Μία ερώτηση: έχω το κιτ με 12-32 και 35-100 και ο 12-32 είναι πολύ πιο smooth στη μετάβαση από την collapsed θέση στα 12mm. Αντίθετα ο 35-100 κινείται λιγάκι, κάπου 0.5 cm, σαν να σκαλωνει και μετά θέλει περισσότερη δύναμη για να πάει προς τη θέση 35. Το ίδιο ισχυει και από τα 35 μέχρι τα 40mm. Κάπου σαν να σκαλωνει και μετά συνεχίζει για το υπόλοιπο εύρος.
Δεν ξέρω αν είμαι κατανοητός, πάντως υπάρχει διαφορά μεταξύ των 2 φακών. Ο 12-32 έχει μία μικρή αντίσταση ακριβώς στα 12mm, όπως υποθέτω πρέπει να είναι. Υπάρχει πιθανότητα να είναι κάποιο ελάττωμα, ή είναι φυσιολογικό;
Το EVF δεν εχει διαφορα, το ιδιο πάνελ φοράνε και ισως ειναι ολιγον μικροτερο το μεγεθος του στην Gx80 αλλα έχει και μια ρυθμιση με πιο γρηγορο ρυθμο ανανέωσης , οσο για την εστίαση χωρις να τις εχω βαλει δίπλα η GX80 υποστηριζει DFD τεχνολογια για ταχύτερη εστίαση και εχει περισσοτερα σημεια εστιασης οποτε σωστές ειναι οι παρατηρήσεις σου.
Εμένα που τα μωρά μεγαλώνουν είναι ταμάμ γιατι έχει πραγματικά φανταστικο autofocus που το χρειαζόμουν με τα διαβολάκια
+ το 4k-photo που πιάνεις στιγμές που αλλιώς δεν έπιανες, ειδικά το Pre-4k mode (επανάσταση κατ'εμε)
Στο tracking mode πολύ καλά
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.