Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Περί ρυθμίσεων .... http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056683679&viewfull=1#post1056683679

Περί ρυθμίσεων....

...και περί ρυθμίσεων... http://www.avclub.gr/forum/showthre...μισεις?p=1056275705&viewfull=1#post1056275705

...και το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος μόνος του για HD σήμα....

Βάλε την τηλεόραση σε TrueCinema, απενεργοποίησε τα "Ζωντανό χρώμα", Λειτουργία Eco" και P-NR και βάλε την οξύτητα στο 0. Έπειτα, κατέβασε αυτά και ρύθμισε Αντίθεση/Φωτεινότητα σύμφωνα με τις οδηγίες από εδώ. Αυτό θα είναι το πιο πιστό αποτέλεσμα που μπορείς να φτάσεις χωρίς τη χρήση αισθητήρα ή την επέμβαση επαγγελματία...

...και πιο αναλυτικά το παραπάνω..... http://www.avclub.gr/forum/showthre...Σχόλια?p=1056681384&viewfull=1#post1056681384

*** Οι ονομασίες True Cinema , "Ζωντανό χρώμα", Λειτουργία Eco" και P-NR που αναφέρονται παραπάνω είναι της Panasonic...

....στις άλλες εταιρείες χρησιμοποιήστε κάποιo default mode εικόνας με χαρακτηρισμό "Σινεμα, κινηματογραφικό κλπ" σε συνδυασμό με θερμοκρασία λευκού "Θερμό, ζεστό κλπ"

Και απενεργοποιήστε... αισθητήρες περιβάλλοντος φωτισμού...φίλτρα μειώσης θορύβου..βελτιωτικά αντίθεσης....βελτιωτικά μαύρου...ζωντανά χρώματα ...κλπ

Υ.Γ.1: Τα παραπάνω αφορούν σήμα HD, στο τηλεοπτικό ανά χειρός του τηλεχειριστήριο και ό,τι αρέσει στο μάτι του καθενός, για gaming αν υπάρχει κάποιο default "game" mode το προτειμούμε ή απενεργοποιούμε όλα τα βελτιωτικά μπλιμπλίκια για να μειωθεί το lag.

Υ.Γ. 2: Το νήμα που είχε ανοιχθεί με copy-paste του ερωτήματος στην "Αγορά νέας τηλεόρασης" διαγράφηκε και η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί εδώ.

EDIT: Και κάποια πράγματα για το backlight και την φωτεινότητα του μαύρου....

Γενικότερα περί ‛συννεφιάς’ και backlight….

Κατά τη γνώμη μου, η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ρύθμιση που μπορεί να μειώσει το φαινόμενο της ‛συννεφιάς’ στις LED/LCD είναι η ρύθμιση του backlight, με καμία άλλη δεν μπορεί να μειωθεί το φαινόμενο, όταν και εάν υπάρχει.

Απ’ ότι έχω διαβάσει και ακούσει η ρύθμιση αυτή απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή, είναι το πρώτο που ρυθμίζουν οι επαγγελματίες ISF στις τηλεοράσεις αυτής της τεχνολογίας και κατόπιν προχωράνε στο επόμενο βήμα (φωτεινότητα και αντίθεση), στη συνέχεια η αρχική τιμή του backlight μπορεί να αναπροσαρμοστεί ανάλογα με τα αποτελέσματα.

Το συνηθέστερο λάθος που μπορεί να κάνει κάποιος είναι να ´μπερδέψει’ στο μυαλό του την ρύθμιση του backlight με την ρύθμιση του black level, το ρυθμιστικό του backlight υπάρχει για να ρυθμίζει την φωτεινότητα ολόκληρου του panel, ενώ το black level ρυθμίζεται αποκλειστικά από το ρυθμιστικό της φωτεινότητας. Αν κάποιος προσπαθήσει να ‛πάρει’ μαύρο από μείωση του backlight είναι λάθος και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ‛χάσει το παιχνίδι’ στις ‛σκοτεινές’ σκηνές με τις χαμηλές διαβαθμίσεις του γκρι (όπου θα υποχρεωθεί μετά να ‛ανεβάσει’ το ρυθμιστικό της φωτεινότητας ‛ξεπλένοντας’ την εικόνα και ‛χάνοντας’ σε μαύρο).

