Ηταν Κυριακη βραδυ νομιζω, και μου εχει μεινει σαν κατι πολυ μεγαλειωδες και εντυπωσιακο... για τοτε βεβαια, σε εκεινη την ηλικια και σχετικα με αυτα που βλεπαμε.
τον τσομπάνης της ερτ μέχρι και γω το θυμάμαι... ωχ o Demis με ίσως το πιο αναγνωρίσιμο βιμπράτο/προβατίνας .....αδύνατος. Η εισαγωγή είναι κλεμμένη απ το Canon in D Major του Pachelbel ή είναι ιδέα μου? Αφού αρχίσατε με μουσικάρες να συνεισφέρω και γω....enjoy https://www.youtube.com/watch?v=YobHl1NHXx4
Ο παππούς μου, μου είχε πάρει σιγά σιγά τα άπαντα (σχεδόν) σε τόμους. Μεγάλο σφάλμα μου ότι δεν τα πρόσεξα αρκετά. Πλέον δεν υπάρχουν στην κατοχή μου αν και δε θυμάμαι να έχω πετάξει ποτέ κανένα. Θα ήθελα να τα ξαναβρώ αλλά κυκλοφορούν σε παλιατζίδικα ή μέσω ιδιωτών ως συλλεκτικά με εξωφρενικές τιμές.
τον Τerry τον πέτυχα στο ταξί στην παραλιακή πριν μερικά χρόνια και όλο το ταξί μύριζε αλκοόλ, στο κούτελό είχε αίματα από κάποια ίσως μπουφλα που του έριξε κάποιος. Το ντοκιμαντέρ το είχα δει ένα δυο μήνες πριν μπω στο ταξί και μου κανε τρελή εντύπωση που μου έτυχε να τον πετύχω.... τον βλέπω λοιπόν και του λέω ....ωχ είσαι ο Terry Papadinas? αργεί λίγο να απαντήσει σαν να ξαφνιάστηκε που κάποιος τον αναγνώρισε (πριν το ντοκιμαντέρ φαντάζομαι ότι ζούσε στην αφάνεια)....Φυσικά και είμαι ο "Terry Papadinas" μου απαντάει...με ύφος