Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να αγχώνονται όλοι αυτοί που "διαφεντεύουν"
ο δρόμος είναι σπαρμένος με ξεχασμένα μαραμένα λουλούδια που ενώ κάνουν τεράστιο
θόρυβο,ενώ τα πατάμε η αντήχηση δεν είναι ικανή να ακουστεί από κανέναν...
έχει στηθεί ένα ολόκληρο άτυπο fashion show,για να πείσει τους κούφους
ότι πλέον είναι και τυφλοί..από καιρό..

δεν μπορώ να το παρακολουθήσω πια αυτό το σκηνικό..
όταν ήμουν μικρός το πιο βαρετό πράγμα στον κόσμο ήταν η δίκη Κοσκωτά..
τώρα που μεγάλωσα το χειρότερο μου είναι οι τηλε-δίκες...

και το άλλο που το βάζετε..να φωνάζει ο δημοσιογράφος και να τρέμει ο πολιτικός!!

πρόσφατα είδα ένα ντοκιμαντέρ με κάτι (για μας) πρωτόγονους τύπους από τα νησιά
Παπούα κοντά στην Αυστραλία να είναι καλεσμένοι σε ένα Βρετανικό σπίτι με κάθε
ξενάγηση έτσι ώστε να γνωρίσουν ένα διαφορετικό τρόπο ζωής άγνωστο γι αυτούς
αφού δεν είχαν φύγει από τον τόπο τους από τότε που γεννήθηκαν..
όταν λοιπόν είδαν ότι τα σπίτια του χρήματος (ουρανοξύστες-γραφεία),ήταν μεγαλύτερα
από αυτό του πνεύματος (Εκκλησιά στην παρούσα φάση),,,έπαθαν στην κυριολεξία σοκ...

αν και προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερα καλές σχέσεις με θρησκείες και τα συναφή,νομίζω
ότι οι κάτοικοι της Νέας Γουινέα ξέρουν πολύ καλά τι λένε...
απ την στιγμή που το "πνεύμα" είναι πιο κάτω απ το χρήμα τότε πρόκειται να συμβούν
τα πάντα...
ότι αρπάξουμε λοιπόν σύντροφοι..:guitarist:

Απάντηση: Re: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

εγώ πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει να αγχώνονται όλοι αυτοί που "διαφεντεύουν"
ο δρόμος είναι σπαρμένος με ξεχασμένα μαραμένα λουλούδια που ενώ κάνουν τεράστιο

και το άλλο που το βάζετε..να φωνάζει ο δημοσιογράφος και να τρέμει ο πολιτικός!!

όταν λοιπόν είδαν ότι τα σπίτια του χρήματος (ουρανοξύστες-γραφεία),ήταν μεγαλύτερα
από αυτό του πνεύματος (Εκκλησιά στην παρούσα φάση),,,έπαθαν στην κυριολεξία σοκ...

αν και προσωπικά δεν έχω ιδιαίτερα καλές σχέσεις με θρησκείες και τα συναφή,νομίζω
απ την στιγμή που το "πνεύμα" είναι πιο κάτω απ το χρήμα τότε πρόκειται να συμβούν
τα πάντα...

Τα είπες όλα Σπύρο..:grinning-smiley-043

τα πάντα...

Σπύρο ψάξε βρές το Ντερζού Ουζαλά τού Κουροσάβα σε ντιβιντί.
Εκεί θα δεις σε ολο του το μεγαλείο αυτό που μολις γράφεις..
off-topic λογω Παλαιοκώστα ,αλλά αξιζει.:grinning-smiley-043

το κακό είναι πως σπάμε κάθε φορά το κεφάλι μας να αλλάξουμε τα πάντα γύρω μας,,
και ξεχνάμε τον εαυτό μας απ έξω...
εγώ προσπαθώ να κοιτάζομαι στον καθρέφτη και να του ρίχνω και καμιά ροχάλα
που και που:flipout:
δεν ξέρω,,το έχω ανάγκη...

ps..βρε μπας και πρέπει να αντιγράψουμε το σύστημα της Νέας Γουινέας αντί για τα ξεπερασμένα σκανδιναβικά??:flipout:

Last edited:
Εγώ λέω την άλλη φορά -γιατί θα υπάρξει κι αυτή σίγουρα- να κατέβουν στον κορυδαλλό με κανένα Σινούκ να πάρουν περισσότερους.

Όσο για τον παλαιοκώστα, νομίζω πως μια τιμητική αποφοίτηση από το σχολείο των αεραγημάτων στα Μέγαρα είναι τουλάχιστον απαραίτητη.

