και μια που με έπιασε τώρα με τα τσιγάρα ήθελα να ρωτήσω τον Cicadelic Ranger αν τα μερακλίδικα Gitanes Brunes Filter κυκλοφορούν ακόμα στην Γαλλία; Εδώ σταμάτησαν να κυκλοφορούν το 2006 όταν το εργοστάσιο τους μεταφέρθηκε από την Γαλλία στην Ισπανία.
Περιμένω να δω ποιος θα αναφέρει την μαγική λέξη.....ΦΛΟΜΠΕΡ....ο φόβος και τρόμος των περιστεριών :twoguns:
Περιμένω να δω ποιος θα αναφέρει την μαγική λέξη.....ΦΛΟΜΠΕΡ....ο φόβος και τρόμος των περιστεριών :twoguns:
Ευχαριστώ.Nαι κυκλοφορουν ακομα. Αλλα δεν εινι τα προτιμομενα των νεων. Αυτα καπνιζει και ο πατερας της συζηγου μου...δυστυχως.
Ναι νομικά για οποιοδήποτε αεροβόλο ή όπλο (εκτός από airsoft με πλαστικά ΒΒs) πρέπει να κάνεις σκοποβολή για να δικαιούσαι να το χεις. Το κυνήγι απαγορεύεται.Τό έχω ακόμη ,ο λόγος πού είχε αγοραστεί ήταν η σκοποβολή
Αν θυμάμαι καλά SKF..................... ο έφηβος θα μας πεί!!!!!!!!!!!!
Το ανεπαναληπτο της παιδικης ηλικιας ειναι οτι ΟΛΑ συνεβαιναν για πρωτη φορα.
ΔΕΝ υπηρχε ρουτινα, δεν υπηρχε επαναληψη των ιδιων και ιδιων γεγονοτων καθε μερα.
Σε συναισθηματικο χρονο, τα χρονια 6 με 12 βαστηξαν μια χιλιετια, τα χρονια 13 με 19 εναν αιωνα,
τα χρονια 20 με 30 ... εικοσι χρονια ...
...
Εγώ θυμάμαι και κάτι τα βράδια, τότε που είχε λιγότερη φωτορύπανση.
Έβγαινες στο μπαλκόνι και μέτραγες χιλιάδες χιλιάδων αστέρια, γαλαξίες με γυμνό οφθαλμό και συχνά μετεωρίτες!!
Τώρα ζήτημα να μετράς πάνω από 15 αστέρια στην πόλη...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.