Panasonic GX80/85 Φωτογραφία

Re: Νέα Panasonic GX80/85

Γενικά η Panasonic ότι βγάζει είναι πάνω από τον μέσο όρο.
Tv, playstation, video, photo σε όλα είναι πρωτοπόρος σε σωστές τιμές.

Αραγε, θα κυκλοφορισει σαν "Body only" ? Τι λεει ο πρότερη εμπειρια (με την GX7 πχ)

Αραγε, θα κυκλοφορισει σαν "Body only" ? Τι λεει ο πρότερη εμπειρια (με την GX7 πχ)

Η GX7 στην Ελλάδα ήρθε σε κιτ, είτε με τον 14-42, είτε με τον 20/1.7 και έχω την αμυδρά εντύπωση πως κάποια στιγμή την έδιναν και με τον 14-140
Σκέτο σώμα γιοκ

Ακόμα και να έρθει, ποτέ δεν συμφέρει το σκέτο σώμα στο m4/3 (και γενικώς). Βρίσκεις έναν φίλο που θέλει τον Χ φακό και ψωνίζετε συνεταιρικά, καλύτερη τιμή και για τους δυο.

Ακόμα και να έρθει, ποτέ δεν συμφέρει το σκέτο σώμα στο m4/3 (και γενικώς). Βρίσκεις έναν φίλο που θέλει τον Χ φακό και ψωνίζετε συνεταιρικά, καλύτερη τιμή και για τους δυο.

Πως φαίνεται ότι είσαι παλιός... :music-smiley-005:

Ωραια.
Οσονούπω δλδ μπορει να ψαξω να βρω κανα φιλο :-)

Εγω ειμαι ο καλύτερος φίλος. Αρκεί να την παρεις με τον 20/1.7 και να μου τον δώσεις σε σούπερ τιμή!
Ρίξε σύνθημα όταν και εφόσον!

Εγινε :-)

Περιμενω να κυκλοφορήσει, και νa τελεσφορήσει η θυσια ενος 85αρη που ειναι προς πωληση :D

Εγώ την έκανα απόψε την αμαρτία (pre-ordered) σώμα μόνο.
έχω να πώ είσαστε κάκιστη επιρροή :)

Με το καλό.
Από που και πόσο αν επιτρέπεται, και πότε θα την έχεις;

Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

Αυτο που εχει διαρρεύσει ειναι οτι η μηχανη θα αρχισει να διατίθεται μετα απο δυο βδομάδες (εννοειται στο εξωτερικό).

Τηλεφωνησα εχτες σε καταστημα του κεντρου, και δεν γνωριζουν τιποτε αναφορικα με το ποτε θα ερθει εδω.

Θα περιμενουμε, αφου δεν προλαβα να την εχω το ερχομενο ΣΚ...

Sokos μεγειές και καλώς να την δεχτείς!

Υ.Σ. Για την επιρροή ισχύει αυτό που λέμε "δεν ήξερες - δεν ρώταγες?" :flipout:

Σωστός Δημήτρη... νομίζω τα θέλει ο κ@λ@ς μας :)
κανονίστε εναν καφέ να την χαζέψουμε οταν με το καλό έρθει, πιστεύω ο Panaleica 25mm θα κάνει πάπάδες τώρα που θα έχει ibis σε σκοτεινά!

Ντίνο επειδή ήθελα την ασημί-μαύρη (πάντα μου άρεσε το rangefinder style της Χ100 ή των Leica) και μόνο ένα κατάστημα την έχει exclusive: το Jessops στην Αγγλία
(και την καφέ την έχει exclusive το καταπληκτικό John Lewis).

Στο site μου είπανε 15-20 Μαϊου αναμένετε.
Τιμή 509 λίρες σώμα μόνο ή 599 με τον 12-32.
Έχω ήδη φακούς απο τον αδερφό μου και ο 12-32 πιστεύω είναι πάνω κάτω τα ίδια με τον 14-42 O.I.S-II οπότε δεν πιστεύω αξιζει 90 λίρες.

Το μόνο μελανό της σημείο που με ενοχλούσε ήταν η μικρή μπαταρία (300 Shots δίνει) αλλά ανακάλυψα σήμερα οτι φορτίζει απο MicroUSB-port,
οπότε μπορείς και την φορτίζεις ακόμη και στο αμάξι. Μεγάλη υπόθεση το USB-charging.

καλώς να την δεχτείς! σημαντικό το USB-charging. πόσο κροπ έχει στο 4Κ βίντεο?

Απάντηση: Re: Νέα Panasonic GX80/85

. Στο site μου είπανε 15-20 Μαϊου αναμένετε.
Ας ελπίσουμε οτι θα φορα αισθητηρα Panasonic: http://www.43rumors.com/word-on-the...n-panasonic-olympus-cameras-with-sony-sensor/

Τιμή 509 λίρες σώμα μόνο ή 599 με τον 12-32.
Έχω ήδη φακούς απο τον αδερφό μου και ο 12-32 πιστεύω είναι πάνω κάτω τα ίδια με τον 14-42 O.I.S-II οπότε δεν πιστεύω αξιζει 90 λίρες.
.
φυσικα και αξιζει μονο για το 12-14mm.... Για βρες φθηνο ευρυγωνιο με τετοια αποδοση στα 12mm και τοσο μικρο...

O 12-32 ειναι πολύ καλός και αξίζει την επιπλέον διαφορά. Εγώ σκεφτομαι οτι ισως αξίζει περισσότερο το διπλό κιτ που εχει και τον 35-100mm με +200
Τον έχει δοκιμάσει κανείς;