Re: Απάντηση: Re: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Σπύρο ψάξε βρές το Ντερζού Ουζαλά τού Κουροσάβα σε ντιβιντί.
Εκεί θα δεις σε ολο του το μεγαλείο αυτό που μολις γράφεις..
off-topic λογω Παλαιοκώστα ,αλλά αξιζει.:grinning-smiley-043

με την πρωτη ευκαιρία θα το ψαξω....

εμένα αυτό που ανησυχεί πλέον δεν είναι ο Παλαιοκωστας..
είναι η ασφάλεια της οικογένειάς μου και η δική μου,,και του καθενός
νοιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πουθενά,,
θεωρώ ότι η ασφάλεια των πολιτών στην παρούσα φάση έχει μεγαλύτερη
προτεραιότητα από κάθε τι άλλο..
η κατάσταση έχει ξεπεράσει τα όρια και η αστυνομία κόβει κλήσεις

αλήθεια γιατί πρέπει να "απασχολούνται" τόσοι αστυνομικοί κάθε φορά στα γήπεδα??
και δεν εννοώ το οφθαλμοφανές..

Last edited:
Eγω αναρωτιέμαι... καλή η πλάκα που κάνουμε γιατί όντως για γέλια είναι... όμως αν μια σφαίρα απ'αυτές που πέσαν τον έβρισκε, στο πόδι έστω.... τι θα συνέβαινε...? θα´χε αρχίσει ήδη το λαϊκό δικαστήριο για το γουρούνι τον μπάτσο που έριξε????? Απλός προβληματισμός...

Να με συγχωράς, αλλά έχει καταντήσει κουραστικό να λες τα ίδια και τα ίδια.
Αν και αν και αν.
Τα "λαϊκά δικαστήρια" όπως λες γίνονται στο φόρουμ ή στα κανάλια?
Γιατί αν γίνονται στα κανάλια, χεστήκαμε.
Αν πάλι γίνονται στο φόρουμ, το συζητάμε.

Re: Απάντηση: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Φαίνεται πως έχουν έτοιμο το ραβδάκι του Πότερ και εν μια νυκτί θα φάμε με χρυσά κουτάλια

Για να κάνουμε κανένα Expecto Patronum, πού ξέρεις, μπορεί και να πιάσει. :flipout::flipout:

Να δούμε όμως ποιος θα μας έρθει για Προστάτης, γιατί παίζει να είναι και το ραβδάκι μιλημένο.

Eγω αναρωτιέμαι... καλή η πλάκα που κάνουμε γιατί όντως για γέλια είναι... όμως αν μια σφαίρα απ'αυτές που πέσαν τον έβρισκε, στο πόδι έστω.... τι θα συνέβαινε...? θα´χε αρχίσει ήδη το λαϊκό δικαστήριο για το γουρούνι τον μπάτσο που έριξε????? Απλός προβληματισμός...

Κανενα λαϊκό δικαστήριο δεν θα γινόταν.
Πάντως πρός το παρόν υπάρχει αναφορά οτι Αστυνομικός ,μάλλον,αυτοπυροβολήθηκε όταν προσπάθησε να ρίξει πρός το Ελικόπτερο...
Αυτό είναι όντως γιά γέλια.
Και τά γέλια πάνε στο οτι δύσκολα φεύγει κάποιος απο φυλακές με τέτοιο τρόπο αν δέν έχει,μέ κάποιο τρόπο,´διευκολυνθεί´να φύγει...
Οπότε ας δούμε τι γίνεται με την διαφθορά και στίς Φυλακές,διαφθορά που υπάρχει εδώ και δεκαετίες...Μην ξεχνάμε το γνωστό περιφερόμενο Στέλεχος -Φύλακας Κορυδαλλού,στά Κανάλια,πού έχει κατηγορηθεί γιά πάμπολλα.....................
Επίσης:Πιθανότατα να δούμε μια επίδειξη σκληρότητας τού στύλ ´Φέρτε τά κεφάλια τών κακοποιών´γιά να ικανοποιηθεί μιά άλλη μερίδα τής Κοινής Γνώμης και να φανεί,εκ τών υστέρων,η αποτελεσματικότητα της Αστυνομίας η οποία αποδεδειγμένα είτε δέν υπάρχει είτε επιδεικνύεται σέ Λάθος στόχους .Και αυτό δεν συνάδει μέ Κράτος Δικαίου.

