Panasonic GX80/85 Φωτογραφία

Re: Νέα Panasonic GX80/85

Δίνεις στους αγοραστές ένα αντίγραφο της απόδειξης, κι αν -ο μη γένει τω- χρειαστεί μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί σου. Θα σε συμβούλευα να τους δοκιμάσεις άπαξ σε συνεννόηση μαζί τους...

εννοειται!!Ξερεις ημερομηνια ?(στειλε πμ το τηλεφωνο σου)...εχω καμποσο καλο "πραμα":music-smiley-005::music-smiley-005:(σωμα και φακους εννοω) να παιξεις..(gh4-lx100-12-35/2.8,35-100/2,8,15/1.7,)

ΥΓ επειδη οι φακοι θα φυγουν και οι δυο για αγγελια (δεν θα τους δοκιμασω καν γιατι ξερω οτι θα κανω την μαλ@#$ια κ θα τους κρατησω...)
τι παιζει με την εγγυηση τωρα που ειναι μερος πακετου ?(απο amazon και εγω..)

Α !

αν εχεις τοσα πολλα παιχνιδια δεν θελω, ειμαι επηρεπης και η D750 με την καλη της προικα θα πρεπει να την κοπανησει. Δεν ειμαι για τετοια

(θα σου στειλω μολις φιξαρω ημ/νιες γυρω στο 15Αυγουστο θα κατεβουμε)

@cacau
εννοείς να τους δοκιμάσω πριν την αποστολη..μήπως είναι κάποιος "λεμονι",ε?

Ντίνο αναμένω νεότερα:drummer:

Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

Θα κοτσαρεις τον zuiko 14-150 μια πανω στην gx80 να δω ποσο γκουρμουτσα ειναι ?
Καπως ετσι ?
compact

http://camerasize.com/compact/#673.485,673.97,ha,t.

Δειχνει πολυ μικροτερο το συνολο γιατι ο νεος 14-150 ΙΙ ειναι ολομαυρος και με πιο ωραία γράμμωση:music-smiley-005:, τον 12-32 ηδη τον ειχα υποσχεθεί στο παιδι που ειχε παρει την ΕΜ10ΙΙ και έφυγε, τον 35-100 θα τον κρατησω, αν θελεις να δεις απο κοντα τον 14-150 και να παρεις δειγματα ξέρεις που θα με βρεις...

Παντως οποιος θελει να τεσταρει φακο m43 ας παρει μια GX80, την βαζει σε aperture bracketing και διαλέγει διαφραγμα και αυτοματα βγαζει τρεις φωτο με συν πλην ενα στοπ αλλάζοντας το διαφραγμα :idea: τελειώνεις στο p και f χωρις να την κουνήσεις ή να χάσεις εστίαση ....

Last edited:

@cacau
εννοείς να τους δοκιμάσω πριν την αποστολη..μήπως είναι κάποιος "λεμονι",ε?

Βασικά να δουλεύει και ναι μήπως είναι εντελώς ακατάλληλος. Βέβαια έχω πολύ καιρό (χρόνια πλέον) να ακούσω κάτι για 12-32...

Έχετε παρατηρήσει οι κάτοχοι της έναν διαρκή θόρυβο που κάνει όταν είναι ανοικτή ?

Εμενα ακούγεται κάτι (σαν αναεμηστηρακι ??) όταν επικρατεί απολυτή ησυχία ...

Έχετε παρατηρήσει οι κάτοχοι της έναν διαρκή θόρυβο που κάνει όταν είναι ανοικτή ?

Εμενα ακούγεται κάτι (σαν αναεμηστηρακι ??) όταν επικρατεί απολυτή ησυχία ...

Λες να χουμε κλεισει κανενα ζουζούνι μέσα ? :smash: χα χα μην φοβάσαι ολα καλα ! Η σταθεροποιηση ακούγεται που δουλευουν οι ηλεκτρομαγνητες, δν κόβει τελειως ποτέ.... Γιαυτο ρουφούν και ενεργεια, παρολα αυτα βλέπω πολυ καλη συμπεριφορά της μηχανης σε κατανάλωση, δεν την εχω υποβάλει ακομη σε καποιο ειδικο τεστ αλλα η μπαταρια διαρκεί πολυ περισσοτερο απο οτι συνηθως βλεπω σε μια ακαθρεπτη Ολυ ή Πανυ.

