Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Πως τραυματίστηκε?
1. Κλότσησε το όπλο και του ήρθε στο κεφάλι
2. Πήγε να το βγάλει απ την θήκη και πυροβόλησε το πόδι του.
3. Το είχε στην ζώνη και τραυματίστηκε σε "επίμαχο" σημείο.
4. Έτρεχε και σκόνταψε.
5. Είχε κάνει μανικιούρ και το ψεύτικο νύχι μπλέχτηκε στην σκανδάλη. Στην προσπάθεια του να να το ξεμπλέξει έγινε το συμβάν.
6. Η σφαίρα χτύπησε στον έλικα του ελικοπτέρου, εξοστρακίστηκε και επέστρεψε.
7. Χτύπησε σε ζαρντινιέρα.
8. Εκπυρσοκρότησε το όπλο του διπλανού του (το πιο πιθανό αλλά δεν θα το έλεγαν ποτέ)

ola :flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Eν αναμονή λοιπόν της επόμενης απόδρασης του Βασίλη......
Άντε να βλέπω στοιχήματα :flipout::flipout:

Η Αλήθεια είναι πώς έχεις ´επικίνδυνο´avatar.:flipout::flipout:
Φωτογραφικός φακός σε ραχούλες και φαράγγια:guitarist::guitarist:
Πρόσεχε .:grandpa:

Tελικά, οι εποχές Ρωχάμη ανήκουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.:flipout:
Όταν αυτό το κράτος βιάζει καθημερινά τους πολίτες, τέτοιες ενέργεις που το ξεφτυλίζουν, μας κάνουν τελικά δικαιωμένους.

Απάντηση: Re: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Δεν ξέρω τί κάνει ο Γιωργάκης και τι θέλει να κάνει αργότερα...Για την ώρα αυτή είναι η δουλειά του και αυτη κάνει...και καλώς πράττει, αλλά αυτο ειναι υποκειμενική άποψη.

Επί του παρόντος θέματος...κάποιος φταίει και μάλλον δεν φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Όπως βέβαια και κάποιος φταίει για όλα όσα έχουν δει τα ματάκια μας απο το Σεπτέμβριο κι εντεύθεν...και μάλλον είναι ο ίδιος ο υπεύθυνος.

Αυτό είναι σωστό και φυσικά δεν μπορεί να θεωρηθεί οτι ´εκμεταλλεύεται´ένα γεγονός.
Το γεγονός συνέβη,υπάρχουν πολλά ερωτηματικά γιά τό πώςσυνέβη και δικαίωμα κάθε Κόμματος ειναι να διερωτάται.
Αλλως τε και οι ´σεμνοί´ως Αντιπολίτευση δέν δρούσαν μέ το Φωτοστέφανο...

ΜΠΑ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ F-16.

11 8 80 εκεί ;

Στείλε μου ένα Εφ16 σε παρακαλώ είναι γελείο το θέαμα με το ελικόπτερο, καταλαβαίνεις. Α που είσαι, πες μου και που έχει μια ταβέρνα γιατί πεινάω το φαί εδώ είναι χάλια...

:flipout:

Πως τραυματίστηκε?
1. Κλότσησε το όπλο και του ήρθε στο κεφάλι
2. Πήγε να το βγάλει απ την θήκη και πυροβόλησε το πόδι του.
3. Το είχε στην ζώνη και τραυματίστηκε σε "επίμαχο" σημείο.
4. Έτρεχε και σκόνταψε.
5. Είχε κάνει μανικιούρ και το ψεύτικο νύχι μπλέχτηκε στην σκανδάλη. Στην προσπάθεια του να να το ξεμπλέξει έγινε το συμβάν.
6. Η σφαίρα χτύπησε στον έλικα του ελικοπτέρου, εξοστρακίστηκε και επέστρεψε.
7. Χτύπησε σε ζαρντινιέρα.
8. Εκπυρσοκρότησε το όπλο του διπλανού του (το πιο πιθανό αλλά δεν θα το έλεγαν ποτέ)

Δεν άντεξες εσύ..

Μετά μας φταίνε τα κανάλια..

