PANASONIC DMP-BD35 Blue Ray Player (Εντυπώσεις - Ερωτήσεις - Reviews...)

Panasonic DMP-BD35 και SD card

διαβαζει divx απο την καρτουλα το 35?
Εμφανιζει ελλ. υποτιτλους?

Από την καρτούλα διαβάζει τα εξής:
- JPEG format
- AVCHD format

(Σελίδα 5 του manual).

DivX διαβάζει από εγγεγραμένους δίσκους DVD-/+R/RW (Σελ. 4). Πλην όμως διαβάζεις ότι το φορμά που διαβάζει είναι AVCHD/DivX. Εάν αυτά τα δύο μπορούν να συνυπάρξουν, τότε γιατί να μην τα διαβάζει και από την κάρτα?

Re: Panasonic DMP-BD35

Καλημέρα σε όλους!

Σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω blu-ray player, μετά από τις τόσες καλές κριτικές που έχει πάρει. Είδα ότι στο Expansys το έχει 260 ευρώ (μαζί με το ΦΠΑ), αλλά δεν ξέρω αν αυτό ισχύει πλέον. (Στο Public και στο Multirama το είδα στα 333 ευρώ - αλλού δεν ξέρω). Θα το συνδέσω με παλιό προβολέα HD ready (Epson TW600). Νομίζετε πως θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στην κίνηση ή σε οτιδήποτε άλλο;

Επίσης, για το Expansys τι γνώμη έχετε, παίδες; Μπορώ να το εμπιστευτώ;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Re: Panasonic DMP-BD35 και SD card

Από την καρτούλα διαβάζει τα εξής:
- JPEG format
- AVCHD format

(Σελίδα 5 του manual).

DivX διαβάζει από εγγεγραμένους δίσκους DVD-/+R/RW (Σελ. 4). Πλην όμως διαβάζεις ότι το φορμά που διαβάζει είναι AVCHD/DivX. Εάν αυτά τα δύο μπορούν να συνυπάρξουν, τότε γιατί να μην τα διαβάζει και από την κάρτα?

Βασικά η είσοδος κάρτας υπάρχει για το ΒΤ-live. (ώστε να αποθηκεύει περιεχόμενο από το net όταν παίζουμε τα αντίστοιχα δισκάκια)

Μιας και υπήρχε λοιπόν η υποδοχή ο κατασκευαστής έδωσε τη δυνατότητα να παίζει και jpeg αλλά και AVCHD. Ως εδώ. ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ, δεν διαβάζει κάτι άλλο από την κάρτα.
Ακόμα και το AVCHD όμως το περιορίζει για αναπαρωγή video γραμμένο από βιντεοκάμερα. Όχι AVCHD ότι και ότι.
Πρέπει δηλαδή να είναι η ίδια η κάρτα της videoκάμερας ή πιστό αντίγραφο της. (Όχι ενα hd video που έχουμε μετατρέψει μόνοι μας σε AVCHD. Κάτι παίζεται με το μενού αναπαραγωγής και κάτι thumb-preview της ταινίας, ακόμα το ψάχνω...) Κάθε προσπάθεια - ακόμα και μίμησης του file stracture - αντιγραφής - export της ταινίας σε AVCHD format από authoring soft αποτυγχάνει παταγωδώς...

Απ την άλλη η αναπαραγωγή AVCHD από DVD έχει και αυτή τους περιορισμούς της. Δοκίμασα πολλούς συνδιασμούς. Κατέληξα ότι μπορεί να παίξει video μόνο 720p και όχι 1080. Όχι λόγω διαστάσεων αλλά λόγω bandwidth ή καλύτερα bitrate αναπαραγωγής. Πρέπει να είναι χαμηλότερο από μια συγκεκριμένη τιμή αλλιώς... incompatible disk. Κάνει το upscale βέβαια σε 1080p αλλά σίγουρα δεν είναι το ίδιο.

Δεν ξέρω τους λόγους... Ίσως για να μην αρχίσουν περίεργες αντιγραφές bluray τίτλων σε πολλαπλά dvd.

Αυτά για περί AVCHD μετά από αρκετά καμμένα DVD και ώρες εγγραφών και δοκιμών με μια HighCapacity SD...

(Ναι 3 ποστς αλλά μαθαίνω γρήγορα) :flipout:

edit: typos

Last edited:

να ρωτησω ..εχω βρει στην αγγλια το μηχανημα αυτο προς 350 λιρεσ, αλλα ειναι σπασμενο για να παιζει ολα τα regions? αξιζει να τα σκασω?

να ρωτησω ..εχω βρει στην αγγλια το μηχανημα αυτο προς 350 λιρεσ, αλλα ειναι σπασμενο για να παιζει ολα τα regions? αξιζει να τα σκασω?

Κατα τη γνωμη μου αξιζει ΜΟΝΟ εαν σκοπευεις να αγορασεις πολλα μπλου ρει περιοχης Α(ΗΠΑ,Καναδας)

Ο hellhn ειπε ομως οτι το player ειναι σπασμενο για να παιζει ολες τις περιοχες,πραγμα που ανεβαζει το κοστος.Το technikdirect στα 245 το ειχε σπασμενο?Δεν νομιζω.

απο οτι γραφει στη διαφημιση παιζει ολα τα regions και σε dvd (0-6)και σε blu ray(A,B,C).
και επειΔη αγοραζω αρκετα συχνα απο usa, λεω να παρω ενα μηχανημα..οποτε θα δωσω κατι παραπανω σε σχεση με τις αλλες τιμεσ, αλλα θα εχω μηχανημα που θα τα παιζει ολα

Απάντηση: Panasonic DMP-BD35

Να κανω μια αφελη ερωτηση?Αν βαλεις dvd απλο και οχι br σε ενα br player, θα δεις διαφορα στην εικονα απ οτι αν το εβαζες σ ενα απλο dvd player? Δηλαδη αν εχω ενα player(οχι απαραιτητα br) που κανει upscaling στα 1080, στο απλο dvd βλεπω καποια διαφορα στην ποιοτητα της εικονας?

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση σε αυτό, εξαρτάται από το ποιο player κάνει καλύτερο upscaling.

Πάντως τα περισσότερα BR players που κυκλοφορούν σήμερα κάνουν αξιόλογο upscaling στα απλά DVD.

Δηλαδη Γιωργο, ακομα και στα απλα dvd (τα νοικιαρικα απο τα videoclub) θα δουμε διαφορα στην ποιοτητα της εικονας αν παιξουν μεσα απο br player παρα αν παιξουν μεσα απο κοινο player? To απλο dvd μπορει να γινει upscaling στα 1080?

Telika ξερει κανεις αν το panasonic παιζει DVD περιοχης 1 ?
Μονο του ή με καποιο "σπασιμο" ?
Το θελει καποιθος φιλος μου που θελει να παιζει και τα dvd region 1 που εχει.

Απάντηση: Re: Panasonic DMP-BD35

Telika ξερει κανεις αν το panasonic παιζει DVD περιοχης 1 ?
Μονο του ή με καποιο "σπασιμο" ?
Το θελει καποιθος φιλος μου που θελει να παιζει και τα dvd region 1 που εχει.

Θέλει "σπάσιμο".
Το 55 χρειάζεται ειδικό τηλεκοντρόλ που το παραγγέλνεις από ντερνετ. Νομίζω οτι και το 35 θέλει το ίδιο.

το 35 και το 55 εχουν sharpness επιλογη
εχουν ομως detail enhancement