για ρίξτε μια ματια από κάτι πρόχειρο.
jpeg, sooc

D750 & η λεγάμενη

σε τριποδο, στα 24 (12) f4 και οι δυο, iso 200 και 1/20 ταχύτητα κλειστου...

_DSC6186 by Ντίνος, on Flickr

P1020001 by Ντίνος, on Flickr

Στα 70 (35) f5,6 iso200 1/8 (η γαιδαρα) 1/5 η λεγάμενη

_DSC6189 by Ντίνος, on Flickr

P1020002 by Ντίνος, on Flickr

Και φυσικά, δεν έχω διαβάσει το μανιουαλ της μικρής, μονο πολύ λίγο ψαχούλεμα

Για πείτε

Last edited:

Για τέτοια γούστα, χρειάζονται και οι σχετικοί φακοί....

Στο μεταξύ, δεν έχω καταφέρει να την ζευξω μέσω WiFi με το κινητό μου (Android), το βιβλίο είναι στην γερμανική, και είμαι και ontheway to Singapore, την έχω μαζί, εύχομαι να μην κάνω καμιά μ@λ@κια και ψωνίσω κάνα φακό γκουρμέ...

Δεν χρειαζεσαι οδηγιες ειναι πολυ απλο, κατεβάζεις στο τηλεφωνο το Image App της Panasonic, ανοίγεις το wifi της μηχανης πατώντας στο εικονίδιο της μηχανης (εχεις ανοιχτο φυσικά) και του κινητού), μετα ψαχνεις στα δίκτυα του κινητού και εντοπίζεις αυτο της μηχανης , θα λεει κατι GX80... , μετα ανοιγεις την εφαρμογη Image app που κατέβασες , βρισκει την μηχανη (που εχει ηδη συνδεθεί μεσω wifi) αλλα για να επιβεβαιωθεί η συνδεση πατας και ενα τελευταιο ΟΚ στην ερωτηση της μηχανης, μετα εμφανιζεται η πρωτη οθονη του προγράμματος που μπορεις να ελεγξεις σχεδον τα παντα στην μηχανη ...

Η διαδικασια ειναι ταχύτατη , μολις τη σύνδεσα με ενα παλιο Galaxy s3 και με το iPad , κανενα προβλημα.

Τελευταία με το Android 6.0 έχω παρατηρήσει την εξής παραξενιά.
Το app της Panasonic, της suunto όπως και αρκετά άλλα για να κάνουν ζευξη με την αντίστοιχη συσκευή πρέπει να είναι ανοικτό στο κινητό το GPS.

Σημερα δοκιμασα την μηχανη με τον 75-300ΙΙ, κυρίως με ενδιέφερε να δω την σταθεροποιηση του σώματος, θα κανω και αλλες δοκιμές αλλα η αίσθησή μου είναι ότι με τηλεφακούς Ολυμπους υπάρχει μειωμένη αποδοση τουλαχιστον 1-1.5 στοπ σε σχεση με την πενταξονική ΕΜ1, ΕΜ5ΙΙ, η διαφορά εκτιμώ ότι θα καλύπτεται απο το συνδιαστικο Dual Is με φακους Πανυ (σε όσους φυσικά το υποστηρίζουν). Η εστίαση όμως ειναι κορυφαία, γρήγορη και ακριβής, ειδικά το pinpoint focus σου δειχνει με ακριβεια που και αν έχεις εστιάσει.

Κατι που με ξένισε είναι ότι δεν βλέπεις την εστιακη του φακοϋ στην οθόνη όπως αλλάζει.

Δεν εχω βαλει αλλους φακους OLYMPUS ακομη εκτος απο τον 75-300 ΙΙ και για λιγο τον 14-150, οι σημερινές παρατηρησεις μου αφορουν το τελε και για εστιακες πανω απο 150mm, εκει η GX80 πιστευω ότι είναι κοντα στην αποδοση της πρώτης ΕΜ10, στο ευρυγωνιο ή σε πιο νορμαλ εστιακες μπορει όμως να ειναι πιο καλη η αποδοση της σταθεροποιησης, θα το δω μολις βρω χρόνο για πιο σοβαρα τεστ,