Παμφθηνος LM3886 σε μια ωρα!

μπορείς να μετρήσεις στο ποδαράκι 1 του 7812 τι τάση έχεις? εγω μετράω 30V. αρα κατι αλλο παιζει.
φιλε ευχαριστως να μετρησω αλλα το ενισχυτη τον εχω στο μαγαζι, κ σημερα λογω δια'φωτισησ' εχει τεμπελο-μπριζολο-κοκορετσο κατασταση με τ αδερφια κ τους γονεις μου!!

λοιπόν με έκανες και σηκώθηκα απο το κρεβάτι ξημερώματα να μετρήσω την τροφοδοσία πάνω στο LM :D

α καλα.. Κ λεγα οτι εγω εχω μονο μουρλα.... Μαλλον δεν σε εισαι παντρεμενος ε;;!!... Lol...

το ποτ που εχω βαλει ειναι για τα μπαζα (εβαλα ενα που βρηκα μπροστά μου που ειχε να δουλεψει σχεδον 20 χρονια..) οποτε λεω να βαλω ενα νεο.

ποσα ΚΩ να πάρω ?? (να παρω alps η ειναι too much? )

Μπα σιγα μη βαλεις ALPS.θα δωσεις 20-30ε για το ποτ ενω ολο το κιτ εκανε 25?.εκτος και αν τους παρεις απο ebay....φτηνοprojectaki ειναι μωρε...εγω εβαλα ενα φθηνο 50Κ Log και λειτουργει ΑΨΟΓΑ...

Τι ενοεις?...

Monkey business

Εχω καμιά 500ριά LM741. Τριβω το logo, τυπώνω ΒΒ627 και τους χρυσοπουλάω

και για τους wima εχει κυκλοφορήσει αντίστοιχη βρώμα..τώρα αν ειναι αλήθεια ή ραδιο αρβύλα who knows..

αχα..να σου πω...μαραθηκα...για τα λεφτα που δωσα..εδω ελλαδα δινεις ενα καρο λεφτα και παιρνεις smartkit..lol..

καλά δεν το συζητάω.. και μαιμού να είναι ολα τα υλικά, παλι φτηνό ηταν. για την ακρίβεια 18 .

Αν το καλοσκεφτείς 18 ήταν τα μεταφορικά από κινα (δηλ από την αλλη ακρη της γης) και ..το κιτ δωρεάν :D

Και να σου πω κατι?Παιζει μιααα χαρα...καθε μερα τον ακουω ολη μερα, και μ αρεσει που ειναι πολυ ηπιος κ γλυκος ενισχυτης..δε με κουραζει καθολου..ΚΑΜΙΑ σχεση με τον Yamaha rx-v357 που χω σπιτι μου..λοιπον αντε γρηγορα νανι τωρα...αρκετα το ξενυχτησαμε χθες...-bye-

μια που το αναφέρατε......

MAKE_PT0153.jpg

http://reviews.ebay.com/Fake-RubyCon-Electrolytic-Capacitors-on-Ebay_W0QQugidZ10000000009070950

Μπα.. βγαίνουν διάφοροι τύποι. π.χ. το πρώτο που έβαλες είναι για σασί, και το δεύτερο για πλακέτα. Το μόνο που αλλάζει είναι οι ακροδέκτες.

Υ.γ. έχω ψωνίσει από τον Familygate -κι εγώ ALPS- και είναι καλός..

Μπα σιγα μη βαλεις ALPS.θα δωσεις 20-30ε για το ποτ ενω ολο το κιτ εκανε 25?.εκτος και αν τους παρεις απο ebay....φτηνοprojectaki ειναι μωρε...εγω εβαλα ενα φθηνο 50Κ Log και λειτουργει ΑΨΟΓΑ...

το πιο λογικό ειναι να βαλω ενα απλό, αλλά τι, 10Κ, 47Κ, 100Κ? να διαλέξω ετσι αυθαιρετα?

εγω εβαλα 47κ και παει μια χαρα με το max της εντασης περιπου στα 3/4 του ποτ..μετα παραμορφωση..

το πιο λογικό ειναι να βαλω ενα απλό, αλλά τι, 10Κ, 47Κ, 100Κ? να διαλέξω ετσι αυθαιρετα?

Για πολλούς και διάφορους λόγους* όσοι διαλέγουν να προσθέσουν έλεγχο volume πάνε σε λύση με απομονωτή (buffer).

Ανάλογα με την υλοποίηση, inverted/non inverted, πόση ανάδραση έχει κτλ η επιλογή τιμής αλλά και η θέση του volume pot θ αλλάζει απο μερικά μέχρι πολλά στοιχεία του ενισχυτή. Η τάση φτάνει και περισσεύει για χρήση τελεστικού αλλά και λυχνίας.