιδικής ζώνης με στρουμφάκια )
• Η «ασάφεια» των μαχών σώμα με σώμα μεταξύ μηχανών και alien που δεν καταλάβαινα τίποτα από ότι έβλεπα.

Στο τελευταίο νομίζω ότι το έργο έπασχε σοβαρά . Δεν κατάφερε να δείξει με καθαρό τρόπο την «μάχη» σώμα με σώμα , που στο φινάλε ήταν και όλο το ζουμί του έργου. Πολύς θόρυβος και «λίγη» ολικά φλουταρισμένη εικόνα.
Τελικά , μου φαίνεται ότι το έργο εξάντλησε το budget στην παρουσία του «στρατοπέδου» - στολών κλπ . και μετά ..ξέμεινε.

Last edited:
Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

• Η «ασάφεια» των μαχών σώμα με σώμα μεταξύ μηχανών και alien που δεν καταλάβαινα τίποτα από ότι έβλεπα.

Που να το δείς και 3D... :speechless-smiley-0

Re: Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Τ

Στο τελευταίο νομίζω ότι το έργο έπασχε σοβαρά . Δεν κατάφερε να δείξει με καθαρό τρόπο την «μάχη» σώμα με σώμα , που στο φινάλε ήταν και όλο το ζουμί του έργου. Πολύς θόρυβος και «λίγη» ολικά φλουταρισμένη εικόνα.
Τελικά , μου φαίνεται ότι το έργο εξάντλησε το budget στην παρουσία του «στρατοπέδου» - στολών κλπ . και μετά ..ξέμεινε.

Που να το δείς και 3D... :speechless-smiley-0

Λες και ειδαμε αλλη ταινια (καλά ο Μπαμπης δεν πιάνεται - οτι 3D και να δει θα το θάψει (btw δες το "Pina'' - αν καταφέρεις να μη σ αρεσει κι αυτο θα σε βάλω στο ιδιο γηροκομείο με τον PanMan σε μερικα χρονάκια :p)...

Αυτο ακριβώς που λετε ειναι που με ενοχλεί / κουράζει σε τετοιες ταινίες (και ειδικά και σε 3D μπορεί να γινει ακόμη χειρότερο - αναλόγως σκηνοθέτη / υλοποίησης 3D).

Ομως στην εν λόγω περίπτωση η υλοποίηση ήταν άριστη (και σκηνοθετικά και τεχνικα / 3D).

Εβλεπες πεντακάθαρα τις σκηνές μαχης, ήσουν εντελώς ''μεσα'' σε αυτήν - λογω 3D και όλα γίνονταν πεντακάθαρα και με ταχύτητες που σου επέτρεπαν να το απολαμβάνεις (σε αντίθεση με τον αχταρμά TF 3 πχ)!

Ξανακοιτάχτε τα setup / ματια σας....(παντα ηθελα να το πω αυτό για τον ψιτ...:p)

Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Η «ασάφεια» των μαχών σώμα με σώμα μεταξύ μηχανών και alien που δεν καταλάβαινα τίποτα από ότι έβλεπα.

Αυτό έλεγα σε μια πρόσφατη συζήτηση για την ταινία... δεν καταλάβαινα τίποτα... τόσο οι γωνίες λήψης όσο και η ταχύτητα της δράσης (απο αργά ρομποτ και τέρατα... πως γίνεται αυτό πάλι???) με ξενέρωσαν.
Τώρα με φάγανε με το 3D και πρέπει να το ξαναδώ......
ουφ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Εβλεπες πεντακάθαρα τις σκηνές μαχης, ήσουν εντελώς ''μεσα'' σε αυτήν - λογω 3D και όλα γίνονταν πεντακάθαρα και με ταχύτητες που σου επέτρεπαν να το απολαμβάνεις (σε αντίθεση με τον αχταρμά TF 3 πχ)!

Ή έχετε βιονικά μάτια ή την ώρα που βλέπατε "καπνίζατε"... Δεν το συζητάω... :ADFADF1:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Ή έχετε βιονικά μάτια ή την ώρα που βλέπατε "καπνίζατε"... Δεν το συζητάω... :ADFADF1:

Μπαμπίκο, εισαι εντελως off στο συγκεκριμενο...