Απάντηση: Re: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Δεν ξέρω τί κάνει ο Γιωργάκης και τι θέλει να κάνει αργότερα...Για την ώρα αυτή είναι η δουλειά του και αυτη κάνει...και καλώς πράττει, αλλά αυτο ειναι υποκειμενική άποψη.

Επί του παρόντος θέματος...κάποιος φταίει και μάλλον δεν φταίει ο ανάδρομος Ερμής. Όπως βέβαια και κάποιος φταίει για όλα όσα έχουν δει τα ματάκια μας απο το Σεπτέμβριο κι εντεύθεν...και μάλλον είναι ο ίδιος ο υπεύθυνος.

Τί ΘΑ κάνει αυτός που ΘΑ κληθεί να το κάνει...ΟΤΑΝ συμβεί αυτο...θάχουμε να το λέμε ΟΤΑΝ συμβεί.

Πάντως η εποχή του λαγου και της κινούμενης φτέρης, έχει περάσει ανεπιστρεπτί για αυτόν που έκανε τότε τον κόκκορα.

Μα Χρήστο μου και εγώ για τα ΘΑ και τα ΟΤΑΝ μίλησα.
Δεν είπα οτι η συνταγή του 2004 και 2007 πέτυχε.

Αλλά μη μας θεωρούν και χαϊβάνια..-bye-

11 8 80 εκεί ;

Στείλε μου ένα Εφ16 σε παρακαλώ είναι γελείο το θέαμα με το ελικόπτερο, καταλαβαίνεις. Α που είσαι, πες μου και που έχει μια ταβέρνα γιατί πεινάω το φαί εδώ είναι χάλια...

:flipout:

11 8 88 εκεί ;

Στείλε μου σε παρακλώ ένα Σιι Χαριερ γιατί από το άλλο νουμερο αργούνε....

:flipout::flipout:
http://www.youtube.com/watch?v=bDCHKp9bInE

Re: Απάντηση: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Παντως ανεμόσκαλα σε πολιτικό ελικόπτερο χωρίς γάντζους είναι εντελώς κουφό.
Απο την άλλη πώς και δεν κηρύχτηκε ´κατάσταση εκτάκτου ανάγκης´απο την Υ.Π.Α.οταν ξεπεράστηκε το χρονικό οριο τής πτήσης και προσγειωση δεν υπήρξε.........
Απο τις 3.40 κηρύχτηκε emergency στίς 4.10
Το σχεδιο πτήσης μιλούσε για πτήση Ελ.Βενιζέλος-Ελευσινα -Κορινθος-Ιτέα όπου θα παραλάμβανε δυο ατομα .
Αυτο εγινε στίς 2.30 και μετά ξαναεπικοινώνησε με τονΠυργο Ελεγχου στις 3.40...
Πολύ απλά παρουσιάζονται ολα για ναναι αληθινά...
Μπορεί ναφυγε ο Βασιλάκης και ξαφνικά να συλληφθούν οι ενεργήσαντες την τελευταία απαγωγή Βιομηχάνου.....................Τράμπες κοινώς...........
Υποθέσεις βέβαια,αλλά μερικά γεγονότα δέν στέκουν...

Όπως είναι γνωστό σε όλους την Κυριακή το μεσημέρι παραλύει το κράτος σε όλα, υπηρεσίες, στρατός, όλοι !!!

Άσε που ετοιμάζονταν όλοι για το derby του Μπάσκετ. Πάντως στο Ελληνικό είχε 1 αστυνομικό για κάθε φίλαθλο !!! :flipout: :flipout: :flipout:

Άσχετο: Παίρνει παλικάρι στον Nova Sport Fm και λέει προχθές...... αφού θα αντιστοιχεί ένας αστυνομικός για κάθε φίλαθλο και επειδή έχω εισητήριο για τον αγώνα, παρακαλώ κάποιος αστυνομικός από Δ. Προάστια να με πάρει τηλέφωνο να κατέβουμε μαζί στο γήπεδο, αφού στο τέλος θα φύγω με την κλούβα του. :flipout: :flipout: :flipout:

Να με συγχωράς, αλλά έχει καταντήσει κουραστικό να λες τα ίδια και τα ίδια.
Αν και αν και αν.
Τα "λαϊκά δικαστήρια" όπως λες γίνονται στο φόρουμ ή στα κανάλια?
Γιατί αν γίνονται στα κανάλια, χεστήκαμε.
Αν πάλι γίνονται στο φόρουμ, το συζητάμε.

Δημήτρη μου το ότι γίνομαι κουραστικός δε σημαίνει ότι αυτά που λέω είναι άκυρα. Ο μόνος λόγος που έθεσα αυτόν τον προβληματισμό μου είναι πως τότε τον Δεκέμβρη, όταν οι διάφορες "αντικειμενικές" εφημερίδες και τα διάφορα blogs έγραφαν για τις δολοφονίες της αστυνομίας από την μεταπολίτευση και μετά, τα μισά παραδείγματα ήταν φυγάδες σε ανθρωποκυνηγητά...

Δεν εχω καμιά εμπάθεια, απλά αυτό που λέω είναι γεγονός... Τόσο στα κανάλια, όσο και στο φόρουμ, σαν τάση έστω.

Η Αλήθεια είναι πώς έχεις ´επικίνδυνο´avatar.:flipout::flipout:
Φωτογραφικός φακός σε ραχούλες και φαράγγια:guitarist::guitarist:
Πρόσεχε .:grandpa:

Σπύρο σου διέφυγε το βασικότερο. Έχω το νίκ διάσημου αμερικανού λήσταρχου :flipout::flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Δημήτρη μου το ότι γίνομαι κουραστικός δε σημαίνει ότι αυτά που λέω είναι άκυρα. Ο μόνος λόγος που έθεσα αυτόν τον προβληματισμό μου είναι πως τότε τον Δεκέμβρη, όταν οι διάφορες "αντικειμενικές" εφημερίδες και τα διάφορα blogs έγραφαν για τις δολοφονίες της αστυνομίας από την μεταπολίτευση και μετά, τα μισά παραδείγματα ήταν φυγάδες σε ανθρωποκυνηγητά...

Δεν εχω καμιά εμπάθεια, απλά αυτό που λέω είναι γεγονός... Τόσο στα κανάλια, όσο και στο φόρουμ, σαν τάση έστω.

Ελα μωρέ που απολογείσαι.
Μ αρέσει που εσύ γίνεσαι κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και όχι αυτοί που σε κατηγορούν γι αυτό..:BDGBGDB55:

Θες να αρχίσω να ποστάρω blogs που λένε ότι οι Έλληνες είναι εξωγήινοι?
Όσο για το "αντικειμενικές", αυτή η λέξη έχει χάσει την σημασία της.
Και μην ξεχνάς, το λινκ που είχα βάλει της Ελευθεροτυπίας, έλεγε τις πραγματικές δολοφονίες της αστυνομίας.
Και επαναλαμβάνω, δεν είναι το ίδιο ο φόνος από ένα κρατικό όργανο με τον φόνο από έναν εγκληματία.
Η τάση που λες (για τα κανάλια δεν με νοιάζει) στο φόρουμ, εκφράζεται από μερικά άτομα (μπορεί να είμαι κι εγώ).
Έχω δικαίωμα να γράφω την άποψη μου, ναι ή όχι?
(Στο συγκεκριμένο αν γίνονταν τα πράγματα όπως υπόθεσες, δεν θα έλεγα για γουρούνια, μπάτσους κλπ, αυτό είναι σίγουρο).

Μπορεί να έλεγα για κάναν κορμοράνο
:D :D :D

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Μ αρέσει που εσύ γίνεσαι κουραστικός λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και όχι αυτοί που σε κατηγορούν γι αυτό..:BDGBGDB55:

Πρέπει να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας, δεν πειράζει... :flipout:

Πάντως ειλικρινά σαν προβληματισμό το ανέφερα... γιατί δεν έχω άποψη για το τι θα έπρεπε να γίνει... ακόμα και σε μένα το να πέσει πυροβολισμός θανατηφόρος μου φαίνεται πολύ λάθος... αλλά που είναι το όριο από το οποίο και μετά έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό??