Αντίστοιχα λάθος είναι αν κάποιος κινηθεί με γνώμονα τις ‛συννεφιές’ και προσπαθήσει να τις ‛εξαφανίσει’ με μείωση του backlight, όπου θα συμβούν πάλι τα ανωτέρω, το ιδανικό είναι να βρεθεί η ‛χρυσή τομή’. Εν κατακλείδι, οι επιλογές για κάποιον που αντιμετωπίζει τέτοιο πρόβλημα είναι δύο:

Α) Κάνει το λάθος και κατεβάζει το backlight τόσο ώστε να μην βλέπει ‛συννεφιές’ και να ευχαριστιέται το ‛μαύρο’ της τηλεόρασής του, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Β) Ρυθμίζει το backlight (σε συνδυασμό και με τις άλλες παραμέτρους) τόσο, ώστε να πάρει τα βέλτιστα από την εικόνα που βλέπει στο χώρο του και οι ‛συννεφιές’ όσο μπορούν να μειωθούν….θα μειωθούν.

Αν είχα LED/LCD θα έκανα το B).

Last edited:
Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας, μία ερωτησούλα μόνο. Για προστασία από ηλεκτρικό ρεύμα, κεραυνούς προτείνετε κάτι; Αν βάλω UPS θα είναι εντάξει;

Ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σας, μία ερωτησούλα μόνο. Για προστασία από ηλεκτρικό ρεύμα, κεραυνούς προτείνετε κάτι; Αν βάλω UPS θα είναι εντάξει;

Ευχαριστώ

Για UPS δεν γνωριζω αλλα στα μαγαζια πουλανε καλα πολυμπριζα αντικεραυνικα και με προστασια απο υπερτασεις
Τετοια χρησιμοποιο εδω και χρονια απροβληματιστα

Ευχαριστώ

Πολύμπριζο με surge arrest/protection. Δες APC , MGE και γενικά κάτι επώνυμο.

Τα UPS γενικά σε τηλεοράσεις δεν συστήνονται (δεν θα λαμβάνει σωστά ρεύμα το τροφοδοτικό).

Φιλέ μου σε ευχαριστώ και διευκρινίζω ότι δεν εννοώ ό,τι έχω πει. Λέω μόνο πώς αντέδρασα άμεσα και δεν κατηγορώ κανέναν για υστεροβουλία. Το ότι έπεσαν πολλοί έξω όμως, σίγουρα οφείλεται κάπου και δεν έγκειται στο ότι σε ξεγέλασε αρχικά η τηλεόραση, αλλά τα λόγια από κάποιους. Και αυτό που λες ότι πέσαμε έξω, δηλαδή τόσο ορθή-κοφτή έκφραση απογοήτευσης από το συγκεκριμένο μοντέλο γίνεται πρώτη φορά εδώ στο φόρουμ και κυρίως στο νήμα αυτό.
Εγώ την δική μου την εμπειρία την είπα, και ορμώμενος από τα καλά λόγια έπιασα τον εαυτό μου, όση ώρα την έβλεπα την τηλεόραση, να προσπαθεί να πειστεί ότι η εικόνα της είναι καλή.
Βέβαια για να έιμαι δίκαιος θα πω ότι δεν έχω στο σπίτι μου ούτε led ούτε πλάσμα. Μια Matchline CRT Philips 10ετίας έχω.
Και επίσης, αν δεν κάνω λάθος, το φαινόμενο που είδα ήταν το soap opera effect ή κάνω λάθος; Τέλοσπάντων, επειδή ακόμα εμμένω στο passive 3Δ, τελικά θα πάω στην LG 640s που ακόμα και χωρίς να την έχω δει καλά καλά να παίζει, έχω το προαίσθημα ότι θα έιναι καλύτερη.

Το φόρουμ το παρακολουθώ τα τελευταία 5 χρόνια και με έχει βοηθήσει στην επιλογή τηλεόρασης και όχι μόνο.
Εκτός λίγων περιπτώσεων σε πληροφορώ ότι οι περισσότεροι εδώ είμαστε απλοί καταναλωτές που κάνουμε το χόμπι μας και όχι μαγαζάτορες οι πωλητές.
Για τη συγκεκριμένη tv πέσαμε πολλοί έξω ή κάποιοι αντιλαμβάνονται τα πράγματα διαφορετικά από ότι είναι ή μπορεί να είναι.
Το ξαναγράφω σκοπιμότητα δεν υπάρχει για promotion στη συγκεκριμένη τηλεόραση και μάλιστα σε panasonic που τα τελευταία 2-3 χρόνια μας έχει δυσαρεστήσει σε πολλούς τομείς.

