Οκ θα παρω τον 20αρη μαζι αλλα δεν νομιζω να αλλαζει η ταχυτητα εστίασης απο αλλο σωμα Panasonic π.χ. gM5, την πιο γρήγορη εστίαση σε ολες τις συνθηκες με αυτο τον φακο την εχω δει στην ΕΜ1, οχι στα απλα σωματα της Ολυμπους αλλα και παλι ειναι στα κάτω οριο των περισσότερων κιτ φακών, το μοτερ ειναι αργο αυτο δεν αλλαζει λογω σωματος, μονο η ακριβεια και η ευαισθησία οταν το φως αλλαζει επηρεάζεται απο σωμα σε σωμα.
σε φωτο λειτουργει το DFD σχετικα καλα και γρηγορα , σε οσα σωματα το εχω δει (GH4 - G7)
Το προβλημα για μενα ειναι κυριως στο βιντεο που δυστυχως ειναι ακομα πολυ πισω σε σχεση με τις canon 70D kai 80D και sony a6000-a6300 .
Συνεχως ψαρευει σε καθε μεταβαση απο σημειο σε σημειο και ειναι πολυ ενοχλητικο.
Στην ουσια δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις ποτε σε "επαγγελματικο" γυρισμα , αλλα ουτε και σε απαιτητικο ερασιτεχνικο .
Απ οτι εχω δει, αυτο δεν εχει αλλαξει ουτε στη νεα pany gx80...
Το ιδιο ισχυει φυσικα και στις Olympus.... απλα εκει εχουμε πιο αργη εστιαση και μεταβαση απο σημειο σε σημειο , αλλα δεν αλλαζει ευκολα "στοχο" η καμερα.
Αντιθετα οι pany μηχανες εχουν τη ταση ν αλλαζουν συνεχως εστιακο σημειο , αλλα πιο γρηγορα και ψαρευουν περισσοτερο.
Αμα σ ενδιαφέρει μόνο η φωτογραφία, υπάρχουν Πολλές εναλλακτικές.
Εγώ και με τις fuji (περισσότερο) που δοκίμασα και τώρα με την olympus, ικανοποιημενος ειμαι
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
Αμα σ ενδιαφέρει μόνο η φωτογραφία, υπάρχουν Πολλές εναλλακτικές.
Εγώ και με τις fuji (περισσότερο) που δοκίμασα και τώρα με την olympus, ικανοποιημενος ειμαι
Sent from my LG-H955 using Tapatalk
σε καλη τιμη παντως , μπορεις να βρεις πια και την panasonic gx8, που σαφως εχει καλυτερο σωμα και (λιγοτερο) αισθητηρα και EVF.
ωραία, με ποδήλατο θα κατέβεις ? έλα να μου δώσεις τα φώτα σου γιατι θέλω να βγώ δρόμο με πετάλι μετά απο κάμποσα χρόνια ...:grandpa: μέχρι και ανταλλαγή με φωτογραφική σκέφτομαι:music-smiley-005:Μέσα και εγώ για Παρασκευή απογευματάκι![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.