Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί να το αλλάξεις σε 60; Αν η ταινία είναι στα 24, σωστή είναι η ένδειξη που έχεις... ;)
Όλες στα 24 είναι?Όσες κατέβασα μέχρι στιγμής πάντως είναι 24.Αλλά στο torrent που κατέβασα δεν το αναφέρει κάπου αυτο.

καλησπέρα.ήθελα να ρωτήσω άν στην et60 δουλεύει το touch pad.και άν το δίνουνε ξεχωριστά η όχι

ευχαριστώ

Όλες στα 24 είναι?Όσες κατέβασα μέχρι στιγμής πάντως είναι 24.Αλλά στο torrent που κατέβασα δεν το αναφέρει κάπου αυτο.

Οι ταινίες είναι (βγαίνουν) στα 24 καρέ/δευτερόλεπτο (23,976 για την ακρίβεια).

καλησπέρα.ήθελα να ρωτήσω άν στην et60 δουλεύει το touch pad.και άν το δίνουνε ξεχωριστά η όχι

ευχαριστώ
Δεν το δίνουν μαζί με την τηλεόραση και δεν γνωρίζω αν "παίζει" με την ET60...

Και κατι σχετικό:
Ο πατέρας μου αγόρασε TV (την samsung 40F6400) και ετοιμάζω κόντρα των 2 (panasonic et60 vs samsung F6400)!!!

Γεια σας. Αυτές της ρυθμισεις μου εδωσαν. Βεβαια παιζει πολύ καλα η τηλεοραση αλλα επιδει δεν είναι αυτή που ειχα πρην δεν ξερω να σας πω αν το κανουν η ρυθμισεις η είναι καλυτερη αυτή που μου εστειλαν.

Normal mode
Οπίσθιος φωτισμος 65
αντιθεση 91
φωτεινοτητα +3
Χρωμα 68
αποχρωση +1
οξυτητα 61
θερμοκρασια χρωματος ψυχρο1
Ζωντανο Χρωμα Ναι
Ελενχος Προσαρμ. οπ. φωτ. μεγιστο

Νομίζω ότι με διαφορετικούς συνδιασμούς παίρνεις το ίδιο αποτέλεσμα.Εξαρτάται βέβαια και τι παίζεις. Κανάλι, ταινία από usb.
Εγώ δοκίμασα να δω τα ελληνικά κανάλια με το παρακάτω configuration και δεν ήταν άσχημα , αλλά μου θύμισαν την παλιά μου τηλεόραση.

http://reviews.lcdtvbuyingguide.com/panasonic-lcd-tv/panasonic-et60-picture-settings.html

Τώρα τα έχω αλλάξει πάλι σε
50
80
25
50
0
70
normal
και όλα τα άλλα on ή auto.
Με αυτά έχω και ζωντανά χρώματα αλλά με φυσικά πρόσωπα και φως χωρίς να κουράζει το μάτι και χωρίς να καίει τις σκιές.

Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και κατι σχετικό:
Ο πατέρας μου αγόρασε TV (την samsung 40F6400) και ετοιμάζω κόντρα των 2 (panasonic et60 vs samsung F6400)!!!

Δε θέλω να γίνω πιεστικός...:angel: αλλά Χριστούγεννα είναι...θα το φάμε το γεμιστό το πουλί,τα μελομακάρονα με τη σοκολάτα,οπότε μετά νομίζω την απαιτεί η Άγια ημέρα μια μετωπική της F6400 με την ΕΤ60 !:rip:
Όχι τίποτε άλλο,αλλά για να προχωρήσουμε στην αγορά μιας εκ των δύο πριν την Πρωτοχρονιά...(αγαπάμε Samy αλλά έχει μια εικόνα στο τηλεοπτικό η ΕΤ60 που...σου εξαρθρώνει τη σιαγόνα ! )
Καλά Χριστούγεννα !:4616:

