Θα χάσεις! :lehrer:..........
Τα λεφτα μου στο sony...
Θα εχει ενα ενδιαφερον να μας πεις αν παιζει καλυτερα το mytec ή το sony....Εννοω αν παιζει καλυτερα το sony ως ολοκληρωμενο ή ως transport με το Mytec ως dac. Τα λεφτα μου στο sony...
Περισσότερα με πιο προσεκτική ακρόαση τις επόμενες μέρες και ίσως με το ειδικό καλώδιο. Ποιο όμως;;;;;
Η μηχαναρα λοιπον νικηθηκε απο τον χρονο...
Γιωργο για τη συνδεση η απολυτη λυση ειναι αλλαγη του rca του sony με bnc.
Με ένα καλώδιο RCA αρκετά καλό DIY (ασημένιο,μονόκλωνο κλπ) μάλλον ο Πάνος χάνει και κερδίζει ο Μιχάλης.
Ερώτηση τώρα:
Ενεργοποίησα το Upsampling του Mytek, που όσο έπαιζα με Α+ ήταν off και το πρόγραμμα έκανε το δικό του Upsamling,όπως το είχα ορίσει στα prefereces.
Στη περίπτωση Sony Transport+Mytek Dac δεν θα έπρεπε να κάνει Upsampling το Mytek; Δεν κάνει! Το Display δείχνει πάντα 44.1
αν το πάμε δια της ατόπου απαγωγής απο την στιγμή που το hiface evo είναι πολύ καλύτερο απο το hiface2 (τα έχω και τα δυο) τότε και το stello θα είναι επίσης πολύ καλύτερο...
υπάρχουν ακουστές (εννώ εύκολα αντιληπτές) διαφορές;
To display συνήθως δείχνει το σήμα που βλέπει το DAC στην είσοδό του..
Σκεύτομαι να πάρω κάποια μέτρα από εδώ :Για να χρησιμοποιηθεί καλώδιο με BNC ακροδέκτες όμως,πρέπει να σκαλιστεί και το Mytec εκτός του Sony.
Νομίζω πως δεν χρειάζεται τόση φασαρία,θα βρεθεί κάποιο καλό ψηφιακό με RCA ακροδέκτες,δεν μπορεί..
Τη Belden, αν δεν κάνω λάθος τη φέρνει το Bon Studio.Σκεύτομαι να πάρω κάποια μέτρα από εδώ :
http://www.canford.co.uk/Products/60-1694A_BELDEN-1694A-CABLE-Black
Θέλει και κάποιος άλλος να μοιραστούμε τα μεταφορικά;
Αυτό ενδιαφέρει και εμένα καθώς έχω ήδη το hiface two και θα ήθελα να ξέρω άν το evo είναι καλύτερο και άν, ναί, σε ποιά σημεία; Πάντως λογικό θα είναι ένα evo με δικό του εξωτερικό τροφοδοτικό να κάνει την διαφορά όπως και το hiface two αντίστοιχα, άν και κάπως άβολο να το βλέπεις μαζί με εξωτερικό τροφοδοτικό (και ογκώδες).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.