Last edited:

Φαντάσου να τους έφερναν από εδώ, που έχουμε συνδυάσει τα δύο Σπίτια σε ένα. Θα τους έφευγε το τσερβέλο. Είμαστε τουλάχιστον 100 χρόνια μπροστά από τον λοιπό δυτικό πολιτισμό. :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Πάντως πρός το παρόν υπάρχει αναφορά οτι Αστυνομικός ,μάλλον,αυτοπυροβολήθηκε όταν προσπάθησε να ρίξει πρός το Ελικόπτερο...
Αυτό είναι όντως γιά γέλια.

Να, κάτι τέτοιες φάσεις εκτυλισσόμενες στο παρασκήνιο είναι που κάνουν πραγματικά μεγάλη μια Κωμωδία.

κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα,,,όπου ληστεία βάλε δραπέτευση -bye-

Δεν ξέρω τί κάνει ο Γιωργάκης και τι θέλει να κάνει αργότερα...Για την ώρα αυτή είναι η δουλειά του και αυτη κάνει...και καλώς πράττει, αλλά αυτο ειναι υποκειμενική άποψη.

Επί του παρόντος θέματος...κάποιος φταίει και μάλλον δεν φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Όπως βέβαια και κάποιος φταίει για όλα όσα έχουν δει τα ματάκια μας απο το Σεπτέμβριο κι εντεύθεν...και μάλλον είναι ο ίδιος ο υπεύθυνος.

Τί ΘΑ κάνει αυτός που ΘΑ κληθεί να το κάνει...ΟΤΑΝ συμβεί αυτο...θάχουμε να το λέμε ΟΤΑΝ συμβεί.

Πάντως η εποχή του λαγου και της κινούμενης φτέρης, έχει περάσει ανεπιστρεπτί για αυτόν που έκανε τότε τον κόκκορα.

"Ενας φρουρος μαλιστα αυτοτραυματιστηκε στη προσπαθεια να βγαλει το οπλο του"

Οριστε και εριξε και τον βρηκε στο ποδι.Ειδες να πουμε τιποτε;:flipout::flipout:

Πως τραυματίστηκε?
1. Κλότσησε το όπλο και του ήρθε στο κεφάλι
2. Πήγε να το βγάλει απ την θήκη και πυροβόλησε το πόδι του.
3. Το είχε στην ζώνη και τραυματίστηκε σε "επίμαχο" σημείο.
4. Έτρεχε και σκόνταψε.
5. Είχε κάνει μανικιούρ και το ψεύτικο νύχι μπλέχτηκε στην σκανδάλη. Στην προσπάθεια του να να το ξεμπλέξει έγινε το συμβάν.
6. Η σφαίρα χτύπησε στον έλικα του ελικοπτέρου, εξοστρακίστηκε και επέστρεψε.
7. Χτύπησε σε ζαρντινιέρα.
8. Εκπυρσοκρότησε το όπλο του διπλανού του (το πιο πιθανό αλλά δεν θα το έλεγαν ποτέ)

Πως τραυματίστηκε?
1. Κλότσησε το όπλο και του ήρθε στο κεφάλι
2. Πήγε να το βγάλει απ την θήκη και πυροβόλησε το πόδι του.
3. Το είχε στην ζώνη και τραυματίστηκε σε "επίμαχο" σημείο.
4. Έτρεχε και σκόνταψε.
5. Είχε κάνει μανικιούρ και το ψεύτικο νύχι μπλέχτηκε στην σκανδάλη. Στην προσπάθεια του να να το ξεμπλέξει έγινε το συμβάν.
6. Η σφαίρα χτύπησε στον έλικα του ελικοπτέρου, εξοστρακίστηκε και επέστρεψε.
7. Χτύπησε σε ζαρντινιέρα.
8. Εκπυρσοκρότησε το όπλο του διπλανού του (το πιο πιθανό αλλά δεν θα το έλεγαν ποτέ)

9.Ήταν άρτια εκπαιδευμένος:flipout:

Eν αναμονή λοιπόν της επόμενης απόδρασης του Βασίλη......
Άντε να βλέπω στοιχήματα :flipout::flipout:

Φήμες δε τον θέλουν να αναλαμβάνει την από καιρό κατασκευαζόμενη προσωπικότητα συνονόματού του φωτογράφου στη Νότια Εύβοια. Η εγκατάλειψη δε του ελικοπτέρου έγινε απλώς λόγω των πολλών ανεμογεννητριών, οι οποίες εμπόδιζαν την προσέγγιση στην περιοχή. :flipout: