Panasonic GX80/85 Φωτογραφία

Re: Νέα Panasonic GX80/85

Η προσέγγιση της GX80 μου αρέσει και για έναν άλλο λόγο: δεν προσπαθεί να ακολουθήσει την αύξηση στα mp η οποία από ότι δείχνουν τα αποτελέσματα σε GX8 και Olympus Pen δεν δίνει κάποιο ορατό όφελος, αλλά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί καλύτερα την ήδη ικανοποιητική για πολλούς (κι εγώ ανάμεσά τους). Το έχω αναφέρει ξανά πριν καιρό, ο σωστός δρόμος είναι ένας BSI ή κάτι αντίστοιχο (ο οργανικός που αναπτύσσει παρέα με την fuji?), με στόχο την καλύτερη συμπεριφορά στα ψηλά iso. Αν είχα το άριστο 1600 και το άνετο 3200 σε 1:1, δεν θα σκεφτόμουν ούτε στιγμή να κοιτάξω άλλο σύστημα - σε συνδυασμό με την εξαιρετική πλέον σταθεροποίηση...

Ξέρουμε αν και πότε θα έρθει Ελλάδα?

Sent from my LG-H955 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και δυστυχώς αυτό που φοβόμουν επιβεβαιώνεται για manual focus....

* If you are a legacy lens shooter you might want to seriously look at an Olympus body. The GX85 5-axis stabilization certainly works with any lens, but for manual focus lenses here's the down side to Panasonic's implementation: you can't activate the EVF/LCD zoom as a focus aide and then press the shutter half way to activate the stabilization - the zoom view is canceled when the shutter is pressed. At least with the E-M5 you could leave the zoom activated AND half press the shutter - a much better implementation for use with MF lenses.

Re: Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

ωραία, με ποδήλατο θα κατέβεις ? έλα να μου δώσεις τα φώτα σου γιατι θέλω να βγώ δρόμο με πετάλι μετά απο κάμποσα χρόνια ...:grandpa: μέχρι και ανταλλαγή με φωτογραφική σκέφτομαι:music-smiley-005:

Μπα, απο την δουλεια καθοδον για το σπιτι θα ερθω
Για ποδηλατο, οτι θες θα σου πω :-)

Gx80 780 Ευρώ (816 Ευρώ τελική) διπλό κιτ (!) στο γερμανικό άμαζον, συμβαίνει τώρα!
πολύ καλή τιμή αν σκεφτείς ότι μόνο οι φακοί αξίζουν μόνοι τους 350+
Παράδοση σε 1-2 μήνες λέει, αλλά συνήθως σε 2-3 βδομάδες παραδίδουν

Last edited:

Gx80 780 Ευρώ (816 Ευρώ τελική) διπλό κιτ (!) στο γερμανικό άμαζον, συμβαίνει τώρα!

παρών για τον τηλεφακό σε μια τιμή που θα αρχίζει από 1 κι όχι από 2.

Και αν ισχυει το "Usually dispatched within 1 to 2 months" ?

αν ισχύει περιμένεις :smile: ή ακυρώνεις και τη χτυπάς από Ελλάδα με +200 ευρώ
Τα χρήματα τα παίρνουν την ημέρα που τη στέλνουν

Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

Μου την εκανα δωρο για την γιορτή μου :award: μονο που την ηθελα σε αΣημί :bigcry: Ντίνο η σειρά σου .... , είναι πολυ καλη τιμή μιας και ο 35-100 εδω βγαινει στα 330 , 200 χαλαρά τον πουλάς αν δεν τον θελεις ... Βλασση ισως να τον δωσω (αν τελικα μου ερθει το πακετο) ειδαλως θα δωσω τον 14-150ΙΙ...

ΥΣ
αποφορολογημενη στα 666,... διαβολική σϋμπτωση :damnyou:

Last edited:

θελει κανεις τον 12-32 ?

YΓ... ποτε προλαβες βρε ? :p
YG2.. θα τους κρατησεις και τους 2 φακους ?
ΥΓ3... Χρονια Πολλα προκαταβολικα -bye-

Περιμενω για κατι ποιο αμεσο :-)

ρίξε μια παραγγελία, δε χάνεις τίποτα, κι αν είναι αύριο την ακυρώνεις. αν αλλάξει η τιμή το βράδυ θα αργήσει να ξαναπέσει. αυτά είναι τα κουλά του amazon, γι αυτό αξίζει να κοιτάει συχνά κανείς τα καινούρια προιόντα. σε παρόμοια φάση είχα πετύχει την G7 με τον 14-140 στα 736 Ευρώ πριν ακόμα κυκλοφορήσει Ελλάδα.

Μου την εκανα δωρο για την γιορτή μου :award: μονο που την ηθελα σε αΣημί :bigcry: Ντίνο η σειρά σου .... , είναι πολυ καλη τιμή μιας και ο 35-100 εδω βγαινει στα 330 , 200 χαλαρά τον πουλάς αν δεν τον θελεις ... Βλασση ισως να τον δωσω (αν τελικα μου ερθει το πακετο) ειδαλως θα δωσω τον 14-150ΙΙ...

ΥΣ

σ'εχω βάλει στα έξοδα τελευταία :smile: Καλή φάση με το ΦΠΑ

Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

Οχι εχω 12-32 θα τον δωσω κατα 99% μολις ερθει καινουργιος..., εκτος αν φυγει πιο πριν αυτος που εχω με GM5 ή GF7

Re: Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

ΥΣ

Μπραβο βρε Κωστα που μου το θυμησες :D

Attachments

• ORDER.JPG
    ORDER.JPG
    85.7 KB · Views: 186
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

Μπραβο , :BDGBGDB55: Και αν κατι δεν σου αρεσει αυριο που θα την δουμε live προλαβαίνεις και ακυρώνεις την παραγγελία μεθαυριο :idea:

σ'εχω βάλει στα έξοδα τελευταία :smile: Καλή φάση με το ΦΠΑ
χα χα ευτυχως που εχω να δωσω ΦΠΑ αυτο το τριμηνο και μπορω να δικαιολογήσω και έξοδα (οχι βεβαια οτι μου αφαιρείται το ΦΠΑ απο αυτο που εχω να δωσω), σε ευχαριστώ παντως για το tip....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

Να σαι καλά. Καλως να τα δεχτούμε

Καλορίζικη :)

Λοιπόν βρήκα σήμερα λιγο πιο κοντινο μέρος και πολύ ωραίο με δωρεάν πάρκινγκ.
Το NOTOS cafe στην παραλία, λίγο μετα το Ασκληπίο. τι λέτε για τις 6 με 6.30?
Έχει και του Λάτση το γιώτ μπροστά στην θάλασσα για να παίξουμε με τους zoom !

https://www.google.gr/maps/place/No...594a78ef3c77ff2b!8m2!3d37.8432875!4d23.756636