Δυστυχώς την πήρε φίλος γνωστού που την πρότεινα και έχει απογοητευτεί.
Αντανακλάσεις,φτωχό μαύρο,κακές γωνίες θέασης και μέτρια 2d εικόνα συνθέτουν τα στοιχεία του προβληματισμού του.
Εγώ την είδα για πολύ λίγο φευγαλέα και μου έκαναν πολύ κακή εντύπωση οι αντανακλάσεις ενώ έχω plasma tv και έχω συνηθίσει.

Εκει που ημουν ετοιμος να παρω την ΕΤ5, καθομαι και διαβαζω ολο το thread και διαβαζοντας αυτη την σοβαρη δηλωση (για την συγκεκριμενη tv πεσαμε πολλοι εξω), ξανακολαω παλι!!!!
Σοβαρη δηλωση εκανες φιλε μου και επειδη σε θεωρω γνώστη του θεματος, με εκανες να ξανασκεφτω την lg 640s !!!

Από σήμερα κάτοχος και εγώ της 47ΕΤ5. Από αύριο που θα την συνδέσω θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Πάντως αν λάβω υπόψη μου την εικόνα που είδα (αρύθμιστη ακόμα) στην αδερφή μου που πήρε την 37ΕΤ5 χρώματος λευκή μπορώ να πω ότι μου άρεσε από όλες τις πλευρές. Θα δω και την δικιά μου και θα σας πω. Μέχρι χθες ήμουν κάτοχος της 46Α656 SAMSUNG και είπα να αλλάξω στρατόπεδο μιας και στην κατηγορία τιμής της συγκεκριμένης τιβι που πήρα καμία samsung δεν μου άρεσε. Μου άρεσαν οι lg αλλά φοβήθηκα τα προβλήματα που είχαν κάποιοι άλλοι που πήραν lg.

Πολύμπριζο με surge arrest/protection. Δες APC , MGE και γενικά κάτι επώνυμο.

Τα UPS γενικά σε τηλεοράσεις δεν συστήνονται (δεν θα λαμβάνει σωστά ρεύμα το τροφοδοτικό).

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση όπως και τον Πέτρο.

Σε ένα πολύμπριζο APC που βρίσκεται πίσω από ένα TOURBOX, και τα 2 με προστασία την έχω συνδέσει κι εγώ. Απλά ρώτησα μήπως χρειαζόταν και κάτι άλλο.

Ευχαριστώ

Από σήμερα κάτοχος και εγώ της 47ΕΤ5. Από αύριο που θα την συνδέσω θα σας πω τις εντυπώσεις μου. Πάντως αν λάβω υπόψη μου την εικόνα που είδα (αρύθμιστη ακόμα) στην αδερφή μου που πήρε την 37ΕΤ5 χρώματος λευκή μπορώ να πω ότι μου άρεσε από όλες τις πλευρές. Θα δω και την δικιά μου και θα σας πω. Μέχρι χθες ήμουν κάτοχος της 46Α656 SAMSUNG και είπα να αλλάξω στρατόπεδο μιας και στην κατηγορία τιμής της συγκεκριμένης τιβι που πήρα καμία samsung δεν μου άρεσε. Μου άρεσαν οι lg αλλά φοβήθηκα τα προβλήματα που είχαν κάποιοι άλλοι που πήραν lg.