Να φανταστεις, αρεσε και στον DimDim, σε σημείο που είπε ότι θα έχανε αν την εβλεπε σε 2D (δεν το εχει πει για αλλη ταινία αυτό - γενικα το 3D τον κουραζει).

Ρε συ, μπας και είχατε κανει καμια μαλακια παλι με κανα ''polarity'' στο 3D; (ναι, κι αυτό μ αρεσε που το ειπα :p)

Εγώ δεν είδα την ταινία σε 3d.

Πάντως επιμένω ότι έχει πρόβλημα «ασάφειας» τόσο τεχνικά , όσο και σκηνοθετικά. ( - στις σκηνές μάχης -)

Δηλαδή τεχνικά στη διάρκεια της μάχης δεν καταλάβαινα ποιός «βαράει» ποιόν. Ποιος είναι πάνω ποιος είναι κάτω κλπ. Στο τέλος που πολεμάει με τα 3 γίνεται μύλος « ασάφειας»
Τυχαία γύρισα εχθές στη Νοva και έπεσα πάνω στην πάλη του ..King Kong με τους 3 Τrex . …Καταλάβαινα τα ..πάντα – τις λαβές-μπουνιές-κλωτσιές (του ..king Kong) τις δαγκωνιές του Rex -μέχρι και τις. ..λάγνες ματιές στην κοπέλα ( …με νόημα…) του King πήρα χαμπάρι.

Αλλά και σκηνοθετικά είναι ασυνάρτητη ( - στις σκηνές μάχης -)
–- δηλαδή ούτε καταλαβαίνεις τι ενέργειες κάνουν οι «χειριστές» ενώ «μάχονται» ούτε τι εντολές παίρνουν , ούτε πως ενώνονται τα «πνεύματα» τους και γιατί, ούτε τι κάνουν τα χειριστήρια που πατάνε , ούτε τι όπλα έχουν κλπ. κλπ. Από τις μπουνιές και αγκωνιές το γυρίζουν στα όπλα …πλάσματος.(?)

(αυτό που κατάλαβα είναι ότι όταν βγαίνει αίμα από τη ..μύτη έχει ζοριστεί το «σύστημα» γενικά !!).

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Pacific Rim (2013)

Μπαμπίκο, εισαι εντελως off στο συγκεκριμενο...

Να φανταστεις, αρεσε και στον DimDim, σε σημείο που είπε ότι θα έχανε αν την εβλεπε σε 2D (δεν το εχει πει για αλλη ταινία αυτό - γενικα το 3D τον κουραζει).

Ρε συ, μπας και είχατε κανει καμια μαλακια παλι με κανα ''polarity'' στο 3D; (ναι, κι αυτό μ αρεσε που το ειπα :p)

ΟΚ, αφού σας άρεσε πάω πάσο. Εγώ ανήκω στην άλλη πλευρά, σ´αυτούς που λένε οτι στις μάχες έχανες τη μπάλα. Μην κάνω quote τα posts του alfaalfa, σ' ότι γράφει συμφωνώ.
Κι όχι, δεν κάναμε καμία μαλακία... Χθές είδα τις σκηνές και σε 2D κι όχι στον προβολέα, στην τηλεόραση. Δεν αλλάζει κάτι.

Απάντηση: Pacific Rim (2013)

Παντως και εγώ που το ειδα σε 3D στου Συριου, με εντυπωσιασε πως οι μαχες ηταν πολύ ξεκαθαρές (με μοναδικη εξαιρεση την τελευταία στον βυθο).
Καμια σχεση δλδ με το Transformers οπου ακομα και σε 2D δεν καταλαβαινες Χριστο τι παιζοταν στις μαχες..

(με μοναδικη εξαιρεση την τελευταία στον βυθο).
Αυτο, ναι - εκει ηταν λιγο muddy τα πραγματα (αλλα ηταν και μικρη η μαχη γενικα)

Παντως και εγώ που το ειδα σε 3D στου Συριου, με εντυπωσιασε πως οι μαχες ηταν πολύ ξεκαθαρές

Ειναι και ο προβολεας καλύτερος, μη το ξεχναμε αυτο....:p

(ασε που μπορει το polarity να ταν σωστο (50-50 ειναι αυτο) αλλά βάλε και οτι ειχαν στραβολαιμιάσει από τα κοντά καλώδια των γυαλιών που φόρτιζαν όσο εβλεπαν...:p)

Last edited: