πως να ξεχαστεί; γίνεται να έρθει Αύγουστος χωρίς να τον ακούμε;
:worshippy:
Τελικά Αύγουστος χωρίς ολόγιομο φεγγάρι και Παπάζογλου δεν γίνεται σε αυτή την μικρή γωνιά του κόσμου....
πως να ξεχαστεί; γίνεται να έρθει Αύγουστος χωρίς να τον ακούμε;
Μάριε..:worshippy::worshippy:
Κι´εμένα η απώλειά του μέ συγκίνησε πολύ..
Μά πάνω απ´όλα είναι αυτό πού γράφεις..
Ο Παπάζογλου ήταν ακομπλεξάριστος και άνοιξε δρόμους σέ πολλούς πού άφησαν τό στίγμα τους στην ελληνική μουσική..
Κανένας βεντετισμός,ανιδιοτελές παλληκάρι πού όταν είχε νά πεί κάτι μουσικά τόλεγε..
Αλλοιώς σιωπούσε.
Καί τό σημαντικό είναι ότι ''μίλησε'' και στην δική μου γενιά καί στην δική σου και σέ νεώτερους..
Τουλάχιστον σέ όσους απ´εμάς καί παρά τό ότι έχουμε στρέψει τό βλέμμα σέ άλλα ακούσματα κυρίως,δέν υποτιμούμε τίς καλές ή σημαντικές προσπάθειες πού γινονται στην Ελλάδα..................................
μ τον Νικολα και τον Μανωλη φευγει και μια εποχη
που δεν θα ρθει ποτε ξανα
η εποχη του τιμιου ελληνικου τραγουδιου τελειωσε !!
.
Διαφωνώ με την δυναμική της νέας γενιάς! Είμαι πολύ απαισιόδοξος τελευταία .Όταν νέοι άνθρωποι επιτρέπουν στον Κωστόπουλο να τους κρίνει δεν υπάρχει ελπίδα. Υπογείως πάντα γινόντουσαν πράγματα .Η επιφάνεια έχει πρόβλημα.
Διαφωνώ με την δυναμική της νέας γενιάς! Είμαι πολύ απαισιόδοξος τελευταία .Όταν νέοι άνθρωποι επιτρέπουν στον Κωστόπουλο να τους κρίνει δεν υπάρχει ελπίδα. Υπογείως πάντα γινόντουσαν πράγματα .Η επιφάνεια έχει πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.