Περιμενω την προσωπικη σου αποψη !!:ernaehrung004:

Καλοριζικη

Μολις σημερα εκλεισα την 47ET5...Την τεταρτη θα την παραλαβω επιτελους!!!! :) Στην αποφαση μου αυτη επαιξε καταλυτικο ρολο οι γνωμες των παιδιων εδω μεσα καθοτι δεν γνωριζα καν την υπαρξη της.....ειμουν αναμεσα σε αυτην και στην LG LM640S....μετα απο πολυ 'μελετη' στο φορουμ αποφασισα παρα τις λιγοστες αρνητικες γνωμες να προτιμησω την Panasonic..Το κακο ειναι οτι ειναι δυσευρετη στα καταστηματα (μενω Αλεξ/πολη) και δεν μπορεσα να την δω απο κοντα σε σχεση με τις LG οπου υπηρχαν σχεδον παντου..με προβληματισε λιγο αυτο ειναι η αληθεια αλλα ελπιζω να εκανα τη σωστη επιλογη...Για εντυπωσεις κτλ θα σας πω απο εβδομαδα!!!

Μολις σημερα εκλεισα την 47ET5...Την τεταρτη θα την παραλαβω επιτελους!!!! :) Στην αποφαση μου αυτη επαιξε καταλυτικο ρολο οι γνωμες των παιδιων εδω μεσα καθοτι δεν γνωριζα καν την υπαρξη της.....ειμουν αναμεσα σε αυτην και στην LG LM640S....μετα απο πολυ 'μελετη' στο φορουμ αποφασισα παρα τις λιγοστες αρνητικες γνωμες να προτιμησω την Panasonic..Το κακο ειναι οτι ειναι δυσευρετη στα καταστηματα (μενω Αλεξ/πολη) και δεν μπορεσα να την δω απο κοντα σε σχεση με τις LG οπου υπηρχαν σχεδον παντου..με προβληματισε λιγο αυτο ειναι η αληθεια αλλα ελπιζω να εκανα τη σωστη επιλογη...Για εντυπωσεις κτλ θα σας πω απο εβδομαδα!!!
Καλορίζικη και καλοθέατη φίλος! Για ότι θες εδώ είμαστε.

Απάντηση: Re: Panasonic ET5 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλοριζικη και καλες θεασεις και απο μενα

Παιδιά την παρέλαβα προχθές αλλά μόλις σήμερα κατάφερα να την συνδέσω και έπαθα ΣΟΚ. Από τι? CLOUDING ΣΤΟ FULL δεξιά κάτω , αριστερά κάτω και δεξιά επάνω. Αφού παίζει το πρόγραμμα και βλέπεις εμφανώς σε σκοτινεί σκηνή το φως απ-ό τις γωνίες. Και ρε να πάρει η ευχή χθές ρύθμισα της αφερφής μου που πήρε την ίδια σε 37'' και το panel είναι μαύρο κατράμι. Γ@@Ω ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ. Τώρα τι κάνουμε? Ίδια ακριβώς περίπτωση όπως φαίνεται στις φωτό του φίλου στο post 313.:AFADF0::argue:

Last edited:
Είμαι και εγώ από σήμερα ένας κάτοχος της 47" ET5. Αρκετά καλή τηλεόραση!!!
Τα παιχνίδια δεν έχουν καθόλου lag και έχει αρκετές παραμέτρους και ρυθμίσεις. Ένα κακό είναι πως με το τηλεκοντρόλ δεν μπορείς να μεταβείς γρήγορα στα προφίλ εικόνας - Cinema, True Cinema, Game, Δυναμικό, κλπ. Πρέπει κάθε φορά να πηγαίνεις στο menu και μετά εικόνα. Να κάνω update ή μήπως όχι; Γιατί διάβασα ότι κάποια πράγματα τα χαλάει.
Ευχαριστώ και τον Yperion για τις συμβουλές του.

Yperion SOS. Τι κάνω? Τελικά είχες δίκιο για την SONY. Επρεπε να σε ακουσω. Νομιζω δεν θα είχε clouding ή light bleeding όπως αυτή που πήρα και θα αρχίσω να τραβιέμαι.

Παιδιά την παρέλαβα προχθές αλλά μόλις σήμερα κατάφερα να την συνδέσω και έπαθα ΣΟΚ. Από τι? CLOUDING ΣΤΟ FULL δεξιά κάτω , αριστερά κάτω και δεξιά επάνω. Αφού παίζει το πρόγραμμα και βλέπεις εμφανώς σε σκοτινεί σκηνή το φως απ-ό τις γωνίες. Και ρε να πάρει η ευχή χθές ρύθμισα της αφερφής μου που πήρε την ίδια σε 37'' και το panel είναι μαύρο κατράμι. Γ@@Ω ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΜΟΥ. Τώρα τι κάνουμε? Ίδια ακριβώς περίπτωση όπως φαίνεται στις φωτό του φίλου στο post 313.:AFADF0::argue:

Kαρφωτός στο κατάστημα για αλλαγή με χρήση του doa.

