Όλες στα 24 είναι?Όσες κατέβασα μέχρι στιγμής πάντως είναι 24.Αλλά στο torrent που κατέβασα δεν το αναφέρει κάπου αυτο.Γιατί να το αλλάξεις σε 60; Αν η ταινία είναι στα 24, σωστή είναι η ένδειξη που έχεις...![]()
Όλες στα 24 είναι?Όσες κατέβασα μέχρι στιγμής πάντως είναι 24.Αλλά στο torrent που κατέβασα δεν το αναφέρει κάπου αυτο.Γιατί να το αλλάξεις σε 60; Αν η ταινία είναι στα 24, σωστή είναι η ένδειξη που έχεις...![]()
Όλες στα 24 είναι?Όσες κατέβασα μέχρι στιγμής πάντως είναι 24.Αλλά στο torrent που κατέβασα δεν το αναφέρει κάπου αυτο.
Δεν το δίνουν μαζί με την τηλεόραση και δεν γνωρίζω αν "παίζει" με την ET60...καλησπέρα.ήθελα να ρωτήσω άν στην et60 δουλεύει το touch pad.και άν το δίνουνε ξεχωριστά η όχι
ευχαριστώ
Γεια σας. Αυτές της ρυθμισεις μου εδωσαν. Βεβαια παιζει πολύ καλα η τηλεοραση αλλα επιδει δεν είναι αυτή που ειχα πρην δεν ξερω να σας πω αν το κανουν η ρυθμισεις η είναι καλυτερη αυτή που μου εστειλαν.
Normal mode
Οπίσθιος φωτισμος 65
αντιθεση 91
φωτεινοτητα +3
Χρωμα 68
αποχρωση +1
οξυτητα 61
θερμοκρασια χρωματος ψυχρο1
Ζωντανο Χρωμα Ναι
Ελενχος Προσαρμ. οπ. φωτ. μεγιστο
Και κατι σχετικό:
Ο πατέρας μου αγόρασε TV (την samsung 40F6400) και ετοιμάζω κόντρα των 2 (panasonic et60 vs samsung F6400)!!!
Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά με υγεία.
Νέος κάτοχος και εγώ της 42" με 5 ετη εγγύηση απο την Panasonic (Πολύ σημαντικό αυτό)και έχω μείνει άναυδος απο την ποιότητα της εικόνας.
Μόνο που αρχίζω και σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάω σε 47".Την τοποθέτησα στην θέση της και μου φένεται λίγη (δεν ξέρω...)
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μέτρα και επειδή έχω και μικρά παιδιά,ίσως για μένα να φένεται λίγη αλλά δεν ξέρω για τα παιδιά πως θα είναι η 47".
Ισως προλαβαίνω αύριο να την αλλάξω και αυτό θα εξαρτηθεί απο αυτά που θα μου πείτε.
Σας ευχαριστώ.
Καλησπερα παιδια καινουργιος κατοχος της 47"αρας και πολυ ευχαριστημενος απο το αποτελεσμα. Εχω ομως προβλημα με το θεμα των υποτιτλων. Απο οτι εχω διαβασει λετε οτι παιζει κανονικα εξωτερικους υποτιτλους εστω και με μικρο μεγεθος. Το θεμα ειναι πως ολα τα αρχεια μου(αρχειο βιντεο avi mkv mp4 μαζι με αρχειο .srt με το ιδιο ονομα) που σε αλλες τηλεορασεις παιζουν κανονικα εδω δεν εμφανιζονται καθολου. Εχω ψαξει παντου στα μενου οχι μονο πατωντας το κουμπι STTL αλλα δεν εμφανιζονται. Ειναι σημαντικο να ξερω αν τελικα παιζει απο στικακι η σκληρο πριν αγορασω καποιο media player.
50αρα έπρεπε να την πάρεις.Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά με υγεία.
Νέος κάτοχος και εγώ της 42" με 5 ετη εγγύηση απο την Panasonic (Πολύ σημαντικό αυτό)και έχω μείνει άναυδος απο την ποιότητα της εικόνας.
Μόνο που αρχίζω και σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάω σε 47".Την τοποθέτησα στην θέση της και μου φένεται λίγη (δεν ξέρω...)
Η απόσταση θέασης είναι 2.5 μέτρα και επειδή έχω και μικρά παιδιά,ίσως για μένα να φένεται λίγη αλλά δεν ξέρω για τα παιδιά πως θα είναι η 47".
Ισως προλαβαίνω αύριο να την αλλάξω και αυτό θα εξαρτηθεί απο αυτά που θα μου πείτε.
Σας ευχαριστώ.
Μόνο που αρχίζω και σκέφτομαι μήπως έπρεπε να πάω σε 47".Την τοποθέτησα στην θέση της και μου φένεται λίγη (δεν ξέρω...).
Αγαπητέ φίλε, μήπως μπορώ να μάθω πώς πήρες την εγγύηση της Panasonic; Γιατί πριν 2 μήνες που πήρα την τηλεόραση, όχι μόνο δεν είχε (πήρα επέκταση εγγύησης από το κατάστημα) αλλά και σε σχετικό mail που έίχα στείλει στην Intertech μου είχαν απαντήσει ότι τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει!Καλησπέρα και απο μένα και Χρόνια πολλά με υγεία.
Σας ευχαριστώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.