Καλησπερα παιδια καινουργιος κατοχος της 47"αρας και πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. Εχω ομως προβλημα με το θεμα των υποτιτλων. Απο οτι εχω διαβασει λετε οτι παιζει κανονικα εξωτερικους υποτιτλους εστω και με μικρο μεγεθος. Το θεμα ειναι πως ολα τα αρχεια μου(αρχειο βιντεο avi mkv mp4 μαζι με αρχειο .srt με το ιδιο ονομα) που σε αλλες τηλεορασεις παιζουν κανονικα εδω δεν εμφανιζονται καθολου. Εχω ψαξει παντου στα μενου οχι μονο πατωντας το κουμπι STTL αλλα δεν εμφανιζονται. Ειναι σημαντικο να ξερω αν τελικα παιζει απο στικακι η σκληρο πριν αγορασω καποιο media player.

Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά με υγεία.
Νέος κάτοχος και εγώ της 42" με 5 ετη εγγύηση απο την Panasonic (Πολύ σημαντικό αυτό)και έχω μείνει άναυδος απο την ποιότητα της εικόνας.
Μόνο που αρχίζω και σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάω σε 47".Την τοποθέτησα στην θέση της και μου φένεται λίγη (δεν ξέρω...)
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μέτρα και επειδή έχω και μικρά παιδιά,ίσως για μένα να φένεται λίγη αλλά δεν ξέρω για τα παιδιά πως θα είναι η 47".
Ισως προλαβαίνω αύριο να την αλλάξω και αυτό θα εξαρτηθεί απο αυτά που θα μου πείτε.

Σας ευχαριστώ.

Νέος κάτοχος και εγώ της 42" με 5 ετη εγγύηση απο την Panasonic (Πολύ σημαντικό αυτό)και έχω μείνει άναυδος απο την ποιότητα της εικόνας.
Μόνο που αρχίζω και σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάω σε 47".Την τοποθέτησα στην θέση της και μου φένεται λίγη (δεν ξέρω...)
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μέτρα και επειδή έχω και μικρά παιδιά,ίσως για μένα να φένεται λίγη αλλά δεν ξέρω για τα παιδιά πως θα είναι η 47".
Ισως προλαβαίνω αύριο να την αλλάξω και αυτό θα εξαρτηθεί απο αυτά που θα μου πείτε.

Σας ευχαριστώ.

Για 2,5 μετρα αποσταση ειναι τέλεια.Μπορει να σου φαινεται μικρη λογω της διακοσμισης του χωρου σου η το μεγεθος της σύνθεσης. Αν ομως επιμένεις Μέτρα τα εκατοστά αυτης που εχεις και πανε στο μαγαζι να δεις ποσα εκατοστα ειναι η 47 κ αν νομιζεις οτι αυτη σε καλύπτει αλλαξε την.Οτι κ να κανεις παντως η tv ειναι τέλεια.

Απάντηση: Re: Panasonic ET60 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα παιδια καινουργιος κατοχος της 47"αρας και πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. Εχω ομως προβλημα με το θεμα των υποτιτλων. Απο οτι εχω διαβασει λετε οτι παιζει κανονικα εξωτερικους υποτιτλους εστω και με μικρο μεγεθος. Το θεμα ειναι πως ολα τα αρχεια μου(αρχειο βιντεο avi mkv mp4 μαζι με αρχειο .srt με το ιδιο ονομα) που σε αλλες τηλεορασεις παιζουν κανονικα εδω δεν εμφανιζονται καθολου. Εχω ψαξει παντου στα μενου οχι μονο πατωντας το κουμπι STTL αλλα δεν εμφανιζονται. Ειναι σημαντικο να ξερω αν τελικα παιζει απο στικακι η σκληρο πριν αγορασω καποιο media player.