και μιας και αναφέραμε τον φίλο στο 313 ναμαι... Εγω τη άλλαξα μια φορά, και η δευτερη ηταν καλύτερη από την πρώτη, αλλα και η δεύτερη έχει πρόβλημα.
στο μήνα που πέρασε, είδα μια "παλια" 47αρα lg, μια lg 60αρα, και μόλις σήμερα μια 42αρα samsung. Η οποία στις περισσότερες αυτόματες ρυθμίσεις έχει πολύ τονισμένα χρώματα, σε σχέση με το σινεμα προφιλ, αλλα μάρεσε και το αφησα σε αυτό. και τις φωτογραφίες με την λεντονη εικόνα τις δείχνει πολύ χωντανές!!
οπώς επίσης ο samsung player επαιξε ταινιες κατευθείαν και με υπότιτλους...

ειμαι πολυ απογοητευμένος τελικά από την τηλεόραση μου. θα επικοινωνήσω ξανα με την πανασόνικ να δω τι θα μου πούνε... αν και πλέον είμαι 40 μέρες που την έχω αγοράσει και πιθανό να κάνουν τους κινέζους,,,

SWISSTEC μίλα με το μαγαζι και την πανασόνικ. εγω την άλλαξα χωρίς δεύτερη κουβέντα. ούτε ήθελε κανείς να τη δεί. και άλλαξε την ξανά και ξανά, και αν πετύχεις μαύρο πάνελ πες το μου και μένα να ξέρω ότι υπάρχει σε αυτό το μοντέλο... η αν κάποιος έχει χωρίς φως στις γωνίες να μου το πει...

ειμαι πολυ απογοητευμένος...

ακουω για clouding και ανησυχω...Την τεταρτη οπως προανεφερα παραλαμβανω την 47ΕΤ5....υπαρχει καποιος εμπιστος τροπος για να καταλαβω αν οντως εχει προβλημα η τηλεοραση και το μεγεθος του clouding ή απλα θα πρεπει να το καταλαβω 'με το ματι'?....τα αρχικα DOA τι σημαινουν ακριβως?..μπορω να την επιστρεψω σε 10 μερες ακομα και αν το καταστημα δεν παραδεχτει οτι εχει προβλημα η τv?...οσο πλησιαζουν οι μερες τοσο πιο πολυ ανησυχω...μεχρι τωρα τα προβληματα που διαβαζα εδω για την ΕΤ5 ηταν πολυ λιγα και μεμονωμενα ενω τωρα βλεπω να γινονται εντονοτερα.....απο το καταστημα 'Κωτσοβολος' που παρηγγειλα την τηλεοραση μου ειπαν οτι υπαρχουν καποιες στην κεντρικη αποθηκη της Αθηνας και απο εκει θα μου αποσταλλει....φοβαμαι μηπως ειναι απο τις επιστρεφομενες που διαβαζω συνεχως εδω...υπαρχει καποιος τροπος να το διαπιστωσω? συγνωμη για τον 'βομβαρδισμο' των ερωτησεων αλλα ειμαι πολυ ανησυχος και δεν ξερω τι να κανω !!!!!

DOA Dead On Arrival. δεν ξερω αν ισχυει η οχι, εμενα παντως το μαγαζι μου ελεγε δεν ξερει, μιλησα τηλεφωνικα με την πανασονικ και μου ειπαν να την παω εκει να αντικατασταθει. Νομίζω τώρα οτι θα επρεπε να αντικαταστήσω και τη δεύτερη. Οσο για το πρόβλημα πως θα το βρεις, αν δεν το βλέπεις δεν ειναι πρόβλημα. Όσον αφορα την εικόνα, όλες οι τηλεορασεις του επιπέδου εχουν καλή εικόνα και σηκώνει μεγάλες αλλαγές ώς προς τις προτιμήσεις του καθενός, οι οποίες μπορεί να απέχουν από τη σωστή εικόνα. Oi περιορισμοί του player εξαρτάται. για μένα απέκτησαν σημασία αφού θέλω να την απομακρύνω από τον υπολογιστή. η πρέπει να ξοδέψω και άλλα χρήματα, η να αλλάξω σε φορμάτ που παίζει και embed υποτιτλους.