To "αυτοί" που λες Δημήτριε, να το κάνεις συγκεκριμένο.
Δεν υπάρχουν "αυτοί που σε κατηγορούν", αλλά ο Δημήτρης Θ.
Μην κρυβόμαστε.
Και αν κατηγορώ τον μαέστρο, μπορεί πολύ καλά να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

-bye--bye--bye-

H Συμπάθεια γιά Ληστές,πού μάλιστα δέν έχουν καταφύγει ποτέ σέ φόνους,είναι Κοινωνιολογικό φαινόμενο,όχι πρόσφατο και ισχύει για πολλές Κοινωνίες...
Ακομα και απο τον Ρομπέν των Δασών...
Τα ίδια ίσχυαν γιά τούς Κλέφτες στην Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα(μήν θεωρηθεί ´ανίερο´γιατί η δράση τών Κλεφτών δέν ήταν εξ´ορισμού ´αντιστασιακή')πού έχουν υμνηθεί απο Δημοτικά Τραγούδια ,ακόμα και γιά τον Ληστή Καντάρα γύρο στά 1920.
Αλλά και ενωρίτερα στις αρχές τού 20ου αιώνα οι Ληστές είχαν συμπάθειες στά Λαϊκά Στρώματα ,ειδικά όταν μέρος τής Λείας τους το μοίραζαν στούς φτωχούς.
Ο Παλαιοκώστας στην περιοχή τών Τρικάλων έχει πολλές συμπάθειες γιατί αναβιώνει παλιούς συμβολισμούς και μάλιστα σέ εγκαταλελειμένες Ορεινές Περιοχές τής Ελλάδας απο το Κράτος.Και ουδέποτε έχει προβεί σέ φόνο.
Εχω την εντύπωση πώς αυτή την φορά θα προσπαθήσουν να τον συλλάβουν ακόμα και Νεκρό γιά να ικανοποιήσουν τό ´αίσθημα ασφάλειας´τού μέσου Πολίτη και να πάρουν ρεβάνς..
Ελπίζω νά μήν το κάνουν γιατί εάν συμβεί θα γίνει καθαρά γιά λόγους ρεβανσισμού επειδή γελοιοποιήθηκαν.

Υ.Γ.
Μήπως ´συμπαθώ´λιγάκι τον Βασιλάκη??
Mπορεί.:D
Κρίμα πού επέλεξε αυτό τον δρόμο, γιατί είναι πανέξυπνος ,αλλά από την άλλη αποκαλύπτει τίς ´ρωγμές´ενός συστήματος πού μπάζει απο παντού..
Και σε αυτό δέν ευθύνεται ο ίδιος..................

Last edited:

To "αυτοί" που λες Δημήτριε, να το κάνεις συγκεκριμένο.
Δεν υπάρχουν "αυτοί που σε κατηγορούν", αλλά ο Δημήτρης Θ.
Μην κρυβόμαστε.
Και αν κατηγορώ τον μαέστρο, μπορεί πολύ καλά να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

-bye--bye--bye-

Για σενα μίλησα ξεκάθαρα κουοτάροτας το ποστ σου περί του αστυνομικού..-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Παλαιοκώστας... ξανά...!!!!!

Πρέπει να αποδεικνύω πως δεν είμαι ελέφαντας, δεν πειράζει... :flipout:

Πάντως ειλικρινά σαν προβληματισμό το ανέφερα... γιατί δεν έχω άποψη για το τι θα έπρεπε να γίνει... ακόμα και σε μένα το να πέσει πυροβολισμός θανατηφόρος μου φαίνεται πολύ λάθος... αλλά που είναι το όριο από το οποίο και μετά έχουν δικαίωμα να το κάνουν αυτό??

Άρχισε το τσατ :flipout::flipout::flipout:

Ρε συ, έλα που δεν μπορείς να διακρίνεις το όριο....

n1577945021_123214_8920.jpg

Eν αναμονή λοιπόν της επόμενης απόδρασης του Βασίλη......
Άντε να βλέπω στοιχήματα :flipout::flipout:

Δε θέλω spoilers!

Άσε να δούμε την σεζόν δύο πρώτα και όταν έρθει ο καιρός θα δούμε τι θαγίνει στην σεζόν τρία…. Μη προτρέχετε!

-bye-