Εμενα μια χαρα παιζουν και σε usb stick κ hard drive.Κατεβασε το mkv merge Το οποιο σου μετατρεπει ολα τα βιντεο σε mkv κ ενσωματωνει τους υποτιτλους μεσα στο βιντεο με μεγαλο μεγεθος και ολα αυτα σε 20 δευτερόλεπτα ανα ταινια!!! Απλα να ξερεις πως οταν παιζει η ταινια πατας το κουμπι options στο τηλεχειριστήριο για να ενεργοποιήσεις τους υποτιτλους.

Σας ευχαριστώ.
50αρα έπρεπε να την πάρεις.
Εγώ είμαι στα 2,80 με 50αρα και μου φαίνεται οριακά ανεκτή άνετα θα έπαιρνα 55.

Κατάλαβα
Δηλ αύριο πρωί πρωί πάω για αλλαγή.
Και το θέμα είναι ότι πήγαινα για την 47 αλλά ο πωλητής μου είπε ότι εχω μικρή απάσταση και ότι για μένα είναι κατάλληλη η 42.
Τι ήθελα και τον άκουσα.
Λέτε να έχω πρόβλημα αύριο αν την πάω για αλλαγή?

Μόνο που αρχίζω και σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάω σε 47".Την τοποθέτησα στην θέση της και μου φένεται λίγη (δεν ξέρω...).

Στην θέση σου θα το σκεφτόμουν και για 50". Ίσα ίσα που θα την ευχαριστηθείς και εσύ και τα παιδιά καλύτερα.

Αν ακούς τους πωλητές σώθηκες. 42" είναι μέχρι 2 μέτρα μέγιστο.

Τώρα με έκανες.......
Σε αναμμένα κάρβουνα θα είμαι όλη νύχτα.
Θα μου την αλλάξουν λες?

Θα επικαλεστείς ότι σε επηρέασε ο πωλητής και δεν σε άφησε να πάρεις μεγαλύτερη. Βάλε την και στην κούτα της με όλα τα παρελκόμενα και πήγαινε την πίσω και μην σηκώσεις αντιρρήσεις.

Ετσι ακριβώς έγινε με επηρέασε.
Σήμερα την αγόρασα.
Είναι και γνωστός θα δείξει.....
Σε ευχαριστώ πολύ που με ξεστράβωσες αν και έπρεπε τόσο καιρό που σας διαβάζω να μην είχα επηρεαστεί......

Σας ευχαριστώ.
Αγαπητέ φίλε, μήπως μπορώ να μάθω πώς πήρες την εγγύηση της Panasonic; Γιατί πριν 2 μήνες που πήρα την τηλεόραση, όχι μόνο δεν είχε (πήρα επέκταση εγγύησης από το κατάστημα) αλλά και σε σχετικό mail που έίχα στείλει στην Intertech μου είχαν απαντήσει ότι τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει!

Η εγγύηση της panasonic έγινε κατόπιν συμφωνίας των καταστημάτων της αλυσίδας electronet και από ότι είδα και expert και ισχύει εώς 31/12/2013,το πότε άρχισε δν το γνωρίζω όμως.
Αυτό μου το είπε ο πωλητής και όλες οι τηλεοράσεις της panasonic έχουν ενα χρυσό σήμα που λέει 5 χρόνια εγγύηση.
Στον Κωτσόβολο που πήγα δεν ήξεραν τίποτε.

Τελικά,η αλλαγή έγινε απο 42 σε 47".Αλλη αίσθηση........Φοβερή εικόνα.

Μέχρι 6-1-2014 η 47άρα έχει 729 στον Κοτσόβωλο με δωρεάν μεταφορά στο σπίτι και εάν πληρώσετε με πιστωτική έχει μέχρι 24 άτοκες δόσεις.
Εγώ την παρήγγειλα σήμερα.

Γεια σας παιδια

Χρονια πολλα και καλη χρονια. Εχει βρει κανεις κανενα πρόγραμμα να κανουμε του srt σε 3D? εχω βρει το 3DSubtitler αλλα κανει παρα πολύ ωρα, υπαρχη καποιο άλλο?