Οσον αφορα τους φωτισμους ομως ειναι απλό. είτε ετοίμασε με το mspaint ενα jpg Μαυρο, η μια σελίδα σε powerpoint που εύκολα γίνεται full screen. κατόπιν έχε σε ετοιμότητα σκοτεινες ταινίες. εγώ προτίμησα Sin City και Batman Begins στις σκοτεινές σκηνές των οποίων θα δεις αν έχουν συννεφα οι μεγάλες επιφάνειες των μαύρων, η αν έχει φως από τι γωνίες. κοίτα το ποστ 313.

Απο προσωπική εμπειρία σου συστηνω να ζητησεις αν εχει προβλημα κατεσε να την αλλαξεις όσες φορες χρειάζεται. εγω την αλλαξα μια αλλα τωρα θα την αλλαζα παλι. έχει φως από τις γωνίες. σε φωτεινό πρόγραμμα, η ακομα και σε σκοτεινές ταινιες batman begins kai thor, δε με ενοχλησε στην δευτερη. αλλα υπαρχει... και με στεναχωρει που δεν εχω δει αλλες τηλεορασεις στο οικειο περιβαλλον μου (παλιοτερες και φτηνοτερες) να μην εχουν θεμα...

μην αγχωνεσαι. νομιζω σου μετεδωσα την προσωπικη μου εμπειρια και βοηθησα
τεταρτη? αρα δεν εισα αθηνα?

ΥΓ ακόμα απομένει αναπαντητο ερωτημα αν καποιος έχει εδω 47αρα χωρις light bleeding... να ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι προβλημα του μοντελου... :)

Απο Αλεξ/πολη ειμαι φιλε μου ....σε οσα καταστηματα πηγα δεν την ειχαν για να την δω απο κοντα..απο Κωτσοβολο που την παρηγγειλα μου ειπαν οτι υπαρχουν καποια κομματια στην κεντρικη αποθηκη της Αθηνας..αυτο ειναι που με φοβησε λιγο γιατι ανησυχω μηπως ειναι απο τις 'προβληματικες'..Απο οτι διαβασα ολες τις αποψεις των παιδιων εδω ειδα οτι στους περισσοτερους δεν εμφανισε προβλημα clouding η τηλεοραση,εκτος και αν ηταν τοσο πολυ μικρο που δεν το καταλαβαν..Αν εξαιρεσεις το media player,το φτωχο internet platform που εχει και ισως το οχι τοσο βαθυ μαυρο δεν εντοπισα αλλα προβληματα της τηλεορασης στα διαφορα ποστ εδω...παντως στο ποστ 313 οντως φαινεται η διαφορα...η μερα με την νυχτα ειναι!!....το θεμα ειναι αν θα μου επιτρεψουν απο το καταστημα να την αλλαξω ή αν θα πρεπει να απευθυνθω στην panasonic...εχω οντως το δικαιωμα σε 10 μερες να την επιστρεψω? ακομα και χωρις προβλημα? ....αν ναι μπορω να παρω αλλη τηλεοραση ή μονο αντικατασταση της ιδιας?
Υ.Γ. Εδω εχω βρει καποιες ρυθμισεις για την ΕΤ5 http://panasonicet5.blogspot.gr/p/calibration-settings.html ......απο οτι βλεπω ειναι για το Cinema Mode.....Θελω να σε ρωτησω,αν προλαβες να το κοιταξεις βεβαια, ποιο Μode ειναι καταλληλο και για τι? (δλδ το true cinema ειναι καταλληλο για HD και 3D ταινιες?..το cinema για τηλεοπτικο προγραμμα και το game για παιχνιδια?....το Dynamic χρησιμευει πουθενα?.....οι ρυθμισεις αποθηκευονται σε καθε mode ή οχι? Εσυ εχεις βρει μηπως καλυτερες ρυθμισεις για τα διαφορα αυτα modes? sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα με επιασε ενα αγχος αλλο πραγμα!!!!! :)